jak tutaj wskoczy na 1.2 zł to wszystkie leszcze powyskakują, a to bedzie przytanek przed wskokiem na 5 zł... przedwskokiem spolki na gpw...
tak Janusze wyskoczą z akcji wypasionej spolki bo mają dobrze wytrenowane stereotypy
Wytrenowani w robieniu kolek wyskoczą przy 10 potem przy 12 groszach. A może być tak że zachonikowano trochę akcji. Resztę się dokupi na wyższych poziomach. Ważne tylko żeby były podstawy do mega spekulacji oraz silne nerwy. Zaprawdę powiadam wam że przyjdą takie sesje że milion akcji będzie wyssany za milionem w dużych pakietach. Potrzebujemy do tego mega dobrych komunikatów ale kiedy przyjdą nie wiadomo. Wie to tylko parę osób
Niestety ci którzy są w środku mają przewagę. Mogą swobodnie kupować i sprzedawać nawet pośrednio przez znajomych dalsza rodzinę bez obawy ze przegapia ważny moment przez jakimś komunikatem. To daje trudna do przecenienia przewagę.
Jeśli przyjdzie właściwy moment będą mieć akcje i je trzymać a nie sprzedawać na górce która okaże się jedynie przystankiem w drodze na nowe szczyty.
Jedyne co pozostaje to analiza techniczna obserwacja wykresów i donysly. A także analiza obrotów i zachowań rynku. Bo o ile trudno dojść czy ktoś co tam wie więcej kupuje na dalszą rodzinę to fakt czy papier jest odbierany widać po obrotach zachowaniu kursu. Ja jakoś dziwnie jestem spokojny że akcje zostały ładnie wyzbierane a to dopiero początek
Na chwilę obecną dziwna cisza. A wracając do głównego problemu to tak. Tak. Uważam że spółka może zostać wycenione dużo wyżej zakładając że wprowadzi do produkcji granulat bakteriostatyczny oraz że opatentuhe kolejne związki chemiczne i metody pozyskiwania. Na moje wyczucie szkolenia ok dadzą jakieś środki być może dużo więcej jak obecnie. Produkcja fantomow może się opłacać pod warunkiem że zaczną wspolorace kanały zbytu a ich produkty okażą się rewelacyjne. Ja jednak mam nadzieję na patenty i ich wdrożenia. To jak koncerny farmaceutyczne jak uda im się opatentować i przede wszystkich zweryfikować skuteczność leku a także przekonać do stosowania tego leku to producent jest ustawiony na wiele lat. Często tym jednym preparatem który przynosi ogromne zyski. Miejmy nadzieję że oni coś wdrozw pracują opatentuhe. I miejmy przede wszystkim nadzieję że jak już będzie coś na horyzoncie spółka wyemituje tyle alcji żeby wszyscy którzy tam siedzą je dostali że wszystkie zmiany łączenia wkłady nie pieniężne że to już będzie zakończone to wreszcie finalnie zacznie się nowa era w rozwoju spółki oraz polityce infornacyjnej. Trzeba mieć w sobie duża dozę optymizmu ale tak obiektywnie zaprawdę powiadam wam że przebicie 1 PLN a 1 akcje jest realne. Wejście na główny rynek na pewnym etapie również. Dla mnie wystarcza w zupełności aby kurs trwałe przebił złotówkę. Na tym moje marzenia się kończą bo mimo wszystko staram się oceniać realnie. Przed nami długa droga. Wszystko zależy od tego co z wdrożeniami i dalszymi pracami badawczymi. Samymi szkoleniami do takiej wyceny spółki szybko nie dojdziemy. To musi być coś przełomowego.
Ubawilem się po pachy. Przy takim myśleniu to rzeczywiście drobnica będzie od odkupować po 30 do 50 groszy. To jest spółka technologiczna. Troche więcej optymizmu. Przy 12 groszach wycena pakietu w obrocie to jakieś 7 mln. Naprawdę śmiech mnie ogarnia wy przy takim myśleniu nie osiągnięcie sukcesu. Ja wielokrotnie kupowałem sprzedawałem i kupę kasy zarobiłem. Teraz uważam że trzeba akumulowac i trzymać. Pojedźcie na walne to coś się dowiecie. Ubawilem się.... 12 groszy nie do przejścia..... Haha... Dobre.
