• Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Paweł [37.248.213.*]
    Rekomendacja niższa o 9% od poprzedniej a ktoś ewidentnie dźwiga kurs aby dupnęło z 30% w dół i mógł wyjść z KGN po wyroku sądu??? Świetna robota. Gratulacje
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost TAK Autor: ~Myślący [77.222.227.*]
    Pod iloma ickami Ty (31.0.??)(37.248.??) nie naganiałeś:
    raz kobieta, raz chop, innym razem obojniak , ale przeważnie zawsze wychodziła małpa.
    Tyle bzdur zniechęcających do zakupu akcji coś tu wypisał,
    powinno skutecznie zniechęcić każdego.
    I CO JEST PLUS 70%
    ( a sam dobrze wież jak będzie dalej)
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost TAK Autor: ~Paweł [37.248.213.*]
    Jeż to nie zwierz chociaż zwierza udaje a "wież" i wierz" to nie to samo co raczej "wiesz", wiesz czy nie wiesz?
    Cebea jeszcze działa czy już z ukrycia pilnuje przypisuje i knuje podejrzewa oczernia i szydzi z zasadnych wpisów oceniających ruch na akcjach? Przypisz mi najlepiej wszystkie IP rzeczowe o KGN. Jestem tym zaszczcony dzieciaku z przedszkola. Od przedszkola do Opola, znasz ten program, występujesz?? No to normalne że ortografii jeszcze nie przerabiałeś ale o giełdzie to już teraz coś liznąłeś? Czyżby nowy przyszły minister Dariusz Wieczorek dbał tak o obroty na GPW, że chce wprowadzić kieszonkowe z 800 plus? A może dziadek i babcia ci dają swoje 13 14 i 15? Super gratulacje. To chyba dzisiaj przedszkolaki już inwestują w KGN... To widzę idzie wszystko na dobre..
    Ale jak dupnie to nie moja wina. Decyzję podejmujesz sam.... Pani przedszkolanka za to nie odpowiada. Do#ć już podpowiedzi...
    możesz zmienić nika
    z dziewczynki na chłopczyka,
    możesz zmienić ip
    ale stylu małpy nie

ps. błędy widzę bo są przy piasniu podkreślane na czerwono

hahhhahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost TAK Autor: ~Piotrek [5.253.206.*]
    Czasami tu zaglądam (od wielu lat) i widzę tu zero poważnej dyskusji merytorycznej. Wniosek: piszący o 10 zł, „złomie”, „szajsie” itp. chcą tanio odebrać akcje innym i jako to napisał wyżej Bob, jest to element gry psychologicznej (nie tępoty!). I nie próbujcie przekonywać tych od 10 zł, że to jest dobra spółka bo oni o tym doskonale wiedzą i po to tu są i krzyczą o tych 10 zł. Więc dajcie sobie spokój z przekonywaniem innych bo to kursu nie podbija a tylko się spalacie emocjonalnie. I jeszcze jedno: spójrzcie na str. 12 Sprawozdania Zarządu z działalności Grupy Kapitałowej Kogeneracja s.a. za I półrocze 2023 r.: akcje ECZG (KGN ma obecnie 100%) zostały wycenione przez biegłego rok temu na 1.108,5 zł za sztukę (co daje 614,3 mln zł kapitalizacji samej Zielonej Góry). I jest to wycena, która musiała obronić się w sądzie. Mówi Wam to coś?
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost TAK Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.166.*]
    i po co dajesz trolom wodę na młyn? Przecież każdy co umie czytać wszystko wyczyta, a jeśli nie to i tak nie poradzisz. Punktuj kłamstwo! Choć w zasadzie wszystko co on wypisuje to kłam
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost TAK Autor: ~Paweł [37.248.213.*]
    Czerwony to ty jesteś cały i buchasz jak smok tym jadem.... Weź meliskę... I kup pampersa..... Bo strach zostać z akcjami na weekend....
    Dnia 2023-12-08 o godz. 11:29 ~Paweł napisał(a):
    > Czerwony to ty jesteś cały i buchasz jak smok tym jadem.... Weź meliskę... I kup pampersa..... Bo strach zostać z akcjami na weekend....

