Właściciel tego portalu mógłby zakasać rękawy i usunąć zbędne stare wpisy , bo to wszystko chodzi bardzo wolno.
Co do Netii najpierw, - to formacja techniczna która tam sie utworzyła wyraźnie wskazuje na pięć fal wzrostowych. To że weszły, czy też wchodzą w nią fundusze, może tak i jest, jednak dla mnie nie jest to najważniejsze. Wielokrotnie w przeszłości sprawdzała się na Agorze, na Swarzędzu, to sprawdzi się i na Netii o to mnie głowa nie boli i nie spodziewam się tu niczego innego.
Natomiast cały rynek to inna broszka, chociaż opieram się na dowodach a nie przeczuciach i tak jak pisałem fala czwarta nie zachodzi na falę pierwszą . Tak jest , poziom 20760 punktów jest najważniejszy a obecnie nic takiego się nie stało abym zmieniał zdanie. Jeśli zejdzie poniżej wtedy zmienię i odszczekam teorię o fali IV.
Także czas o którym pisałem to pierwsze dwa tygodnie marca a jak mi się wydaje jesteśmy w środku lutego nieprawdaż ? Dzisiaj tręd spadkowy wszedł w okolice 1382 czyli do współczynnika 1, 382 i zobaczymy co się stanie. To mocne wsparcie.
Natomiast jeśli Wig 20 spadnie jednak w okolice 1000 punktów to tak jak pisałem powstanie formacja, którą nawet ślepy zauważy i o czym tu gadać po próżnicy.
Pozdrowienia dla Wszystkich
Chodzik Księżycowy
witam
mam prosbe abys skonkretyzowal sytuacje na netii,ostatnio zakupilem troche papiera,czy wedlug twoich fal jest szansa na wzrost czy lepiej opylic teraz,
pozdrawiam
W poprzednim poście odpowiedziałem wyraźnie co myślę o Netii.
Pisałem o pięciu fala wzrostowych ( jest to pewna odmiana korekty płaskiej rozszerzonej ) a jak na razię widzę falę pierwszą z korektą.
Chodzik Księżycowy
witam
przepraszam za moja zbyt mala wiedze na temat fal .Nie wiem czy dobrze zrozumiałem twoja teorie,czy uwazasz ze te piec fal dopiero przed nami?jesli moglbys nakreslic przyszle ruchy w/g tych fal
pozdrawiam
z góry dziekuje
Nie wiem po ile Netię kupowałeś i pamiętaj, że najmniej obchodzi to rynek.
Natomiast te pięć fal będzie do góry a najmniej co może Netia wzrosnąć to tz. ruch mierzony, czyli pierwszy wzrost po korekcie trzeba odłożyć w górę. Moim zdaniem ponad trzy złote to pierwszy poważniejszy opór, ale
nie założyłbym sie dzisiaj z nikim o to czy wykres w ciągi dwóch lat nie powędruje w okolice 10 zł.
Chodzik Księżycowy
mam nadzieję że trochę spokojności wlałem w twoje serce