Też to zauważyłem - nawet nie ma 20k akcji wystawionych na sprzedaż do wideł na 2,54. Nie widać, by ktoś oddawał po tych ostatnich wzrostach. Od rana też nie widzę, by rosła podaż w arkuszu. Wyżej też nie ma akcji - do ostatniego szczytu (3,2 zł) też tylko około 20k akcji.
no tak, ale co tu oddawać, jak te akcje powinny kosztować co najmniej 10 zł !!, teraz wycena 14 mln, jak to się ma do ostatnich informacji na spółce, do majątku i projektów ????
Musisz doliczyć ostatnią emisję, do wyceny którą podałeś. Co nie zmienia faktu że jest śmiesznie niska w porównaniu do tego co ma spółka. Wszyscy o tym wiemy, tylko ciężko kupić większą ilość akcji, bez zawyżenia kursu.
Dzisiaj ktoś znów bardzo dzielnie walczył 1 sztuką :) W sumie ok. Czekam na kilku bidach. Może sam sztukujący mi odda trochę :) Im niżej tym lepiej. Mam czas.
no muszę Cie poprawić bo do wyceny należy dodać WARTOŚĆ nowej emisji czyli cena akcji razy ilość plus obecna wycena i to razem podzielić przez ilość całkowitą ....nie wiadomo jaka będzie cena akcji ?
Dnia 2023-12-07 o godz. 17:03 ~Kamil napisał(a): > Kiedy ta emisja?
"Upoważnienie Zarządu do podwyższania kapitału zakładowego w ramach Kapitału Docelowego wygasa z upływem trzech lat od chwili zarejestrowania przez właściwy dla Spółki sąd rejestrowy zmiany Statutu Spółki dokonanej na mocy niniejszej Uchwały Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki nr 1/2023 z dnia 17 listopada 2023 r."
Nie jestem złośliwy, ale naprawdę trudno zrozumieć sens wypowiedzi, gdy brakuje znaków interpunkcyjnych i właściwej odmiany słów. A jestem bardzo ciekawy Twojej opinii.