Ale przecież wy akcji nie macie. To co się martwicie. A tak na poważnie to wszyscy wiedzą że jesteście wynajętą ekipą do celowego obrzydzania akcji i odbierania przestraszonym. Tutaj już jest wyjątkowo atrakcyjna cena i dobrze o tym wiecie. A co do Waszych działań na innych spółkach - wystarczy poszukać i wszystko wiadomo. Już nawet na zmianę IP Was nie stać na tyle jesteście bezczelni. Co do arkusza to każdy sobie sam zobaczy i oceni, więc się płatny murzynku nie produkuj. I nikogo nie zachęcam do niczego. Pokazuję tylko Was wyrobników, którzy bez akcji się tutaj udzielają. Spółka jest szmacona celowo i tego nie ukrywam. Też macie w tym swój interes jak i wasi zleceniodawcy. Wiem , że tu będziecie robili cokolwiek by wyrwać akcje od wystraszonych, ale ja tu świadomie sobie kupuję jak mam ochotę. Nic wam do tego. Firma ma perspektywy, plany w najbliższych miesiącach i działa normalnie w przeciwieństwie do wielu wydmuszek, które wasi pompują. Jedynie Wasza robota okłamywania i oszukiwania jest żalosna i nie wiem jak potraficie się tak poniżać i z tym żyć. Tyle w temacie. Nie zamiaruję z Wami dyskutować. Będę robił co uważam za stosowne, choć wiem, że tu dalej będą kombinacje.