• przez 10 sekund czułem się jak Pisior Autor: ~lewak [37.120.236.*]
    Dzień zakończenia 2-tygodniowego rządu Kaczochy.
    Zrobiłem zakupy w sieciowym dużym sklepie oraz tygodnik "doRzeczy" (pierwszy raz w życiu bo tam był pewien artykuł), poszedłem do kasy, zapłaciłem, wyciągnąłem rękę po paragon a pani kasjerka mi go rzuciła. Uśmiechnąłem się..
    -Myślałem, że Pani go wyrzuciła.
    -Nie, rzuciłam.
    -Czyli bez "wy" ?
    -Tak, bez "wy".
    Hihi :-)
  • Re: przez 10 sekund czułem się jak Pisior Autor: ~Realista [5.184.201.*]
    Eee, tam takie rzucenie pismem, ...... to jeszcze nic, bo teraz lewactwo wprowadzi nakaz naszycia znaczka PiS na prawym rękawie ludzi PiSu, którym zabroni się chodzenia chodnikiem, a w przypadku spotkania z lewakiem, będą musieli zejść mu z drogi zdejmując nakrycie głowy i ukłonić się. O krematoriach nie wspomnę.
  • Re: przez 10 sekund czułem się jak Pisior Autor: ~Johnny [5.173.200.*]
    I bardzo dobrze.
    I tak przez 1000 lat III Rzeszy.....
    Więc tak to będzie. Będziesz musiał teraz zejść z drogi i ukłonić się ładnie. A jak nie to motyka.
    Albo Mosad.
    motyka, motyka
    Po latach się ujawni. Ta agencja swoich sekretów szybko nie odkrywa.
    A co to za sekret jak większość już od dawna wie, a reszta się domyśla, że to motyka.
    Dnia 2023-12-12 o godz. 00:28 ~Johnny napisał(a):
    > A co to za sekret jak większość już od dawna wie, a reszta się domyśla, że to motyka.

Jasne, od dawna wszyscy wiedzą, że z motyką porwałeś się na Petrola i wreszcie się przyznajesz. Better late than never.
    Zakup akcji nazywasz porwanie się na Petrola? Oj motyka, motyka.
    Dnia 2023-12-12 o godz. 13:24 ~Johnny napisał(a):
    > Zakup akcji nazywasz porwanie się na Petrola? Oj motyka, motyka.

Wszyscy wiedzą kogo reprezentujesz. Oj Małecki, Małecki!!!
    Dnia 2023-12-11 o godz. 23:08 ~Johnny napisał(a):
    > Więc tak to będzie. Będziesz musiał teraz zejść z drogi i ukłonić się ładnie. A jak nie to motyka.

Tak, tak. Jak sam przyznajesz jesteś takim samym rasistą jak poseł Braun i hołdujesz ideologii swojej wyższości nad innymi, dewiancie. Ale nie bój nic, znajdzie się wielu, którzy cię z tej twojej pychy wyleczą, wyprostują i otemperują.
  • Re: przez 10 sekund czułem się jak Pisior Autor: ~nikt [94.254.191.*]
    Dnia 2023-12-11 o godz. 20:34 ~lewak napisał(a):
    > Dzień zakończenia 2-tygodniowego rządu Kaczochy.
    > Zrobiłem zakupy w sieciowym dużym sklepie oraz tygodnik "doRzeczy" (pierwszy raz w życiu bo tam był pewien artykuł), poszedłem do kasy, zapłaciłem, wyciągnąłem rękę po paragon a pani kasjerka mi go rzuciła. Uśmiechnąłem się..
    > -Myślałem, że Pani go wyrzuciła.
    > -Nie, rzuciłam.
    > -Czyli bez "wy" ?
    > -Tak, bez "wy".
    > Hihi :-)

