• korekta na 2,70 Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    niedowiarki przepraszać.....
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~rafi [79.186.200.*]
    Warto wejsc..., czy dalej poleci...?
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~wowo [62.69.198.*]
    zauważyłem że w dzisiejszych czasach należy kupować po cenach odważnych.
    ustawiłem się na 2,8 jak jeszcze było koło 3,3.
    i jakoś się udało ;)
  • stal stalk stal w miejscu Autor: ~ujuj [83.7.93.*]
    wstega sie niesamowicie zawezila no i jest efekcik w postaci wymuszonego wzrostu jak juz nic innego nie idzie.
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~marian [79.191.45.*]
    ha, ha, ha
    zabawny jesteś
    o ile sobie przypominam Twoje "przepowiednie" brzmiały nieco inaczej, zaś ta korekta miała się odbyć 2 mc temu
    co do zaś spadku, to wynika oczywiście z fatalnego zachowania ogólnego rynku
    skoro wszystko spada, to trudno oczekiwać aby immo rosło
    a biorąc pod uwagę, że przy ostatnich spadkach kurs w zasadzie nie spadał, to teraz dostaliśmy mega korekte
    zatem.... wróć na krosno
    tam zapewne za pół roku też powiesz, ze jednak miałeś rację

pa
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    he nie ma jak odgrzewane kotleciki... ale chlopaki mylicie sie... dla dziennych handlarzy i dlugoterminowcow to nic nie znaczy ale dla analityka wykres to wykres.... DT troche go zaburzaja ale sie po pewnym czasie klaruje i sruu strzal w dyche :)
  • Re: korekta na 2,70 Autor: martin-dtr [62.21.56.*]
    Witam Cię na tym wątku ponownie.
    Jak sam widzisz nie ma co pisać ludkom szczerze i podawać uczciwie własne analizy na forum. Tu nigdy się nie zadowoli innych. Patrz przez pryzmat, że 95% piszących na forum to notoryczni wtapiacze, więc jak oni mają komukolwiek generującemu zyski, nie straty, przytaknąć i uczciwie przyznać rację. To nie leży w naturze Polaka, a jedynie wyśmiewanie , dołowanie, narzekanie itp.....heheheee
    Tutaj publicznie to można jedynie naganiać na wzrosty lub spadki, przy rozbujaniu jakiegoś kursu.
    Sam zobacz co mi odpiszą na tego posta,

Ja dokładnie wiedziałem, że wczoraj tak będzie i dlatego przedwczoraj się tu ujawniłem na wątku i zasiałem niepewność i strach.
    Poniżej 3 zł brałem wczoraj jak się dało.
    Dziś wywalałem wszystko po +/- 2,50....zarobiłem kupę kasy, golenie baranów jest moją ulubioną pracą.
    Zaraz powrócę na KGH, by dorobić tam dalej sianka.
    Pozdro......
    eeeee....., pomyłka.....dzisiaj 3,50
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    nawet jak bys ustawil na 2.5 to bys dostal po najlepszej przeciwnej... ale lepiej tu rabnac byka niz na zleconku he he Pozdro
    hehehee....nawet mi tego nie przypominaj bo kiedyś miałem taki numer, chciałem ustawić szybko koszyk i wpisałem cenę za wysoko i weszło nie wtedy co miało i nie potej cenie co chciałem , przez co siedziałem z papierem po cenie wyższej niż zamierzałem sprzedać...hhehehee......pomylki bywają, szczególnie jak na różnych klawiaturach piszesz, odstępy inne i jak automat wciskasz bzdury
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~Tomash [192.168.110.*]
    A ja kupiłem za 3,09zl i wywaliłem po 3,23zl na początku sesji hehehe, bo po co zaśmiecać konto ;-), a ciuchcia jedzie dalej. W warsie jest ciepło i przyjemnie. ;-)
  • Kto to jest ten gość Martin dtr? Autor: ~vava [79.190.120.*]
    Martindtr:

"Ja dokładnie wiedziałem, że wczoraj tak będzie i dlatego przedwczoraj się tu ujawniłem na wątku i zasiałem niepewność i strach.
    Poniżej 3 zł brałem wczoraj jak się dało.
    Dziś wywalałem wszystko po +/- 3,50....zarobiłem kupę kasy, golenie baranów jest moją ulubioną pracą.
    Zaraz powrócę na KGH, by dorobić tam dalej sianka".

Kim jest ten gość?
    Wyszedł z IMMO przy 3,50 a papier urósł jeszcze 6% i poszedł na KGHM by spaść o 0,1%
    Naprawdę trudno było znaleźć na koniec sesji papier, który skończył na "czerwono" ale jemu się udało!
    Geniusz siakiś cy cuś?! A jaki megaloman przy tym - ujawnia się, sieje niepewność i strach i normalnie znika!!! :-)))))))
    Która to już kompromitacja Martiniedtr?

