• Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    No powiedz.
  • Re: Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: jacek_z_grochowa [79.187.39.*]
    Ani mi się waż! (w trybie rozkazującym)
    Chcesz dyndać jak wełniak na wahadle Foucaulta  i odbijać się od ściany do ściany? Czekaj na masakrę i oglądaj obronę. Przyjdzie ten dzień i go publicznie ogłoszę!
    ---
    Pozdr - J.K.
  • Re: Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: ~Poznaniak [31.60.111.*]
    No i wszystkim ogłosisz kiedy kupić i sprzedać?) Powinieneś zmienić Ave na Ho Hoo ))) Tak z ciekawości… Kto straci?
  • Re: Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: jacek_z_grochowa [79.187.39.*]
    Oportuniści do moich knowań i perfidnej gry w jaką Was wikłam. Wszelakiej maści skoczków nigdy nie brakuje. Przyjdą zarobieni z innych spółek dopakują kolistego potworka, a potem czytają i oddają ze stratą. Wielu ogarniętych jak Black, taksówkarz czy Observer się mniej czy więcej obłowi. A ja rozdam nową pulę, plunę zgrabnym moralitetem i po raz 12-ty zrobię nabrzeżny pikot.
    --
    Pozdr. i zysków Wam życzę. Jacek
  • Re: Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: ~Poznaniak [31.60.111.*]
    Ten ostatni tak się obłowi jak na rurkach?) Gościu jest z Twojej stajni?
  • Re: Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: ~realista7201velczysc [154.60.231.*]
    to inne aliasy :) traktuj tak samo. To JZG to tez alias, tak jak Qgen.
    Ale sie skonczylo Eldorado, teraz juz tylko max pain jak to zwykle i w koncu ktos skuma ze epoka kolesi odeszla.

Jeszcze tylko ostatnia paroweczka Hrabiego Kenta.

• Re: Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    No ale kiedy Jacek, kiedy?
  • Re: Jacek chyba trzeba już brać co? Autor: ~realista7201velczysc [154.60.231.*]
    jak manipula bedzie wychodzic to ci powie zeby kupic.

Pisali tu wiele razy "jak chcesz cos sprzedac to to zachwalasz, a jak kupic to odwrotnie"

:)

• Re: no Jacek jestes czy nie? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    chyba brać co?
  • Re: no Jacek jestes czy nie? Autor: ~realista7201velczysc [154.60.231.*]
    Dnia 2023-12-13 o godz. 15:15 ~Stacha napisał(a):
    > chyba brać co?

Ja uwazam, ze gielda nie jest dla ciebie. Jak sie pytasz aliasu JZG, ktory ma za zadanie wykiwac wszystkich, albo anonimowego akcjonariusza - czyli mnie - to nie jest to miejsce dla ciebie.
    A moze ja probuja wyskoczyc, bo wiem, ze bedzie bankructwo, a alias JZG wie ze wrocimy zaraz do ceny nominalnej i dlatego nagania w druga strone?

No ale ty mowiles ze nie sprzedajesz, no to jak to w koncu z tobą jest?
    i ty wierzysz ludziom bo tu czytasz?

Nie wierz mi. Wierz aliasowi JZG, on pisze ze nigdy nie klamie. Chyba nie moze klamac, ze nie klamie co?

Odejdz z gieldy Kolego :)

wiesz, ze 90% ludzi na gieldzie traci? Bo wierza wlasnie w takie dyrdymalki o wszechmocnych Oficjelach.
    A tak na prawde, dlatego ze oni nie chca inwestowac, tylko chca sie wzbogacic, skamujac innych.
    To nie dziala :)

No a ty kłamiesz?
  • Stacha Autor: ~black944 [78.10.207.*]
    Dnia 2023-12-13 o godz. 16:17 ~Stacha napisał(a):
    > No a ty kłamiesz?

