Zbieram 5 miesięcy do 300 kilo średnia 2 8
Czekam niżej
Tylko niewiem czy się doczekam...
Jak wejdzie Azja to raczej nie zdążę po taniości....
Liczę po cichu na spółdzielców ...może pomogą
Dnia 2023-12-06 o godz. 16:27 ~Xx napisał(a): > O co chodzi z tą zatoka i indiami??
Niektórzy myślą że taki kraj jak Indie marzą o tym żeby zrobić interes z małą polską spółką która nieradzi sobie na giełdzie, która nie wypłaca dywidendy. No ale myślą że wpakują tu miliardy dolarów w kontrakty, bo wiadomo bliżej Indii nie ma innego kraju ani spółki która ma podobną technologię. A do Polski rzut bereetem, dwa przystanki pks z Indii. A wszystko dlatego że prezes wybrał się tam na wakacje a przy okazji zrobił 2 fotki na jakiś targach żeby wrzucić fakturę w koszty :)
Księgowy prośba - nie kompromituj się.
Dlaczego JSW coraz aktywniej działa w Indiach? Nie mieli w Indiach kogoś bliżej na partnera?!
A JSW na patentusie stoi.
https://www.otoprzetargi.pl/news/jsw-walczy-o-kolejny-kontrakt-w-indiach
Naprawdę nie trzeba dużej wyobraźni by łączyć kropki.
Więc ponownie: nie kompromituj się.
kompromituj? hmm odezwał się ten co 2 lata temu pisał o kursie ponad 10zł. Teraz okazuje się że JSW to spółka córka potentata Patentusa. A miliardy dolarów to tylko kwestia czasu. Chiny też już się interesują bo widziałem jak prezes jadł zupkę chińską. A był wtedy ubrany w koszulkę z napisem Chicago to chyba USA też zaraz wpompują tu miliardy
I to twoj poziom panie księgowy.
Najpierw piszesz z jakiej paki tam Patentus a jak ci pokazuje konkretny argument dlaczego Patentus dostarczy do Indii sprzęt to wyskakujesz z jakims bełkotem.
Nie ma JESZCZE 10zl ale to ile juz tutaj mam na plusie to i tak poziom o jakim możesz pomarzyć. A za jakiś czas będzie powyżej 10 zł, ja będę liczył hajs a ty dalej zapierniczal na etat i wylewał żale na innych spółkach.
fajnie, fajnie że już jesteś milionerem, a zaraz będziesz miliarderem. Wiemy też że tak naprawdę masz pakiet większościowy i tu i w JSW. Ale nie pisz bzdur. Ktoś zapytał o Indie a Ty piszesz o tym jaki Ty jesteś zarobiony i uszy dolarami