Pozdrawiam
  • Re:>>>>>vava<<<<<_________________________ Autor: martin-dtr [62.21.56.*]
    Tylko, ja tylko potrafię się kompromitować na forum .
    Jestem w tym mistrzem. Ciągle co zarobię, zaraz stracę .
    Czy istnieje możliwość bym wreszcie mógł zacząć generować jakieś zyski !!!
    Bo sami widzicie, że z tego co piszę, to albo wychodzę na zero , albo ze stratą.
    Błagam fachowcy , pomóżcie mnie i wielu innym, wreszcie zarabiać na tej wrednej giełdzie,
    a nie wspomnę już o tym, że w życiu prywatnym jak i w biznesie ciągle mi się również nie udaje.
    Real mam tragiczniejszy niż wirtual na forum....POMÓŻCIE!!!....POMOŻECIE???

....pozdrawiam.....biedaczek martinek.....
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~marian [79.191.51.*]
    a ten jak zwykle bajki opowiada....
    No ma być miło i przyjemnie na forum ;-).
    ale mimo wszystko zauważ , że nie ma prawie wogóle leszczarni jeszcze na wątku, to mnie nieco zastanawia.....wypadli rzeczywiście przy 3,40/3,50, czy może nie ma ich jeszcze wcale.
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~re4 [89.76.159.*]
    Dnia 2009-02-19 o godz. 15:26 martin-dtr napisał(a):
    > ale mimo wszystko zauważ , że nie ma prawie wogóle
    > leszczarni jeszcze na wątku, to mnie nieco
    > zastanawia.....wypadli rzeczywiście przy 3,40/3,50, czy
    > może nie ma ich jeszcze wcale.

nie bądz taki skromny , u nas każdy ma przyklejoną twoją fotke jako wzór leszcza
    więc nie zalewaj królu
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~anal [193.17.71.*]
    BANKIEREK SPADAJ NA SWOJEGO BANKRUTA CZYLI KROSNO I NIE ZLAESZCZAJ MI TUTAJ PAPIERA
    hehehee....teraz to nie jest gra dla leszczy , a raczej pod leszczy....hahahahaaaaa

....ale cienias z ciebie...hihihihiiiii......nie ta liga, co ?
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~re4 [89.76.159.*]
    Dnia 2009-02-19 o godz. 15:36 martin-dtr napisał(a):
    > hehehee....teraz to nie jest gra dla leszczy , a raczej pod
    > leszczy....hahahahaaaaa

....ale cienias z
    > ciebie...hihihihiiiii......nie ta liga, co ?

właśnie o tym piszę typowy leszcz musi się dowartościowywać najgłupszymi tekstami
    bo w życiu realnym po prostu nie zwraca nikt na niego uwagi
    człowieku bez internetu miałbyś codziennie mokre majtki i obgryzione paznokcie
    heheee....no i właśnie o takich właśnie pisałem w pierwszym wpisie na tym wątku Bankierka72....oni nigdy nie zawiodą człowieka....hahahaaa

....ale tobie musiało ulżyć , nie ?.....heheheeeee
    Martin, a jaka cisza była przedwczoraj na IMMO ;-)
  • wszyscy oczekiwali wybicia gora z waskiej wstegi bollingera Autor: ~zntk [83.7.93.*]
    a wczoraj bylo 2,70 zeta.
    dzisiaj obrona spolki.
    Dnia 2009-02-19 o godz. 15:56 ~Tomash napisał(a):
    > Martin, a jaka cisza była przedwczoraj na IMMO ;-)

..ano była.....teraz się dopiero zacznie gwar.....hihiiii

...ludki czekały miesiąc na odpał...a tu im poleciał jak lawina...hehehee

...teraz będą pisać z goryczą o mnie i Bankierze72, jakimi to jesteśmy leszczami...

