a niektórzy kupowali to nie tylko po 15 ale i po 40 zł nawet,,,, stado rogaczy którzy dają się ubrać cwaniakom w badziewie nic nie warte. Dalej kupować a na wiosnę reszte toalet papieru oddadzą Wam poniżej 2 zeta
Ja osobiście jestem zapakowany po uszy jak na moje możliwości …myślę że tutaj zarobię trzeba trochę poczekać…pomyśl sobie i poobserwuj sesje haha drobnica kupuję sobie na święta jednym strzałem 8 k papiera a ci biedniejsi po 4K lub 5k pozdrawiam a i jeszcze na koniec dobierają sobie po pkc
Dokładnie tu jeździe grube rozdanie żadne leszcze nie składają zleceń po 50-100tys zł w jednym strzale to są grube zakupy bożonarodzeniowe… nie robią tego jelenie i kelnerzy tylko inwestorzy instytucjonalni
Dnia 2023-12-06 o godz. 21:00 ~Gruby napisał(a): > Dokładnie tu jeździe grube rozdanie żadne leszcze nie składają zleceń po 50-100tys zł w jednym strzale to są grube zakupy bożonarodzeniowe… nie robią tego jelenie i kelnerzy tylko inwestorzy instytucjonalni
A oddają im leszcze hi hi hi nie wiem którzy, oni mają po 500 czy 1000 szt a nie 50 czy 100 tys. tu jest przerzucanie z wora do wora w dół i robienie sztucznego obrotu,trzeba być jeleniem by tego nie rozumieć - jak kurs spadnie na 4-5 zł leszcze w panice że stracą wszystko im oddadzą. Ci co kupowali to po 10-15 zł stracą najwięcej bo przez długie lata nie odrobią strat z tego dziadostwa
Dnia 2023-12-06 o godz. 19:00 ~Pipol napisał(a): > Ja osobiście jestem zapakowany po uszy jak na moje możliwości …myślę że tutaj zarobię trzeba trochę poczekać…pomyśl sobie i poobserwuj sesje haha drobnica kupuję sobie na święta jednym strzałem 8 k papiera a ci biedniejsi po 4K lub 5k pozdrawiam a i jeszcze na koniec dobierają sobie po pkc
na koniec była podbitka przed dzisiejszą dystrybucją, oni chcą przecież sprzedać jak najwyżej, za to dostaną premie noworoczne a leszcz ubrany wysoko bedzie kwiczał jak bedzie oddawał po 4-5 zł
Ja nie wiem co tu się dzieje poczekam i poobserwuję z boku mam kilka tys akcji kupionych lekko ponad 9 zł wczorajsze espi pokazuje ile akcji jest ciągle w obrocie więc moim zdaniem coś jest na rzeczy … na Vee nie było kupować komu po 16 a potem sprzedawałem dużo wyżej wierzę że i tu tak będzie…czas pokaże narazie czekam
Dnia 2023-12-08 o godz. 19:14 ~Pipol napisał(a): > Ja nie wiem co tu się dzieje poczekam i poobserwuję z boku mam kilka tys. akcji kupionych lekko ponad 9 zł wczorajsze espi pokazuje ile akcji jest ciągle w obrocie więc moim zdaniem coś jest na rzeczy … na Vee nie było kupować komu po 16 a potem sprzedawałem dużo wyżej wierzę że i tu tak będzie…czas pokaże na razie czekam
papier w silnym trendzie spadkowym - postępuje kolega rozważnie bo tutaj nie ma pewności czy kurs zatrzyma się na 7 czy może na 4 zł albo jeszcze niżej. Ryzyko inwestycji w CAI jest naprawdę bardzo duże a straty są już bardzo bolesne bo NC to szulernia. Ja też czekam na rozwój sytuacji na papierze, mam mały pakiecik tego waloru by głównie obserwować kurs ale nie mam przekonania że obecny kurs to dobra cena do zakupu, o wiele bezpieczniejszy jest rynek podstawowy gdzie obecnie inwestuję.
A ja wierzę że będzie dobrze rok temu plus minus o tej samej porze kupowałem Prefagrup co potem pozwoliło mi odnieść jeden z moich najlepszych zarobków ever na giełdzie …ryzyko jest zawsze na każdej spółce …pozdrawiam
Dnia 2023-12-09 o godz. 16:55 ~Pipol napisał(a): > A ja wierzę że będzie dobrze rok temu plus minus o tej samej porze kupowałem Prefagrup co potem pozwoliło mi odnieść jeden z moich najlepszych zarobków ever na giełdzie …ryzyko jest zawsze na każdej spółce …pozdrawiam
NC to rynek spółek spekulacyjnych obarczonych dużym ryzykiem, te akcje kiedyś urosły z 2 gr na 60 zł i od tego czasu kurs tylko spada, kto tam wie gdzie się zatrzyma silny trend spadkowy, a jak za kwartał opublikują że mają 7 czy 10 mln straty i co wtedy 2 zł i 5 lat kiszenia. Trzeba obserwować i warto mieć pakiecik na którym można coś zarobić a w razie potrzeby szybko się ewakuować.
Dnia 2023-12-11 o godz. 09:28 ~Investor napisał(a): > A teraz ktoś chce nam te prezenty odebrać. > Ludzie, prezentów się nie oddaje za cenę poniżej jej wartości. Trzymać.
w południe gruby inwestor wystawił na S 30 tys szt. akcji CAI, czy to był straszak nie wiem ale trzeba być bardzo ostrożnym bo na dal trwa dystrybucja na papierze...