• A ja jestem przekonany, że.... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    koniec kłopotów nadchodzi, jesteśmy na historycznych minimach i jeszcze coś: przed tą spółką wielka przyszłość!
  • Re: A ja jestem przekonany, że.... Autor: ~Ireek [37.109.163.*]
    Tu atutem jest "uniwersalność".
    Produkt DAT ma bardzo duże możliwości zastosowań.
    Może być wykorzystywany przez fiskusa, banki, wojsko, ubezpieczycieli, uczelnie, "ZUS-y", wywiad, UE, producentów itd.
    Rynek nie jest łatwy ale bardzo duży i cały czas chłonny.

• Obyście mieli rację. Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Szczerze wam kibicuję.
  • Re: Obyście mieli rację. Autor: ~datawalk53 [5.173.202.*]
    Dołek idealny. Próba pierwszego wybicia pokazała możliwości. Tutaj w dwie sesje będzie zrobione 50%
  • Re: A ja jestem przekonany, że.... Autor: ~asd [37.248.175.*]
    czy ja śnie? Firma bez przelomu juz 10 lat na stratach, w czasach ATH nasdaq i techow, a Ty piszesz o przyszlosci? Jakiej, za 100 kolejnych lat? Atut "uniwersalnosc" to taka ze niewielu chce tego uzywać, produkt niewiadomo dla kogo a nie zadna uniwersalnosc
  • Re: A ja jestem przekonany, że.... Autor: ~DataWalk53 [5.173.212.*]
    "Że niewielu chce tego uzywać" no to teraz pojechałeś. Najwięksi na świecie, najwięksi w Europie, najwięksi w Polsce a ty bzdury piszesz. Departament Obrony US, Departament Pracy US, wkrótce jeden z największych banków świata, ONZ, Misje UE, Bank Śląski, Polaris, Kwiecień...
  • Re: A ja jestem przekonany, że.... Autor: ~asd [37.248.218.*]
    Ty piszesz o nazwach instytucji ktore maja robic tylko wrazenie, a ja o przypadkach zastosowan. Jesli kupil to dep obrony USA rownie dobrze moze to oznaczac ze kupili "całą" jedną licencje tak zeby byla ale nikt nawet na tym nie przysiadł i produkt DW nie dal zadnej wartosci. Marne przychody przeciez potwierdzaja ze produktu klienci nie uzywają. Dales sie zlapac na marketing, wielkie nazwy i PR. Czasy chmury i AI, firmy stawaly sie gigantami w rok, a smieszne DW wciaz na peronie bredzi o zyskownosci za 20 lat. Zyskownosci, nie o byciu gigantem! Za 20 lat powiedzieliby ci "sry nie udalo sie , ale terqz to w sumie my na emeryture idziemy". Ale nie powiedza, bo cyrk sie konczy i wywiadami nie zaczaruja tego ze produkt jest słaby, zawsze był, ale teraz dodtkowo jest zestarzały.
  • Re: A ja jestem przekonany, że.... Autor: ~asd [37.248.218.*]
    A zebys nie myslał ze jestem deletantem, to moze nie wiesz, ale prywatna chmura od openAI juz teraz moze zrobic cala analize danych jakie dasz, ma przyjemny interfejs, dodatkowo sama znajdzie wnioski i nie wymaga siermieżnej konfiguracji jak DW.
    Jeśli już to jesteś dyletantem a nie deletantem.

To czemu Komenda Główna Policji nie korzysta z prywatnych chmur? To samo tyczy innych klientów DW. Czemu jednak wybrali DW? Sam sobie odpowiedz.

To że spółka popełniła błędy to wiemy. Teraz skupia się na dużych graczach. W lejku sprzedażowym mają już 45 mln dolarów. A na dniach pojawi się mega kontrakt z jednym z największych banków świata oraz drugi z Kanada to sytuacja zmieni się diametralnie
  • Re: A ja jestem przekonany, że.... Autor: zenekzakcentu [88.156.140.*]
    Jest takie przysłowie że niepewność czyni inwalidą oraz że niepewność czyni nieszczęśliwym, ludzie słabej wiary nie odniosą żadnego sukcesu, krytyka zaślepia, analiza pozwala ujrzeć że krytykujący są zaślepieni i nie są w stanie dostrzec tego co widzą ci którzy analizują.

Życzę każdemu z Was udanych decyzji inwestycyjnych
    Zenek zgadzam się z tobą. To jest giełda. Inni mogą szukać okazji do zarobku gdzie indziej
[x]
DATAWALK -2,52% 123,60 2026-05-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.