A chciałem, po wczorajszym twoim chyba najefektywniejszym dniu zadać tobie zadać to samo pytanie.
Ale odpuściłem.
Nie zdążyłem ogarnąć wszystkich wątków, które wczoraj założyłeś oraz wszystkich wpisów, które wczoraj umieściłeś.
Przebiłeś wczoraj wszystkie swoje rekordy.
Inwestor skoro tak się sygnujesz sprawdz co to za manufaktura z Brodnicy to może zrozumiesz...jak to działa...chyba że liczysz na to na co większość tutaj...
~Giero132023-12-05 13:04IP 109.231.2.*
Inwestor skoro tak się sygnujesz sprawdz co to za manufaktura z Brodnicy to może zrozumiesz...jak to działa...chyba że liczysz na to na co większość tutaj...
Jak piszesz, jak sam to określasz, o manufakturze z Brodnicy, to ile zarabiasz na tym pisaniu, bo przecież bezinteresownie tego nie robisz.
Ja nam akcje MBF, to chyba zrozumiałe jest to, że niekiedy coś napiszę tutaj.
Ale ty giero, bez akcji, a nie ma bardziej aktywnego od ciebie w zasypywaniu tego forum wątkami i tekstami.
Wczoraj chyba hehe czy hihi podbijał wszystko po kolei ale to bez znaczenia...znaczenie ma kim jest ten bardzo doświadczony kontrachent co ma te setki tysięcy butelek oleju rozlać okleić...to jest merytoryczne pytanie a nie lecimy do nieba