• nie oddawajcie Autor: ~jeszcze [89.64.50.*]
    Nie oddawajcie ani papieru poniżej 100 zł. Niech się spekuła męczy.
    Zresztą nawet za tamtą kwotę to jest zwyczajne wyrzucanie pieniędzy no ale może ktoś ma jakieś "życiowe potrzeby".
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~Jenna [94.254.170.*]
    Ale po co ten apel? Przecież spółka właśnie potwierdziła, że rozpoczyna poważną drogę. Wycena jest śmieszna. Teraz trzeba dobierać, a nie oddawać. A jak jeszcze fundy zaczną się mocniej interesować to setka będzie wspomnieniem. Nie sądzę, by ktokolwiek myślał o oddawaniu akurat tych akcji w takim momencie.
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~jeszcze [89.64.50.*]
    Bo dużo nowych jest, weszli, zobaczą 25% zysku i się posikają w majty. To nie jest żaden zysk, tutaj potencjał jest na dwucyfrową dywidendę na 2025-2026 za jeden lek
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~Kodda [5.173.26.*]
    Na takich spółkach 25% zysku to nic na tym etapie rozwoju. Trzeba oczywiście brać pod uwagę ryzyko, ale ono właśnie istotnie maleje z takimi raportami. Licze na dwucyfrowe zyski w ciągu 2-4 lat i nie chodzi o 1 z przodu.
  • Re: nie oddawajcie Autor: andrzeja1111 [37.47.230.*]
    wiadomo że to urośnie mega, pytanie tylko kiedy i ile. Najważniejsze wytrzymać na papierze i o to idzie gra czy się zarobi czy się zaroi dużo...
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~ToJa [87.204.92.*]
    Wystawiłem zlecenie po 120zl, zapraszam do kupna póki tanio.
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~sa [185.13.172.*]
    Chwile musisz poczekać ale w przyszłym roku spokojnie za tyle sprzedasz :) W tym roku raczej już się nie uda :)
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~Akcjonariusz [87.183.112.*]
    Ponad 360 tysiecy akcji zostało we wrzesniu sprzedanych lamiac lock-upy po 55 zł. To daje roznice przy obecnym kursie 40%. Jakies 11 milionow zł roznicy. Geniusze biznesu. Dlatego nie bojmy, reszte wyjasni sie pozniej.
    Ponad 60 % roznicy, poprawka
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~Sylwia [81.18.219.*]
    Niestety ja zaufanie do spółki straciłam. Złamali lockupy raz, złamią drugi. Wystarczy poczekać aż się arkusz zapełni i będą sypać.
    Nie wiem jak mozna kupowac na euforii znajac ta historie.
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~ToJa [87.204.92.*]
    Heh, no też bym chciał dokupić taniej, no ale niestety promocja nie trwa wiecznie ;)
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~jeszcze [89.64.50.*]
    wlasnie dzieki temu nie sypia z arkusza
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~Doświadczony [213.134.188.*]
    Ha ha ha tylko wiesz co by było jakby chcieli sprzedać te 360tys akcji w czasie sesji geniuszu ? Widziałeś jaki dziennie jest obrót ( nie patrz na dzisiaj ) ? Podpowiem ci jakby chcieli to sprzedać w czasie sesji to nie wiem czy średnia by 30 zł dostali. Także dobrze zrobili. A ty pewnie wtedy oddałeś w panice o teraz płaczesz buhaha
    Nie płacze, nadal mam Bioceltix. Uwazam,ze mieli inny powod zeby sprzedac niz oficjalnie podali. W jakim stylu sie to odbylo powinno dac do myslenia.
  • Re: nie oddawajcie Autor: ~Qwer [95.160.103.*]
    Poszlo na slupy, takie jest moje przypuszczenie
[x]
BIOCELTIX 0,94% 96,90 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.