=================

ja odpowiem za niego =TAK, na 100% i mam na to dowody . .
  • Re: Stacha Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    Jakie?
  • Stacha Autor: ~black944 [78.10.207.*]
    za wiele ich jest, aby je tutaj wszystkie opisywać
    - na 100% pewne dowody jego kłamstwa :))
  • Re: Stacha Autor: jacek_z_grochowa [195.191.162.*]
    TWARDE dowody. Insynuacje co do "spółdzielni", "koncepcji", kilkunstatu użytkowników w zmowie z IP, manię prześladowczą nasilone stany lęków, zagrożeń, niepokoju. Umoczył i brakuje mu pewnych kwalifikacji tematycznych: powinien posypać głowę popiołem, ale, że jest uparty i to straty podatkowej nie odliczy..
    ---
    Pozdr. Jacek
    A co to są kfalifikacje tematyczne?
    Czy rozumieć że namawiałbym reala żeby sprzedał i odliczył strate?
    Dla Ciebie: "Kwalifikacje tematyczne" odnoszą się do specjalistycznego zasobu wiedzy, umiejętności oraz kompetencji, które są niezbędne do efektywnego wykonywania zadań.
    Dla bankierofili:
    "Kwalifikacje tematyczne" konstytuują zespół wyspecjalizowanych, zaawansowanych kompetencji, wiedzy teoretycznej i praktycznej, a także umiejętności technicznych, które są nieodzowne do profesjonalnego i efektywnego wykonywania zadań oraz funkcji w ramach konkretnej, specjalistycznej dziedziny. Te kwalifikacje wymagają dogłębnego zrozumienia tematu, a także zdolności do stosowania tej wiedzy w praktyce, co często wiąże się z posiadaniem odpowiednich certyfikatów, dyplomów lub innych form akredytacji, które potwierdzają osiągnięcie wymaganego poziomu ekspertyzy w danej dziedzinie.
    ---
    Ja je mam (IT, Finanse, MBA, tytuły naukowe), kolega Realista7201 nie ma żadnych. Wątpię czy zakres BHP do czyszczenia basenów ogarnia..
    Jacek! to to jestes. Jak to jest możliwe mieć taką wiedzę? Jak ty się czujesz?
  • Re: Stacha Autor: ~olek [79.110.5.*]
    Dnia 2023-12-13 o godz. 17:24 ~Stacha napisał(a):
    > Jacek! to to jestes. Jak to jest możliwe mieć taką wiedzę? Jak ty się czujesz?

> czuje się jak pawian na wybiegu a teksty pisze mu chat gpt
    Bełkot, czasami jak jadę korzystam, ale i tak redaguję. 99% to własne "wyrzygiwanie niestrawnego słowotoku". Ryje Ci to siatkówke - nie czytaj!
    W podtypie zaburzeń mam delikatny ZA (Zespół Aspergera). Masa kompetencji kognitywnych zdolności analityczne, biznesowe, dryg do zarabiania pieniędzy, lekkie pióro, gorzej z kompetencjami komunikacyjnymi i emocjonalno-społecznymi..Tam jest pewna dysharmonia.
    Acha moje predyspozycje to wynik nadreprezentacji zdolności systematyzujących, co jest typowe dla tego zaburzenia. Jako dziecko często bolała mnie szyja. Jedna z nauczycielek postawiła diagnozę:
    Ten chłopiec ma "łeb jak sklep". Potem wyrosłem, bóle szyjne ustąpiły, a sklep przerodził się w market.
    Pozdr, Jacek
  • Re: bolala cie szyja? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    A od czego?
  • Re: bolala cie szyja? Autor: jacek_z_grochowa [195.191.162.*]
    Wygląda na to, że od noszenia dużej dosyć głowy, zapakowanej istotą szarą w strukturach dość wczesnych - dobrze uzwojonych. Zewsząd dobiegał chaos. Zespalałem i nadal zespalam chaotycznie ułożone elementy, porządkując je. Nie wiem czy dla kolegi jest czytelny dosć wyraźny akt własnej tożsamości. Mnie się nie da zapomnieć. Ktoś kto ma przyjemność obcowania z moją osobą rearanżuje wyobrażenie o życiu. Tłoczę ponadpostolarną optykę na życie. Krótko: Jeżeli w badaniach statystycznych nie uwzględniasz - w odpowiedniej proporcji w stosunku do całej populacji - kurtyzan, zakonnic i innych przypadków brzegowych jak JaCenty z Grochowa, masz niereprezentatywną, źle dobraną próbkę. Wynik badan nadaje się do kosza.
    ---
    A teraz proszę odpocząć i przygotować się na "manewry"
    Z ukłonem - Jacek
  • Re: bolala cie szyja? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    Podobno miesnie szyji bola poniewaz pracują najintensywniej przy… jak to powiedziec. Bo patrzysz czy nikt nie idzie. Ale to chyba taki zart był.
[x]
PKPCARGO 0,46% 15,37 2026-05-26 15:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.