• Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: forward [37.47.185.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=usDsilhyzsE
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Oo [109.243.64.*]
    Chciałoby się rzec - cudze chwalicie swego nie znacie.
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: forward [37.47.185.*]
    Dnia 2023-12-09 o godz. 19:47 ~Oo napisał(a):
    > Chciałoby się rzec - cudze chwalicie swego nie znacie.

/////// dokładnie tak. Baseitov sie zdziwi niebawem
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~eliasz [89.64.23.*]
    Pchnijmy to do góry.
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~adalbert78 [213.134.180.*]
    Skoro poseł Bosak "grzeje" aferę kapitałową na spółce Kernel to jak najbardziej powinniśmy się do niego/nich zgłosić. Zobaczymy czy to jest tylko lans bo to oligarcha ukraiński okrada Polaków czy otrzymamy od nich pomoc? Nas okradł oligarcha polski wraz z francuskim pachołkiem. Mamy w RN miłośnika konfederacji, wiec chyba nie powinno być kłopotu z tematem spotkania itp.  Druga sprawa w tym linku poseł Bosak mówi o walce na ścieżce międzynarodowej w Luksemburgu, wydaje mi się że powinniśmy skontaktować się z przedstawicielami akcjonariuszy Kernela i skorzystali z ich "doświadczenia" w temacie walki na polu międzynarodowym.
    -Bosak apeluje do poszkodowanych inwstorów o kontakt z jego biurem poselskim ...
    WYMAGAM od prezesa Małeckiego że w przyszłym tygodniu nastapi kontakt Prezeza PAM z biurem posła Bosaka...

Biuro Poselskie Krzysztofa Bosaka, ul. Noakowskiego 10 lok. 12, 00-666 Warszawa, woj. mazowieckie. Kontakt: tel. 519 115 095, e-mail: krzysztof.bosak@sejm.pl. Biuro to służy jako główna siedziba działalności posła Krzysztofa Bosaka.
    E-mail: Krzysztof.Bosak@sejm.pl
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~wróżka [195.146.4.*]
    bosak srosak.
    Czytałem o tym ze 2-3 tyg. temu w Wirtualnej Polsce, czyli są ludzie którzy się tym zajmują. Wybijcie sobie z głowy że sprawa była tajna i Bosak ją odkrył.
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: forward [37.47.178.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 13:10 ~adalbert78 napisał(a):
    > Skoro poseł Bosak "grzeje" aferę kapitałową na spółce Kernel to jak najbardziej powinniśmy się do niego/nich zgłosić. Zobaczymy czy to jest tylko lans bo to oligarcha ukraiński okrada Polaków czy otrzymamy od nich pomoc? Nas okradł oligarcha polski wraz z francuskim pachołkiem. Mamy w RN miłośnika konfederacji, wiec chyba nie powinno być kłopotu z tematem spotkania itp.  Druga sprawa w tym linku poseł Bosak mówi o walce na ścieżce międzynarodowej w Luksemburgu, wydaje mi się że powinniśmy skontaktować się z przedstawicielami akcjonariuszy Kernela i skorzystali z ich "doświadczenia" w temacie walki na polu międzynarodowym.
    > -Bosak apeluje do poszkodowanych inwstorów o kontakt z jego biurem poselskim ...
    > WYMAGAM od prezesa Małeckiego że w przyszłym tygodniu nastapi kontakt Prezeza PAM z biurem posła Bosaka...
    >
    > Biuro Poselskie Krzysztofa Bosaka, ul. Noakowskiego 10 lok. 12, 00-666 Warszawa, woj. mazowieckie. Kontakt: tel. 519 115 095, e-mail: krzysztof.bosak@sejm.pl. Biuro to służy jako główna siedziba działalności posła Krzysztofa Bosaka.
    > E-mail: Krzysztof.Bosak@sejm.pl

