• Jak dojdzie do 29 Autor: ~XXX [37.248.171.*]
    To nie sprzedam bo to dopiero uczciwa cena za ten walor w obecnym czasie. Później to wiadomo że 100+
  • ok. rok temu 38 pln Autor: ~trup [88.156.208.*]
    dodaj inflacje ok. 30 % w tym okresie ???
    czyli razem, co najmniej 50 zł (nie uwzgledniam poczynionych inwestycji w OZE) ???

a teraz realnie:
    tu nie da rady zarobić na walorze ???? dlaczego ????

• Re: ok. rok temu 38 pln Autor: ~XXX [37.248.171.*]
    Ale ja dopiero niedawno wszedłem w posiadanie akcji nie wiszę na haku. Już plus fajny jest a będzie lepiej nie płacz.
  • Re: ok. rok temu 38 pln Autor: ~trup [88.156.208.*]
    Dnia 2023-12-04 o godz. 13:46 ~XXX napisał(a):
    > Ale ja dopiero niedawno wszedłem w posiadanie akcji nie wiszę na haku. Już plus fajny jest a będzie lepiej nie płacz.

już wisisz - pogadamy przy 7 zł
  • Re: ok. rok temu 38 pln Autor: ~XXX [37.248.171.*]
    Człeczku mały już nikt nie oddaje zaraz będą musieli pięterko wyżej przejść bo słabo im idzie.
  • Re: ok. rok temu 38 pln Autor: ~rabin [195.8.221.*]
    trup,
    czytałeś raport ? czy tylko materiały od zleceniodawcy pisania tych głupot na forum, bo wątpię abyś to pisał sam z siebie?
    Na jakiej podstawie sadzisz że będzie cena 7 zeta, skoro na koniec września spółka posiadała w gotówce i innych ekwiwalentach 1.2 mld PLN, czyli co ? wycena mniejsza niż ilość gotówki w kasie ?
    PS. A gdzie swoją drogą zgubiliście naganiacze dyslektyka który ciosał grube posty pisane drukowanymi literami ?

• Re: ok. rok temu 38 pln Autor: zenekzakcentu [88.156.140.*]
    Skąd te wszystkie bzdury ? Kurs względem spółek np węglowych wytwarzających energię jest na śmiesznie niskim poziomie, to nie ma prawa być tanie.
[x]
ZEPAK -0,96% 18,56 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.