...oj nie chciałbym być innym leszczem , naprawdę , skoro nawet moje fotki (?), trzymają w ramkach nad monitorami...heheheeee
  • co niektórym łepek puchnie Autor: ~ameryk@777 [89.229.22.*]
    A kto tak pisze ......pojawiłem się i już rośnie ,żal mi tych leszczy...... czytam ,komuś k...w odbija zdrowo ,guru Martin hi hi ja jutro spadnie ,to napisze że sprzedał ,i tak w kółko
  • Re: BANKIER Autor: ~luki [79.186.164.*]
    tylko zanim spadlo jak wieszczyles to miesiac temu najpierw zaliczylo 4 zl i co z tego ze spadlo jak juz jest znowu prawie 4 zl a jak tam twoje typy bankruty stoja hehe nigdy nie doczekasz sie odbicia i powrotu do tych cen przed spadkiem
  • do luki Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    zwykły śmieć z ciebie ("c" z małej)... rozgoryczony tetryk i wrzód na dupie
    no comens
    ps. pochwal się swoimi analizami....
  • do martina ! Autor: ~jk [91.94.71.*]
    martin, jeśli sprzedałeś IEA dzisiaj po 3,50 to zostałeś jednym słowem wydymany.
    Prawdopodobnie część akcji ja ci odebrałem.
    Ci którzy czekali na wybicie z konsolidacji, dalej czekają i się wkrótce doczekają. A to co się wydarzyło, to taka zagrywka żeby strzepnąć paru leszczy i nabrać rozpędu. Tak to się właśnie robi po mistrzowsku. Więc patrz i ucz się.

• Re: do martina ! Autor: ~Jaga [94.42.51.*]
    Zrób sobie wykresik na Immofinance w Austrii to się dowiesz co nieco o trendzie na IMMO.
    Leszczyna jedna.
  • Re: do jaga ! Autor: ~jk [87.96.45.*]
    nie rozśmieszaj mnie z wykresikiem......
    Jak dostaniesz za chwilę info, to sobie go w du.... będziesz mógł wsadzić.
    Następny wydymany, he,he........
    Słuchaj i ucz się dzieciaku. Jutro zaczynamy z luką, a potem testowanie 4 zł.
    K.......zero wniosków z ostatnich 3 sesji.
  • Re: do martina ! Autor: ~Tomash [83.11.129.*]
    Do Jk! widzę, że nie znasz jeszcze dobrze Martina ;-), i napisałeś takie słowo "jeśli" , a jesteś pewny jak dziś zagrał? To jego prywatna sprawa i myślę, że jest grubo na plusie, bo peryskop został wystawiony w odpowiednim momencie. Pozdrawiam, mi się udało załapać na 9 metrze, a już sporo przebiegliśmy na IMMO. ;-)
  • Babka na helu Autor: ~ameryk@777 [89.229.22.*]
    a co jaką sekta ,to twój przywódca ,cyt...on napewno zarobił, po pierwsze kogo to obchodzi ,druga sprawa k....w jesteś jego adwokatem? piszecie co niektórzy bzety kupiłem i zarobiłem ,wyjdz na balkon i t krzyknij czekolada kupiłem i zarobiłem
  • Re: Babka na helu Autor: ~Tomash [83.11.129.*]
    Żadnym adwokatem, ale dzięki jego rekomendacjom zyskałem gdy zaczynałem swoją przygodę z giełdą, dlatego bez obrazy prosze. Nie Tobie ameryk@777 odpowiadałem wczesniej.
  • Re: Babka na helu Autor: ~ameryk@777 [89.229.22.*]
    na Forum 95% informacji idiotycznych ,co do martina to facet jest naciagacz ,udaje dos. gracza ,choc tego nie sprawdzisz ,jak jestes na giełdzie krótko, to masz szanse zarobić ,ale nieskacz jak pchła z tednej spółki na druga ,kup dobrą fundamentalnie i obserwuj ,choć według mnie sytuacja bedzie mniej przejrzysta niż 2001 i 20003
  • Re: Babka na helu Autor: ~Tomash1997 [83.11.129.*]
    Z pewnością wszystko co napisałeś zgadza się, osobiście w odpowiednim momencie zacząłem przygodę z giełdą, w portfelu mam kilka ciekawych perspektywicznych spółek, które trochę potrzymam. Pozdrawiam
  • Re: do martina ! Autor: ~do tomash [87.96.45.*]
    he dobre, a co dla ciebie znaczy sporo???
    Martin?, he,he...to gołodupiec, udający inwestora..........

• jutro z ranca kurekta Autor: ~ujuj [83.28.83.*]
    z 3,00 bedzie przez to USA.
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~aidem [89.74.170.*]
    hej bankier72 odezwij sie na krosnie.
  • Re: Jeden GIEŁDOMATOŁEK cytuje drugiego GIEŁDOMATOŁKA Autor: baskerville [77.113.54.*]
    PUKNIJ SIĘ W CZOŁO !!!!

>2,70 CHYBA CIĘ POGIĘŁO<
  • Re: korekta na 2,70 Autor: ~kebab [87.251.242.*]
    A bankier na Was siusia ze śmiechu , On prorok czy co .
    Przez takich jak On inni tracą.
    Pozdrowienia
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.