• Stary . . . Autor: ~black944 [78.10.207.*]
    i teraz widzisz dlaczego dawcy kapitału ( LT Inwestorzy ) nie mogą korzystać z wielu okazji,
    nadarzających się co kilka dni / tygodni, bo mają swoją kasę zamrożoną na długo w akcjach,
    podczas gdy inni cwaniacy obracają tą kasą, aby pomnażać swoje zyski . . .

ps.
    na trzymaniu się nie zarabia . . .
    Dnia 2023-09-29 o godz. 12:07 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
    > Wolę zarobić więcej nic nie robiąc w dłuższym czasie, niż się narobić, nie wiadomo, czy zarobić i się przy okazji spinać.

===========================

i jak długo już tutaj nic nie robisz, aby się nie narobić i przy okazji też i nic nie zarobić ?

Stopy zwrotu: 1 rok: -9.47%
    Stopy zwrotu: 2 lata: +0.14%

https://stooq.pl/q/?s=pkp&c=1y&t=l&a=lg&b=1

:)))))))))))))))
  • Re: Stary . . . Autor: ~Poznaniak [31.60.81.*]
    To trzeba mieć coś na boczku Black?) Tak na wszelki wypadek…? Np jak się Wieczorki obudzą?)
  • Poznaniak Autor: ~black944 [78.10.207.*]
    sie wie . . .
  • Re: Stary . . . Autor: ~Stary_Nowicjusz [94.172.183.*]
    51 łap w górę :) i 0 w dół.
    Jacek narcyz kłamca megaloman maczał w tym palce, jak widać
    bardzo interesujące, ale mnie nie przekonasz, bo tylko cierpliwa drobnica zarabia na giełdzie, może z wyjątkiem jakichś naprawdę doświadczonych graczy - jest ich kilka (a może nawet poniżej kilku) %. Ja do nich nie należę.

• Re: Stary . . . Autor: ~Tomo [5.173.96.*]
    Tak, wiem, mamy Ci sprzedać. Na mnie nie licz jakoś dużo przed WK. Gdzie ja się tej cierpliwości nauczyłem?
  • Tomo Autor: ~black944 [78.10.207.*]
    Mi nic nie musisz sprzedawać i nawet tego nie zasugerowałem,
    a jedynie skoncentrowałem się nad faktami . . .

ps.
    trzymaj dalej . . .

Stopy zwrotu: 1 rok: -9.47%
    Stopy zwrotu: 2 lata: +0.14%

https://stooq.pl/q/?s=pkp&c=1y&t=l&a=lg&b=1

:)))))))))))))))
  • Re: Tomo Autor: ~Stary_Nowicjusz [79.185.129.*]
    Są gorsze spółki i inne aktywa w tym czasie (są też lepsze).
    Poza tym nie jest ważne, co jest w trakcie. ważne jest, jak i po ile się zamyka pozycję

Ja wiem, ze Ty jesteś mistrzem zarabiania, ale ja nie jestem i sobie czekam. Może się nie doczekam, ale jestem w tym konsekwentny, a Ty sobie zarabiaj.

Właściwie to nie wiem, dlaczego piszesz do mnie. Sadzę, ze to nie do mnie, ale tak w kosmos, żeby ktoś przeczytał i sprzedał.

• Re: Tomo Autor: ~Tomo [5.173.96.*]
    Nie zawsze podejmuje się idealne decyzję, nie zawsze kupuję się w najlepszym czasie, w samym dołku tuż przed wzrostami. Dla mnie ważne jest prawdopodobieństwo. Mam kupione tanio, nie mało procentowo, może nie zarobię, ale na to szanse są mniejsze niż na zarobek. Za rok, dwa, trzy ta cena będzie tylko wspomnieniem z dużym prawdopodobieństwem. Sztuka ma być sprzedać blisko dolka? Toż to głupota byłaby. Ale naganiaj dalej, nie wierzę tylko że ktoś łyka te Wasze posty. Jak ktoś to kupił to nie po to, żeby sprzedawać za 20% księgowej. Im szybciej to zrozumiecie, tym mniej kasy stracicie na szortach. Tak w ogóle co trzeba mieć w głowie żeby tak zdołowana spółkę szortować... Wasza kasa, wyrzucajcie ja w błoto, bo ani zarobku tu nie macie, ani za bardzo nic nie zbieracie.
  • Tomo Autor: ~black944 [78.10.207.*]
    Nie za bardzo rozumiem dlaczego pisząc do mnie, używasz formy "Wy" . . .
    Dnia 2023-12-11 o godz. 18:07 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):

> Właściwie to nie wiem, dlaczego piszesz do mnie. Sadzę, ze to nie do mnie, ale tak w kosmos, żeby ktoś przeczytał i sprzedał.

==========================================

Dnia 2023-09-29 o godz. 12:07 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
    > Wolę zarobić więcej nic nie robiąc w dłuższym czasie, niż się narobić, nie wiadomo, czy zarobić i się przy okazji spinać.
    ===========================================

po prostu bardzo mnie to rozbawiło i dlatego zadałem pytanie, na które jednak nie odpowiedziałeś . . .

:)))))))))))
  • Re: Stary . . . Autor: ~Stary_Nowicjusz [178.182.205.*]
    To bylo wieki temu, gratuluje notatek.
    Poczekamy, zobaczymy
    a też mogłeś wtedy kupić Budimex . . .
  • Re: Tomo Autor: ~Tomo [5.173.96.*]
    Z szacunku do starszych się pisze Wy, to Wy nie wiecie tego? Przecież napisaliście, stary w tytule. Ale, ogarniacie ...
[x]
PKPCARGO 0,52% 15,38 2026-05-26 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.