........weź pigułkę.......
    ................weź pigułke........
    .......................weź pigułke.....

hahahaahhaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ..albo banana..................

hahahhhhhhaaaaaa
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~JD [86.63.107.*]
    Dnia 2023-12-08 o godz. 10:33 ~Paweł napisał(a):
    > Rekomendacja niższa o 9% od poprzedniej a ktoś ewidentnie dźwiga kurs aby dupnęło z 30% w dół i mógł wyjść z KGN po wyroku sądu??? Świetna robota. Gratulacje

sprzedaj i się nie męcz
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Edek_zkrainy_kredek [31.61.161.*]
    przecież jemu placą za godzinę.... on nie inwestuje, przyucza się do zawodu "expert ds.troll-ingu" :)
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Paweł [37.248.161.*]
    Edek Jan Banan Myślący i inni kupujcie nawet po 550 zł za akcję.... Tak mi płacą i nawet opodatkowują ZUS i To sporo... Nie tak jak wam w tych kanałach ciepłowniczych...
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Myślący [77.222.227.*]
    Dnia 2023-12-08 o godz. 14:41 ~Paweł napisał(a):
    To w tych kanałach ciepłowniczych...

małpka ,
    jak już wyjdziesz na powierzchnie
    to pamiętaj : nie wystarczy zmienić nik, ip. ubranie.
    musisz się jeszcze wykąpać
    bo smród za tobą wlecze się po wszystkich wątkach

hahahhhhhha

• Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Paweł [37.248.161.*]
    Prawda kole w oczy? Co nie? Dyżurny czuwa. A może by tak wysłać ciebie nie tylko pod prysznic z zimną wodę ale w weekend na kurs etyki i w poniedziałki już byś był do użytku.... Ciekawe jakie ty masz dochody z tego siedzenia w dzień i w nocy w tym szambie..... Prawda koli i boli..... No cóż. Nie nauczyli i ortografii i etyki. Co zrobić... Taki mamy klimat...
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Myślący [77.222.227.*]
    Dnia 2023-12-08 o godz. 15:16 ~Paweł napisał(a):
    > . Ciekawe jakie ty masz dochody .....
    Prawda koli i boli.....

(gdzie mi tam do ciebie)(małpeczko)

Autor: ~Paweł [37.248.161.*]2023-12-08 14:41
    Tak mi płacą w tych kanałach ciepłowniczych...

• Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~nn [31.0.54.*]
    A jednak prawda z tym przedszkolaki nieukiem i w giełdowych sprawach i w ortografii. Nowy minister ds. nauki musi coś zrobić na siłę... Bo to bardzo nieestetyczne...ciągle błędy w myśleniu a uważa się za myślącego.... Schiza zaawansowana....
    Re: A jednak Mikołaj zawitał:)~Myślący odpowiada ~Edek_zkrainy_kredek 2023-12-07 20:14 IP 77.222.227.*
    Ja myślałem ,że malujesz.Kretki się stępiły, temperówki brak?Jak kupie akcje też będę marzył
    możesz zmienić nika
    z dziewczynki na chłopczyka,
    możesz zmienić ip
    ale stylu małpy nie

ps. uj cię obchodzi co mam w piórniku
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Myslacy [94.254.144.*]
    To podrobka Myslacego dawno takiego nieuka tutaj nie bylo!!!!
    podróbo ,
    łaskie mi robisz.

hahhahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Każdy podziwia Twoją prostotę i ujmującą skromność.
    Wszyscy wiedzę od kiedy tu jesteś.
  • Re: Czy potrzebny jest wzrost 5% aby był spadek 30%? Autor: ~Paweł [31.0.57.*]
    Dywidenda to marzenie ściętej
    głowy. A z czego ona ma być za dwa lata? Z zysku niby a zysk 0%.
    Przecież zarząd przed jego odwołaniem powiedział, że "Każdorazowo propozycja wypłaty dywidendy uzależniona będzie w szczególności od ogólnej wysokości zadłużenia Spółki, planowanych wydatków inwestycyjnych w kolejnych okresach, analizy płynności finansowej Spółki oraz aktualnej i antycypowanej sytuacji rynkowej Spółki a także sytuacji finansowej spółki zależnej - Elektrociepłowni „Zielona Góra” S.A.", czyli marzenie bo najpierw trzeba ten zysk wypracować....... Co przy odprawach dla starego zarządu i nowych wygórowanych inwestycjach w inne paliwo niż węgiel... Jest wątpliwe
[x]
KOGENERA -2,23% 57,10 2025-09-22 12:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.