• max i inni wy macie kase za ideologię a ja mam za akcje gpw Autor: ~1kwiecien [89.64.15.*]
    i o to chodzi wy piszcie co wam wyobraznia mowi zyjecie tym a ktos wam za to zaplaci to twoja praca :))
    mi to zwisa ja zarabiam na spekulowaniu akcjami
    jedno mnie dziwi po co wy jestescie tu na forum spolki gpw ? ciągle zaląc sie nic pozytywnego od was od ciebie nie plynie

te wasze kilku letnie wypociny slużą zwyzce kursu a to mi pasuje
    czyli rynkowi zwisa to co wy macie w glowach ale jedno mi pasuje ze są potrzebni ludzie do zniechęcania i do zachęcania .....
  • Re: max i inni wy macie kase za ideologię a ja mam za akcje gpw Autor: max-r [78.154.83.*]
    Dnia 2023-12-11 o godz. 09:19 ~1kwiecien napisał(a):
    > i o to chodzi wy piszcie co wam wyobraznia mowi zyjecie tym a ktos wam za to zaplaci to twoja praca :))
    > mi to zwisa ja zarabiam na spekulowaniu akcjami
    > jedno mnie dziwi po co wy jestescie tu na forum spolki gpw ? ciągle zaląc sie nic pozytywnego od was od ciebie nie plynie
    >
    > te wasze kilku letnie wypociny slużą zwyzce kursu a to mi pasuje
    > czyli rynkowi zwisa to co wy macie w glowach ale jedno mi pasuje ze są potrzebni ludzie do zniechęcania i do zachęcania .....

No nie wiem czy krytykowanie wpływa na wzrost chyba że jako pochodna zmian bo liczę że będzie ich dużo na GPW.
    Jestem ciekaw czy Będziesz tutaj 1 kwiecień jak walec Demokracji przetoczy się przez GPW

• Re: max i inni wy macie kase za ideologię a ja mam za akcje gpw Autor: ~1kwiecien [89.64.15.*]
    czy nie widzisz ze piszesz to co piszesz przez 2 lata i nic się nie dzieje
    w twojej glowie jest twoja demokracja a w innych glowach jest inna demokracja
    ktora jest prawdziwa ??? i to jest smieszne u ciebie ze ty widzisdz swoją demokracje prawdziwą a inni ze twoja demokracja to fałsz

i tak bedziesz trwal w swoim przekonaniu do konca swojego zycia ?
    Będziesz sie meczyl ?
    przerąbane życie sadomasochisty

twoj wybor twoje zycie twoje męki
    jest inne życie piękniejsze bez fikcyjnych urojonych myśli w głowie

• Re: max i inni wy macie kase za ideologię a ja mam za akcje gpw Autor: max-r [78.154.83.*]
    Dnia 2023-12-11 o godz. 11:41 ~1kwiecien napisał(a):
    > czy nie widzisz ze piszesz to co piszesz przez 2 lata i nic się nie dzieje
    > w twojej glowie jest twoja demokracja a w innych glowach jest inna demokracja
    > ktora jest prawdziwa ??? i to jest smieszne u ciebie ze ty widzisdz swoją demokracje prawdziwą a inni ze twoja demokracja to fałsz
    >
    > i tak bedziesz trwal w swoim przekonaniu do konca swojego zycia ?
    > Będziesz sie meczyl ?
    > przerąbane życie sadomasochisty
    >
    > twoj wybor twoje zycie twoje męki
    > jest inne życie piękniejsze bez fikcyjnych urojonych myśli w głowie
    >
    Pożyjemy zobaczymy
    Ciężko mieć rezultaty gdy Państwo nie działa ale liczę że to się pomału zmieni.
    Kropla drąży skałę.
    Nie robię tego tylko dla siebie czy Staranowanych przez GPW Akcjonariuszy Mniejszościowych Taxus Fund S.A. ale chcę docelowych zmian dla obecnych i przyszłych Emitentów GPW żeby uzyskali realne Prawa do obrony przeciw Patologia i Tyranii GPW.
    Liczę że Audyty potwierdzą moje zarzuty wobec GPW już niedługo.
    Dziesiątki tysięcy osób mię czytają na In polecam obserwować tam mam główną aktywność obecnie.

• Re: max i inni wy macie kase za ideologię a ja mam za akcje gpw Autor: ~1kwiecien [89.64.15.*]
    ok wybrales drogę
    ja wybieram drogą na ktorej nie ma (niskiego poziomu swiadomosci) zalenia sie, poboznych zyczen, czekania, walki, ciągłej krytyki itp.

Dnia 2023-12-11 o godz. 12:14 ~1kwiecien napisał(a):
    > ok wybrales drogę
    > ja wybieram drogą na ktorej nie ma (niskiego poziomu swiadomosci) zalenia sie, poboznych zyczen, czekania, walki, ciągłej krytyki itp.
    >
    >

Masz Prawo rób co uważasz.
    Ja uważam inaczej.
    Liczę że nowego Zarządu, Rady Nadzorczej oraz Profesjonalnych Pracowników GPW nie będę musiał krytykować ;)
    A tych co łamali Prawo oraz Zasady Etyki obrotu zorganizowanego spotka zasłużona kara...
    Pożyjemy zobaczymy jak oglądam właśnie Sejm to wiele osób ma podobne podejście do mojego ... ;)

[x]
GPW -0,26% 56,95 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.