///////// witaj Adalbercie. Wysłałeś zapytanie do posła Bosaka, czy czekasz na wzór pisma od Pana Prezesa? Ta inicjatywa byłaby chyba trafiona
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~adalbert78 [213.134.180.*]
    myślałem ze wrózki nie potrzebują czytac bo wszystko wiedza z góry, a tak powaznie to czy Bosak to srosak to sie przekonamy, ale ścieżka jaka podejmą czy podjeli akcjonariusze Kernela może byc dla nas pouczająca. Poza tym jak to w zyciu myslę że znajdą się posłowie którzy bedą chcieli mówiąc kolokwialnie zaistnieć i zbić kapitał polityczny wstawiając się za pokrzywdzinymi obywatelami przez złodzieji w białych kołnierzykach takich jak np nasz BLG czy krok.
    Przygotowałem juz sobie list do posła Bosaka ale mam zamiar wysłać podobny list do kilkudziesięciu parlamentarzystów oraz przyszłego Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego Pana Prof. Bodnara.
    Chciałbym także wiedziec od prezesa Małeckiego jak planujemy "rozegrać" krajowa batalie sądową bo rozumiem że juz zdecydowaliśmy że idziemy posprawiedliwość do trybunałow miedzynarodowych.
    W świetle faktów zostaje nam tylko walka sądowa miedzynarodowa aby odzyskać majątek/koncesje chciałem przypomnieć o zmianie prawa a mianowicie o art. 296 Kodeksu karnego, zgodnie z którym kto zarządzając spółką wyrządza jej znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności. Od 1 października za sprawą nowelizacji przygotowanej przez resort Zbigniewa Ziobry w przypadku mienia wielkiej wartości kara może wynieść do 25 lat więzienia. Tak przewiduje art. 306b Kk. Zgodnie z nim za decyzję gospodarczą, która przyniesie spółce stratę powyżej 5 mln zł, członek zarządu może stracić wolność na okres od 3 do 20 lat, a powyżej 10 mln zł - od 5 do 25 lat! Pamiętajmy, że niedawna nowela kodeksu spółek handlowych ministrów Sasina i Kowalskiego daje prokuratorowi kompetencję określania, co leży w interesie spółki. Co więcej, za sprawą październikowej nowelizacji prokuratura wszczyna śledztwo na wniosek wspólnika, akcjonariusza lub udziałowca pokrzywdzonej spółki – tłumaczy prof. Romanowski.

• Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~petrol [5.172.237.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 14:44 ~adalbert78 napisał(a):
    > myślałem ze wrózki nie potrzebują czytac bo wszystko wiedza z góry, a tak powaznie to czy Bosak to srosak to sie przekonamy, ale ścieżka jaka podejmą czy podjeli akcjonariusze Kernela może byc dla nas pouczająca. Poza tym jak to w zyciu myslę że znajdą się posłowie którzy bedą chcieli mówiąc kolokwialnie zaistnieć i zbić kapitał polityczny wstawiając się za pokrzywdzinymi obywatelami przez złodzieji w białych kołnierzykach takich jak np nasz BLG czy krok.
    > Przygotowałem juz sobie list do posła Bosaka ale mam zamiar wysłać podobny list do kilkudziesięciu parlamentarzystów oraz przyszłego Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego Pana Prof. Bodnara.
    > Chciałbym także wiedziec od prezesa Małeckiego jak planujemy "rozegrać" krajowa batalie sądową bo rozumiem że juz zdecydowaliśmy że idziemy posprawiedliwość do trybunałow miedzynarodowych.
    > W świetle faktów zostaje nam tylko walka sądowa miedzynarodowa aby odzyskać majątek/koncesje chciałem przypomnieć o zmianie prawa a mianowicie o art. 296 Kodeksu karnego, zgodnie z którym kto zarządzając spółką wyrządza jej znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności. Od 1 października za sprawą nowelizacji przygotowanej przez resort Zbigniewa Ziobry w przypadku mienia wielkiej wartości kara może wynieść do 25 lat więzienia. Tak przewiduje art. 306b Kk. Zgodnie z nim za decyzję gospodarczą, która przyniesie spółce stratę powyżej 5 mln zł, członek zarządu może stracić wolność na okres od 3 do 20 lat, a powyżej 10 mln zł - od 5 do 25 lat! Pamiętajmy, że niedawna nowela kodeksu spółek handlowych ministrów Sasina i Kowalskiego daje prokuratorowi kompetencję określania, co leży w interesie spółki. Co więcej, za sprawą październikowej nowelizacji prokuratura wszczyna śledztwo na wniosek wspólnika, akcjonariusza lub udziałowca pokrzywdzonej spółki – tłumaczy prof. Romanowski.
    >