lewak a co ty tak z tym dorzeczy? - o petrolu piszą? - pisz bo mdleję z ciekawości bo ja fakty po mitach i nie urbana mam
  • Re: przez 10 sekund czułem się jak Pisior Autor: ~lewak [37.120.236.*]
    Po prostu w internecie było 20% tekstu i na koniec propozycja kupienia abonamentu doRzeczy za 35 zł żeby dokończyć, wolałem kupić ten egzemplarz.
    Tutuł artykułu "Jak Ukraińcy wykiwali Polskę" to nie wartość dodana samego redaktora tego pismidła, a odniesienie się do książki "Polska na wojnie" Zbigniewa Parafianowicza, dziennikarza związanego z dziennikiem "Gazeta Prawna".
  • Re: przez 10 sekund czułem się jak Pisior Autor: ~Tak [31.0.41.*]
    No tak dlatego patologia pod sklepami tak wyzywala na pisiorow, a mianowicie dzięki oddanym glosom na Po będzie miał się nimi kto zajmować 4 ministerstwa socjalnl- patologiczne. Do tego obsługa administracyjna i już mamy kilka set stanowisk wokół pań minister a gdzie niższe szczebel
  • Johnny napisal, ze sprzedali akcje Autor: ~Wow [31.61.177.*]
    A co to za sekret jak większość już od dawna wie, a reszta się domyśla, że to motyka.
    Re: przez 10 sekund czułem się jak Pisior~Realista odpowiada ~Johnny 2023-12-12 12:16 IP 5.184.201.*
    Dnia 2023-12-12 o godz. 00:28 ~Johnny napisał(a):> A co to za sekret jak większość już od dawna wie, a reszta się domyśla, że to motyka.Jasne, od dawna wszyscy wiedzą, że z motyką porwałeś się na Petrola i wreszcie się przyznajesz. Better late than never.
    Re: przez 10 sekund czułem się jak Pisior~Johnny odpowiada ~Realista 2023-12-12 13:24 IP 5.173.200.*
    Zakup akcji nazywasz porwanie się na Petrola? Oj motyka, motyka.
  • Re: Johnny napisal, ze sprzedali akcje Autor: ~Realista [5.184.201.*]
    Oj Małecki, Małecki!!!
    To co, @lewak, pewnie jesteś zadowolony, że poseł Braun tak potraktował świece chanukowe/menorę w Sejmie? Wszak twoim ulubionym zachowaniem jest wyśmiewanie zwyczajów/rytuałów religijnych, które dla twego jaśnie oświeconego umysłu są dowodem zacofania, zaściankowości i darzysz je pogardą.
  • Re: Johnny napisal, ze sprzedali akcje Autor: ~ojtam [5.172.236.*]
    Dnia 2023-12-12 o godz. 20:48 ~Realista napisał(a):
    > To co, @lewak, pewnie jesteś zadowolony, że poseł Braun tak potraktował świece chanukowe/menorę w Sejmie? Wszak twoim ulubionym zachowaniem jest wyśmiewanie zwyczajów/rytuałów religijnych, które dla twego jaśnie oświeconego umysłu są dowodem zacofania, zaściankowości i darzysz je pogardą.

Sejm to nie kościół gdzie wiszą krzyże, to też nie synagoga i palenie świec chanukowych.
    Dnia 2023-12-14 o godz. 17:25 ~ojtam napisał(a):
    > Dnia 2023-12-12 o godz. 20:48 ~Realista napisał(a):
    > > To co, @lewak, pewnie jesteś zadowolony, że poseł Braun tak potraktował świece chanukowe/menorę w Sejmie? Wszak twoim ulubionym zachowaniem jest wyśmiewanie zwyczajów/rytuałów religijnych, które dla twego jaśnie oświeconego umysłu są dowodem zacofania, zaściankowości i darzysz je pogardą.
    >
    > Sejm to nie kościół gdzie wiszą krzyże, to też nie synagoga i palenie świec chanukowych.

Masz rację. Zresztą religia w szkole też nie wygląda dobrze. Za moich czasów chodziło się na religię z własnego wyboru poza szkołą i to było właściwe. Natomiast widzę nierówne traktowanie ekscesów antyreligijnych. Lewackie wybryki w kościołach nie są potępiane, a wobec judaizmu już tak.
  • Re: Johnny napisal, ze sprzedali akcje Autor: ~Johnny [5.173.156.*]
    motyka na bank
    Małecki, nie powtarzaj się.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.