w takich sprawach nie ma wygranych i przegranych, tylko jedni płacą więcej niż inni. My już kursem zapłaciliśmy! A pxm nie miał innego wyjścia skoro nie miał zapisów waloryzacyjnych. Poza tym trochę popytałem i się okazuję, że pxm ma taki sposób współpracy z kontrahentami.
Dnia 2023-12-05 o godz. 21:27 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a): > w takich sprawach nie ma wygranych i przegranych, tylko jedni płacą więcej niż inni. My już kursem zapłaciliśmy! A pxm nie miał innego wyjścia skoro nie miał zapisów waloryzacyjnych. Poza tym trochę popytałem i się okazuję, że pxm ma taki sposób współpracy z kontrahentami.
trudno mu bedzie dalej współpracować z kontrahentami skoro ma taki sposób współpracy, akcje KGN tanie jak barszcz i warto brać za wszystko bo tu się nie przegra - 150 zaliczymy na pewno a akcjonariusze bedą bogaci.
...nie słuchaj doradców.. ..jedną ręką pisze kupuj/ drugą sprzedaje. Przecież to ten dzieciak od harpera. ..... a poldek to nam zapłaci: za nierzetelny i po terminie wykon? Myślę.
Tutaj dopiero strzelą i będzie walkower. Kupujący przegrają marzeniami o 90 minucie a myślący dopiero wejdą na boisko w 10 minucie drugiego meczu... Jak pierwszy skład pójdzie stąd aut!