jak dobrze pójdzie to kupię w cenie JW constr.A napewno więcej niż 10 zł to nie dam, nie opłaca się w niepewnych czasach.Moja rekomendacja- sprzedawać !
ja jeszcze nie miałem tej spólki, ale będe miał po ok. 7 zł.Dziękuje--- rekomendacja trafna.I nadal podtrzymuję swoją rekomendację 8 zł jak nic.Nadal radzę sprzedawać !
do ku...y;nie wiem czym jestes podszyty ale gdy juz pare lufek szczelilem to ci cos powiem; kiedy byla hossa to w jeden dzionek trafalem 40 kilo zl, przewalilem na wszystkich spolach w czasie zapasci 10000 kilo zl . wiec nie w q.....j swoimi wypocinami bo zapomniales pewnie gdzie twoje miejsce w szeregu. to ze cos odpiszesz zlosliwego nie robi na mnie wrazenia . wiec przemysl co piszesz i jak piszesz bo niektorzy tu siedza dla adrenaliny pozdrawiam
Widzę że magiczne słowo "opcje" działa na niektórych ja płachta na byka. Ludzie trochę rozwagi to nie są opcje spekulacyjne, takie opcje ma wyększość spółek to normalne zabezpieczenie kontraktów walutowych. Nie będzie tragedii nie panikujcie bo to najgorsze co może być.
Moja rekomendacja, sprzedawać bo potem będzie po 7 zł jak nic.Ten chwilowy wyskok to tylko korekta w górę, ale trend jest spadkowy i jeszcze długo taki będzie.SPRZEDAWAĆ !
Dnia 2009-03-03 o godz. 18:02 ~HorNet napisał(a):
> Podtrzymuję ...TRZYMAĆ DALEJ :)
Jak ktoś się nie zgadza to
> niech sprzedaje
kupować, kupować, tylko kupować... dobrze radzę, ja to już zrobiłem