Analiza nie kłamie. Popatrzcie sobie na ROC i ULT, bardzo mocne sprzedaj na tygodniowych wskaźnikach. Nie dajcie się ubrać. Na liniach trendu bardzo mocny trend spadkowy już od 3 lat.
Przecież ty nawet nie wiesz jak czytać wskaźniki. Krzywa krocząca rano kupuj teraz mocne kupuj i od tego się zaczyna. MACD już na kupuj. Musza być 2 sesje na ziolone zeby RSI wszedł na kupuj. A te twoje wskaźniki co przytoczyłeś nic nie wnoszą i sa najmniej ważne. Znalazł się rekin biznesu
No wiesz, wy wrzucacie bzdury a ja nie mogę? Spółka nie produkuje gier, publikuje raporty z których nic nie wiadomo a wy dalej trolujecie ludzi na tym forum że to drugi CD Projekt jest.
Ja troluje?
Zadaję od 2 lat to samo pytanie. Gdzie są obiecane w prospekcie emisyjnym gry? Odpowiedz mi na pytanie a udowodnisz że to nie ty jesteś trolem. Weźcie się do uczciwej pracy a nie będzie potrzeba na tym forum ludzi przypominających wszystkim że coś tu gruuubo śmierdzi od dawna.
Nikt nie kupuje. Akcje są przerzucane przez bota, który mieli papier wyłącznie w celu udawania jakiejkolwiek płynności na tym papierze. Wyłącz bota i będziesz miał zerowy obrót.
Nie będe już komentował tego co ricardo bazgra bo jest to wręcz uwłaczające mi. Ja przedstawiam fakty RSI(14) 59.11 kupuj MACD(12,26,9)-0.0169 (SIGNAL: -0.0404) kupuj TRIX(14,9) -0.0016 (SIGNAL: -0.0024) kupuj Williams %R(10) -23.29 kupuj CCI(14) 193.53 kupuj ROC(15)5.2786 kupuj Krzywe kroczące mocne kupu. Robi się bardzo ciekawie
Nie będę komentował tego co bez mózgi mareen bazgra bo to urąga wszelkiemu człowieczeństwu. Napiszę tylko jedno: spółka udaje producenta gier a nim nie jest. Wystarczy popatrzeć na prospekt emisyjny i liczbę własnych gier jakie spółka obiecuje od wielu lat vs liczba wydanych gier. Ten współczynnik wynosi zero. Ale być może los się odwróci bo spółka zapowiedziała 10 zaległych gier do wydania do końca roku. Pomodlimy się w ich intencji o ten cud...
Wskaźniki to przede wszystkim nie uwzględniają faktu, że to jest martwy papier i tutaj cały obrót robi bot BDM. Jak tam ostatnie ubieranko, udało się znaleźć jakichś naiwniaków? :)
Wow, czyli zaraz wracamy na 100 zł? To chciałeś powiedzieć? Albo że któraś z gier czekających na wydanie w Epic store właśnie weszła do sprzedaży?
No widzisz, żadna z tych rzeczy nie nastąpi, dlatego patrzenie na wskaźniki na spółce która żyje z wystawiania faktur bez pokrycia jest bez sensu.
~pako, nie udawaj inwestora bo nim nie jesteś. Ale skoro udajesz takiego znawcę to mam takie pytanie, na które do tej pory nikt nie był w stanie odpowiedzieć to może tobie się uda i zostaniesz bohaterem w trolim świecie. A mianowicie w jaki sposób można na spółce pokroju Simfabric wygenerować obrót na 1,5 mln zł w taki sposób że kurs na koniec dnia jest taki sam jak na początku dnia?
~pakusiu, piszesz że tutaj żadnego bota nie ma do mielenia papierem a ja ci piszę że jest i prawie codziennie to widać na kursie. A kiedyś robiąc sztuczną podbitkę pod jakieś lipne Espi, bot wygenerował 1,5 mln zł obrotu pozostawiając kurs na tym samym poziomie. Dlatego pytam ciebie że jeżeli tego nie zrobił bot to kto? Duch Święty?
To nadzwyczaj precyzyjni ci "kupujący i sprzedający", że cały czas te same procenty na kursie wykręcają :] Udawaj dalej inwestora, może kiedyś ci wyjdzie xD
No właśnie trochę to śmieszne że do takiej dyskusji wysyłają jakiegoś janusza trolingu. Tak nieudolnej próby udawania poważnego inwestora nie było tutaj już dawno. Paczuś otrzymuje tytuł trola miesiąca.
Tommo i Ricardo sa obecnie w zastępstwie Piotra. Pisanie takich bzdur o botach i BDM było profesją Piotr. Ale jak widać Piotr chwilowo został zastąpiony dwoma kolegami z pracy lub sam Piotr kryje się pod innymi nazwami. Pako łopatologicznie wytłumaczył jak działa giełda a wy tu wypisujecie jakies teorie spiskowe
Widzisz mareen, tobie się wydaje że ludzie są głupi i nie widzą co się dzieje z kursem. Jaki byście obrót nie wygenerowali to kurs zawsze stoi w tym samym miejscu oczywiście z kierunkiem południowym. I ty razem z pakusiem próbujecie ludziom wmówić że to jest czysty zbieg okoliczności że liczba kupujących i sprzedających jest codziennie taka sama i zupełnie przez przypadek kupując i sprzedając kurs zawsze jest taki sam? A co na twoje urojenia mówi twój psychiatra?