niestety ale to chyba jedyna droga jaka nam (akcjonariuszom) pozostała
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Romuś [37.30.20.*]
    Adalbercie bardzo dobra pracę wykonujesz. Wysyłaj listy do parlamentarzystów. Na pewno będzie odzew
    panie prezesie PAM Małecki, mój adres email Pan zna. Tak jak napisałem w poscie wyżej przygotowałem sobie korespondencje do ministrów, posłów i senatorów RP. Chciałbym prosic aby wysłał mi Pan swoją korespondencję do któregoś z notabli gdzie alarmował Pan o naszej sprawie, abym mógł mieć pewnego rodzaju wzór pisma.
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~wróżka [195.146.4.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 14:53 ~adalbert78 napisał(a):
    > Chciałbym prosić aby wysłał mi Pan swoją korespondencję do któregoś z notabli gdzie alarmował Pan o naszej sprawie, abym mógł mieć pewnego rodzaju wzór pisma.

Ooooo... ciekawe, też bym uczestniczył w tej lekcji, może się czegoś nauczę :-)
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~petrol [5.172.237.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 14:53 ~adalbert78 napisał(a):
    > panie prezesie PAM Małecki, mój adres email Pan zna. Tak jak napisałem w poscie wyżej przygotowałem sobie korespondencje do ministrów, posłów i senatorów RP. Chciałbym prosic aby wysłał mi Pan swoją korespondencję do któregoś z notabli gdzie alarmował Pan o naszej sprawie, abym mógł mieć pewnego rodzaju wzór pisma.

nowy sejm, senat, rząd - poprzedni nic w naszej sprawie nie zrobił, dlaczego?

• Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~maxkolonko [5.173.56.*]
    adalbert nikt nigdzie nic nie wysyłał ,tu cały czas trwa spektakl z opłaconymi aktorami zarzad ,pam to fikcja !
    - trzeba sobie uświadomić że juz dawno w 2020 roku przez podpisanie umowy ze słupem z singapuru przekazując aktywa otg i emby za darmo bez zadnych gwarancji i daniu absolutorium na podstawie fałszywych raportów zakończono projekt
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Karol [91.224.185.*]
    Nie musicie już nigdzie wysyłać już dawno jest po wszystkim .....Franca was wykiwał.
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Darek [37.47.83.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 16:02 ~Karol napisał(a):
    > Nie musicie już nigdzie wysyłać już dawno jest po wszystkim .....Franca was wykiwał.

Dokładnie Karol stąd tak wściekle Gamon Ujada tutaj na forum i atakuje PAM bo zaba z krokiem go wyzerował do zera na kupował 160 tyś. Akcji nic nie wartych :) i wtopił ogromną kasę która przepadła na stałe :) widząc jego obłude i kłamstwa dwulicowca dobrze mu tak i niech teraz wyje na forum z bólu i podziękuję żabie i krokowi ale on się ich boi więc stęka na forum :))
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~SłużbyWS [91.224.185.*]
    Daro to jest ekipa niedoruszenia ....i mogą nawet do tv chodzić do prasy sądów....Nikt tego nie tknie.....
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~nikt [94.254.183.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 18:39 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2023-12-10 o godz. 16:02 ~Karol napisał(a):
    > > Nie musicie już nigdzie wysyłać już dawno jest po wszystkim .....Franca was wykiwał.
    >
    > Dokładnie Karol stąd tak wściekle Gamon Ujada tutaj na forum i atakuje PAM bo zaba z krokiem go wyzerował do zera na kupował 160 tyś. Akcji nic nie wartych :) i wtopił ogromną kasę która przepadła na stałe :) widząc jego obłude i kłamstwa dwulicowca dobrze mu tak i niech teraz wyje na forum z bólu i podziękuję żabie i krokowi ale on się ich boi więc stęka na forum :))

