Lepszy wynik niż w 2019 roku? Przecież ktoś tu już ostatnio pisał o tym, a wy dalej macie klapki na oczach. Tak się składa że ma dużo gorszy wynik niże wtedy, a kurs wtedy był na poziomie 5 zł. Kto potrafi myśleć ten wyciągnie wnioski na jaki poziom ten badzief jeszcze spadnie.
Po hienach, które tu ujadają jest pewne, ze jestesmy blisko przesilenia. Sypacz tu testuje 10 zl, pytanie czy na close tygodniowym sie tak zamkniemy. Do opytmalizacji podatkowej zostalo jeszcze 2-3 tyg. Poki co za 2023 trzeba go zaplacić, wiec jesli ktos ma duze zyski to na ULG moze sobie zrobic duzą stratę i odkupujac od siebie za 9 czy 10 zl.
Wygląda mi to na sypanie zwolnionego lub sfrustrowanego byłego kluczowego współpracownika. Chociaż nie należy tego lekceważyć, bo to jednak insajder, chociaż w przypadku zwolnienia lub zerwania współpracy złość często przesłania racjonalną kalkulację. Ja osobiście nie widzę powodów do paniki, ale może nie wszystko wiem?
Jakbyście sobie poczytali fora spółek zależnych które ulg wpuścił na giełdę to byście zrozumieli że spółka spada i tylko spadać będzie bo straciła maksymalnie na wiarygodności i wizerunku.
Nic nie spada w nieskończoność, analiza do kosza. Prawda jest taka że kupując na tych poziomach masz więcej do zyskania niż stracenia, wiesz o tym dobrze.
Ipopema sama nie wierzy w swoje wyceny, dlatego dawno się ewakuowali z ulta bo nie mogli już pewnie wytrzymać wciskając ludziom swoje kity. Simplewallstreet wartość godziwa 6 zł. A według niektórych analiz i serwisów wartość godziwa wychodzi tutaj nawet 3 a nawet 2 zł. Prawda jest taka że aby to urosło to musi być zainteresowanie a inwestorzy nie tkną już tego gfna przez wiele długich lat.
Zakładam że celowo gadasz bzdury albo jesteś na bananie od kilku miesięcy. Tu się odwróci sytuacja szybciej niż Ci się wydaje. Dzisiaj mały pakiecik btc upłynniony i gniot dokupiony. Pożyjemy zobaczymy