Witam,
Firma podaje dwie informacje i nie wiadomo z której należy się cieszyć bardziej, a po niespełna 30 godzinach od dwóch fantastycznych wiadomości kurs jest niższy niż przed ich ogłoszeniem. Kto w ogóle przy takim żenującym obrocie sprzedaje te akcje i to po takiej cenie?! O co tu chodzi? Kurs na chwilę się przespacerował na 15 zł., co i tak w mojej opinii jest kursem śmiesznym dla tej spółki, a od tego momentu spadł sobie prawie 15%. w niecałą dobę. Czy to jest robione pod wycieńczenie akcjonariatu?
Pozdrawiam,
Misiek
Kurs jest kontrolowany pzez zawodowca.tzn.biuro makleskie.Fachowo został znowu ściągnięty do 12.5zl.Nie masz miliona to nie podskakuj.Obserwowałem wcześniej jak ktoś kupował przypuszczam Jędrzejewski.Trzymający kurs ukrył ok. 10tys.po12,5zl,ale mu zdjął.Ma jeszcze dużo akcji i z determinacją trzyma dalej kurs. Ale to nie jedyna spółka,która jest zaniżana ,jest wiele innych.To wygląda na zmowę bankowców i wyrafinowane działanie na mało płynnych spółkach.Tylko nie sprzedawaj akcji.Ich zlecenia stoją również na kupnie. Czasem rzucą sami sobie żeby zbićkurs. Na Rafamecie to jest akurat niewidoczne ,ale na innych widać bardzo dobrze.
Nie chcę używać jakichś naganiających tekstów, ale ja tej spółki nie sprzedam jak ona wzrośnie nawet o 100% w srosunku do obecnego kursu. W jakiejś perspektywie mam nadzieję nie na osiągnięcie, ale na znaczne zbliżenie się do ceny z CeTo.
Pozdrawiam,
Misiek
Co do kursu, to zgadzam się z przedmówcami.
Czekam rok na wzrost, poczekam jeszcze drugi. Stać mnie na to:-) Jak bedzie przypływ gotówki to jeszcze dokupię.
Jak tam u nich z opcjami? Musza co nieco sprzedać euro po 3,3 ! Lepiej chyba zobaczyc raport... wszystko sie przynajmniej wyjasni- bo cos mydlą z tymi zabezpieczeniami!