• 9 zł Autor: ~ceniespokój [188.164.246.*]
    jeszcze w grudniu
  • Re: 9 zł Autor: ~rabin [37.248.219.*]
    sprzedajj jeśli masz, odkup po 9 jak przewidujesz ....
  • Re: 9 zł Autor: ~rabin [37.248.219.*]
    skoro 9 zeta ma być w grudniu to całkiem fajny grosz za te niecałe 3 tygodnie :)
  • Re: 9 zł Autor: ~trup [88.156.208.*]
    Hipotetycznie, gdy OZE w całosci pojdzie do Cyfrowego, to co zostaje ?????
    Odpisy (czy jakkolwiek zwał inaczej) na rekultywacje terenów po kopalniach, z zapowiedziami lub nie o ich refinansowaniu przez UE ?????
    Chmmmmm ..... Budowa elektrowni na kredyt, gdy jeszcze jednej łopaty nie wbito, bo na razie miela sie dokumenty ????
    Gdzie jest projekt budowy ???? A już liczycie zyski z produkcji pradu ????
    To sa moje subiektywne i amatorskie watpliwosci, każdy ma prawo do swojego zdania.
    W 9 zł nie uwierze nigdy. Obstawiam przy hipotetycznym wycofaniu z gpw cene wykupu w okolicach 10-12 zł.
    A reszta oszołomów zostanie z akcjami jak ci z Elektrimu, gdy sie beda stawiać. Opcja oprawienia w ramki bardzo cieszy :-)))))
    1,5 roku temu wierzyłem w wycene 100-200 zł bez najmniejszego problemu. Ale to już mi mineło. Spółka aktualnie dla spekulantów, choć ci już nawet nie maj pary by krecić kursem. Jakikolwiek ruch kursu w góre i wyskakuje z butów wiejac.
  • Re: 9 zł Autor: ~oli [85.221.129.*]
    a pszypomni mi kim ty jezdeś?
  • Re: 9 zł Autor: ~Gucio [37.30.24.*]
    Z gwiazdy proxima fekali
  • wykup po 12 zł ????? Autor: ~trup [88.156.208.*]
    w grudniu, którego roku te 9 zł ????

- obstawiam wykup, bo gpw jest potrzebna jedynie do pozyskiwania kapitału poprzez emisje akcji

- skoro budowa elektrowni finansowana ponoć ma być przez koreańskie konsorcja finansowe to brak powodów do funkcjonowania na bananowo - fekaliowej estradzie

- odejdzie koniecznosc publicznego raportowania każdego pierda przez akcjonariatem

- kilka dobrych rzeczy sie wydarzyło od poziomu 7 zł

- wiec 12 zł to kuszaca cena wykupu

- przeszacuje sie aktywa w zw. z dematerializacja kopalni i 12 zł beda drobni dusigrosze szarpać jak Reksio szynke

W/w sa to moje subiektywne spekulacje i domysły.
  • Re: wykup po 12 zł ????? Autor: ~rabin [37.248.212.*]
    Ja już czekam z niecierpliwością na to wezwanie po 12 zeta (tylko nie mylic z wykupem bo to co innego...),oddamzaraz po tym jak sprzedzą po tej cenie fundusze ;)
  • Re: wykup po 12 zł ????? Autor: ~trup [88.156.208.*]
    termin - "wykup" nie przypadkowo

alternatywa: oprawienie w ramki świadectwa depozytowego, jak elektrimowcy

90% tych twardzieli już nie żyje - metryki nie oszukasz

mogli wydać kasę na protezy, okulary, sztuczne zęby czy viagre

woleli pokazać palec Zygmuntowi - a to stara gwardia

[x]
ZEPAK -0,11% 18,20 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać