Panowie, wiedzieliście, że Onlybio jest jednym ze sponsorów Warty Poznań. Pewnie ktoś o tym wiedział, ale ja się właśnie dowiedziałem, oglądając mecz Jagiellonia – Warta. Może wcześniej to przegapiłem albo jakoś się nie pochwalili.
Tutaj kolego to akurat nie ma się czym cieszyć. Piłka nożna ,a szczególnie nasza marna liga to utopia.... Aczkolwiek kilka tysięcy kiboli przychodzi i oglądają reklamy.... No i regionalna TV też to pokazuje...
Podałem to jako ciekawostkę, a nie powód do radości, a głównie chodził mi o to, że po raz kolejny nie było o tym nigdzie żadnej informacji. A co do ligi to jak się nie ma coś lubi, to się lubi co się ma. Jak mam czas , to chodzę na Narodowy na mecze, chociaż poziom faktycznie pozostawia wiele do życzenia, ale atmosfera jest ok.
Dzięki. Wyraźnie napisałem, że może to przegapiłem, ale jak widzę to nie Hubtech lub Onlybio się ta informacja pochwalił. Rozumiem, że ty tę informację znasz od lipca, tylko nie chciałeś, żeby inni widzieli, ale po moim wpisie uznałeś za stosowne wszystkich oświecić. Szacun za refleks. Widać, że jesteś na bieżąco.
Taki news ,a nikt się oficjalnie nie pochwalił o tym fakcie. Szkoda bo każda taka informacja podkreśliła by zrównoważony rozwój tej firmy. Sponsoring oznacza że firma jest w bardzo dobrej kondycji finansowej i ciągle się rozwija.
Tak dobrze mówisz, jaki miałbym interes w dzieleniu się takimi informacjami? Poza tym nie jest to jakkolwiek cenotwórcze. Dodatkowo Twój wpis w pełni sugerował, że takowa informacja się nie pojawiła:”…głównie chodził mi o to, że po raz kolejny nie było o tym nigdzie żadnej informacji.” Jeszcze jedno, z jakiej racji i po co HubTech miałby taką informację podawać?
Batiar, jak po co ? A po co robi się sponsoring? Chyba po to aby się reklamować, identyfikować z marką, być rozpoznawalnym w szerszym kręgu etc... A jak ktoś wydaje kilkaset tysięcy czy kilka mln. na reklamę to chyba oznacza że firma jest dobrej kondycji finansowej...
No więc właśnie i efekt onlybio osiągnęło, byłeś idealnym króliczkiem doświadczalnym - czy osoba oglądająca mecz dostrzeże logo na spodenkach piłkarzy :) czyli dobrze wydali kasę i dzięki temu będą bardziej rozpoznawalni.
Jeśli uważasz, że logo spółki zależnej na gaciach piłkarzy wpływa na poprawę wizerunku grupy to współczuję. Co do poznania kondycji finansowej spółki zapraszam do raportu za IIIkw. Co mogę więcej powiedzieć…
Super jest to furom. Podałem to jako ciekawostkę, bo nigdzie spółka o tym nie poinformował. Jak sponsorowali drużynę kobiet z Bydgoszczy, to informacje były na Instagramie, czy FB. Nagle ważny temat, każdy o tym już wiedział, ale najlepiej napisał Luj, skojarzenia godne tego forum. Jak wam ten wpis przeszkadza, to moglibyście się po prostu do niego nie odnosić. Pogratulować spółce tak dobrze działającego akcjonariatu.