mogę kogoś lubić lub nie ale nie życzyłbym tego nawet karolowi, który ubrał eskimosa tuż przed wywaleniem na 800 tys. - to tylko jeden przypadek a ile tysięcy brało drożej? -nikt nie pisał w prospekcie że nie warto inwestować wręcz odwrotnie - prosze nie robić z uczciwych inwestorów szulerów bo oni są gdzie indziej - pisz karolu tylko mądrzej bo bełkot ci się włącza
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Karol [91.224.185.*]
    To po Co bredzisz od lat jedno i to samo?Straciłeś kasę i tyle!A ty codziennie bredzisz już kasa,dywidenda,inwestor....dajcie nam 76500zl za akcję!Zejdź na ziemię kasa stracona!Proste i zabie i koledze nic nie zrobicie....
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Darek [37.47.83.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 16:02 ~Karol napisał(a):
    > Nie musicie już nigdzie wysyłać już dawno jest po wszystkim .....Franca was wykiwał.

Dokładnie Karol stąd tak wściekle Gamon Ujada tutaj na forum i atakuje PAM bo zaba z krokiem go wyzerował do zera na kupował 160 tyś. Akcji nic nie wartych :) i wtopił ogromną kasę która przepadła na stałe :) widząc jego obłude i kłamstwa dwulicowca dobrze mu tak i niech teraz wyje na forum z bólu i podziękuję żabie i krokowi ale on się ich boi więc stęka na forum tylko jak leszczyk :))
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~PRAWO [5.172.237.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 15:30 ~maxkolonko napisał(a):
    > adalbert nikt nigdzie nic nie wysyłał ,tu cały czas trwa spektakl z opłaconymi aktorami zarzad ,pam to fikcja !
    > - trzeba sobie uświadomić że juz dawno w 2020 roku przez podpisanie umowy ze słupem z singapuru przekazując aktywa otg i emby za darmo bez zadnych gwarancji i daniu absolutorium na podstawie fałszywych raportów zakończono projekt

Jeśli to fakt to prokurator powinien zacząć od obecnego prezesa o współudział w wyprowadzeniu majątku sp.
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Co zrobił Małecki ?
    Pójdzie i powie że jest w zmowie ze Starym Zarządem , ale robił to dla dobra akcjonariuszy ?
    Czy zniknie i już się nie pokaże ?
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~finger [146.70.73.*]
    Ja proponuję poprosić o to wszystko p. R.Maleckiego, przecież jest reprezentantem, 20%-wym przedstawicielem akcjonariuszy, siłą z którą władza musi się liczyć. Jeden patyk można złamać, wiązki patyków już nie !!!
    Buahahaha :-)))))
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~śmiało [5.172.237.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 16:30 ~finger napisał(a):
    > Ja proponuję poprosić o to wszystko p. R.Maleckiego, przecież jest reprezentantem, 20%-wym przedstawicielem akcjonariuszy, siłą z którą władza musi się liczyć. Jeden patyk można złamać, wiązki patyków już nie !!!
    > Buahahaha :-)))))

stick that finger up your ass
  • Re: Oj oj oj ! Moder no co ty! To nie zniknie! Jest juz na You Tube!!! Autor: ~Śledczy [188.146.8.*]
    Panie Małecki. Temat podany na patelni. Dlaczego nie ma żadnej reakcji od Pana?
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.