Sam tak robię z nudów na spółkach o małej płynności i jak nie mam pomysłu to zawsze 20 zł na kawę ugram. Ale ja to robię sam i losowo jak ktoś zaplanuje to mu lepiej wyjdzie. Spróbuj jak to działa później się wymądrzaj.
Nie bądźcie takimi domorosłymi animatorami, bo ja już jestem skołowany i nie wiem, czy to odpał i mój lud będzie miał na nowe skóry na zimę, czy nadal będzie sypiał pod słomianką, bo to tylko jakaś zabawa w odpał, niczym dziewczynka z zapałkami......chłe chłe chłe
Ja tutaj nie animuje, jeżeli uspokoi to twój lud, o ile ich poinformujesz. Pisałem o drobnych stymulacjach na które składa się dużo okoliczności. Zazwyczaj jest to drobny ruch w górę lub w dół. Na kreowanie kursu chyba nikogo tutaj nie stać, bo za impulsem musi iść duży zapas kasy, albo akcji, Natomiast grubasy bez wątpienia takie techniki wykorzystują. I jak nie ma efektu kuli śnieżnej to ulepią ją sami.
Czyli oddajesz swój lud na łaskę grubasów? Za pozory władzy? Jesteś niegodziwcem godnym miana krwiopijców z Wall Street. Powinieneś o nich zadbać i chronić przed zagrożeniami, zwłaszcza przed nieprzewidywalnością ich dalszej egzystencji. Niech się dobrze przygotują na zimę bo jak sprawa się rypnie to spod śniegu korzonków nawet nie wykopią. Zapobiegliwość jest cnotą, ryzyko szaleństwem. No chyba że jest to jedyna metoda by zaszaleć. Krew nie woda.