Sławek przestań lać wodę i snuć teorie o kosmicznej technologii. Jedziesz na walne ? W ubiegłym roku też naganiałeś a potem było cicho. Jedziesz tym razem ? :D Sławomir mucha powrócił i jego profesorowie z dorobkiem !!!
tutaj bardzo istotna jest polityka globalna, LP nalezy do projektow ktore są w odpowiedni sposób i w odpowiednim czasie wprowadzane na GPW, są to spolki 4 rewolucji przemysliwej i glownie te technologie opierają się na Blockchainie. Znacie jakieś kozackie projekty w PL ktore są robione na bkockchain i planują debiuty na giełdzie? wszystkie te projekty są robione w tajemnicy przed inwestorami z zewnątrz, tylko odpowiednie grono ma pewne informacje, reszta co jest podawane jako polityka informacyjna spółki to odpowiednia interpretacja faktów ważnych lub mniej, podawana w taki sposob by nikt z poza grona nie miał istotnych informacji
Dnia 2023-12-10 o godz. 18:57 ~bil napisał(a): > Dnia 2023-12-09 o godz. 20:29 ~Nooo napisał(a): > > O jest i mityczny blockchain. Wstawaj zesrales się > > taki przygłup omamiony telewizją nie może mieć pojęcia o tym co tutaj piszą, wiec reakcja spodziewana ;)
sporo tutaj ludzi ograniczonych, oni się wypowiadają i myślą że mają rację a nie mają pojęcia o rzeczywistości, media wykreowały w ich głowach alternatywną rzeczywistość która odbiega mocno od realiów. Później są wypowiedzi na dolnym poziomie.
nie zapominajcie o tym że blockchain to kozacka technologia i na niej opiera się rewolucja przemysłowa, powstaje sporo nowych biznesów a gospodarki przechodzą gruntowne przemiany. Jendak trzeba pamiętać o tym że blockchain to nie tylko kryptowaluty, oraz o tym że BTC to prototyp. Wielki reset przed zmianą w systemach finansowych pochłonie sporo kapitałów. Wchodzi nowy standard ISO20022 który zastępuje SWIFT uwzględniając finanse zarządzane systemami na blockchain. Nagonka na BTC i wielu ubranych Januszy to odparowanie kapitałów starego systemu, by wielki reset mógł wdrożyć CBDC. Zgody na papiery wartościowe NFT dla BTC nie będzie, ponieważ BTC nie spelnia standardu ISO200022 i tego nie spodziewa się grono ubranych Januszy w bezużyteczny system, nawet halwing nie pomoże jeżeli wyjdzie na jaw że BTC jest nic nie warty ponieważ nie jest zgodny z obowiązującymi standardami, jest nielegalny ponieważ prawo go nie respektuje jako zgodny ze standardami podmiot. Od tego zacznie się upadek wielu kapitałów a co za tym idzie firm instytucji funduszy itp itd w tym etapie Wielkiego resetu wyparuje spory kawał kapitału, część rynków rosyjskich zostało ogołoconych z kapitału kosztem BTC, to wszystko w ramach Wielkiego Resetu. Ostatnim etapem będzie upadek Euro wraz z UE, wiele krajów z tą walutą będzie miała gorsze skutki niż po wojnie... To bedzie wymuszenie przejścia na CBDC, rynek forex też jest zagrożony, trzeba uważać, wielkie spadki w USA po upadku BTC, to się odbije na polskiej giełdzie, po tym resecie mozecie sie spodziewać na LP ruchów, przejscie na GPW pierwsze konkretne informacje dotyczące biznesów, zmiany poziomów ceny akcji 2, 4 ,10 zł spółka watra w porewolucyjnej europie 100 zł za akcję.