Starałem się być cierpliwy ale właśnie wywaliłem do kibla 13k akcji
Strata czasu i pieniędzy, tyle tylko ze średnia miałem 12,68 wiec jakiś plus wyszedl na waciki
Przesiadam się na spółki z lepsza perspektywą i przede wszystkim nie SSP
I dobrze że poszło bo zamek niżej niż spuściłem akcje wiec spoko. Czuć ulgę.
Akcjonariuszom polecam nastawić się na grube straty jak od 1.01.24 wjadą podwyżki dla pracowników
Dlatego ja , jak poprzednio podeszło na 17 a nie oddałem i zaczeło spadać do 14 powiedziałem sobie następnym razem bez względu na opinie Reala i wykresy Jo oddaje wszystko. DO tego Qgen mnie utwierdził w decyzji ogłaszając alarm. Oddałem wszystko po ok 17. Nie mam ani jednej akcji PKPC i spokojnie patrzę jak spada. Przez kilka lat siedzenia tu widziałem to wiele razy. Ci co kupowali ostatnio po 17 chyba powinni najpierw posiedzieć tu z 2-3 lata i zobaczyć jak tu się pogrywa. Może jeszcze kupię ale narazie delektuję się tym, że wreszcie nie wiszę. I tego wszystkim życzę. Był czas przywyknąć moi drodzy. Czas rozsądnie inwestować i nie słuchac bajek o tym, że Koalicja Totalnych odwróci tu trand. ZobaczcIe na Orlen. Ciekawe czy KNF bada kto sprzedał tuż przed ogłoszeniem tej słynnej ustawy (projektu) o wiatrakach. Np po ataku na WTC służby US badały transakcje giełdowe sprawdzając czy ktoś mógł wiedzieć co będzie w NY. Czas aby KNF zaczął badać ktos sprzedawał Orlen przed news'em. BO to że ktoś wiedział i skupował spółkę S.......s'a to wiadomo bo widać na wykresach.
No popatrz jaki to jeden z drugim teraz mądry., wszyscy sprzedali, tylko ja zostałem z guano .a 2024 rok ha ha Szybko się leszcze uczycie, w tydzień- 20% to dobry wynik ha ha
12.8 kupisz i 2 zeta zyskasz po ESPI. Nawet jak tam masz 10k czy 20k masz dodatkową pensję. Powodzenia i gratulacje za odwagę oraz zdrowy rozsądek. --- Jacek