• Cel 8 zł, niestety. Autor: ~nminus [31.61.224.*]
    jw
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~T6 [31.0.61.*]
    Oby jak najszybciej . Usrednie na podbitce wyjdę i kończę z tą spolka
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~inwestking [193.19.165.*]
    niestety możliwe
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~olek [79.110.5.*]
    Dnia 2023-12-01 o godz. 11:45 ~T6 napisał(a):
    > Oby jak najszybciej . Usrednie na podbitce wyjdę i kończę z tą spolka

> nic nie uśrednisz bo z 8 spadnie na 3 a później na 1 nie będzie żadnej podbitki
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: jacek_z_grochowa [95.160.158.*]
    Po drodze liczę na obniżkę nominału i dużą emisję np. 200 mln akcji po 10 zł. Inaczej widmo utraty płynności o czym już się dyskutuje. No i spadkowy grudzień przed Wami. Biada oj biada, to że wejdę po 12.x to tylko "na chwilę".
    Serdeczności - JAcek
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~olek [79.110.5.*]
    Dnia 2023-12-01 o godz. 17:29 jacek_z_grochowa napisał(a):
    > Po drodze liczę na obniżkę nominału i dużą emisję np. 200 mln akcji po 10 zł. Inaczej widmo utraty płynności o czym już się dyskutuje. No i spadkowy grudzień przed Wami. Biada oj biada, to że wejdę po 12.x to tylko "na chwilę".
    > Serdeczności - JAcek

>a gdzie to się dyskutuje o utracie płynności i bankructwie napisz coś więcej chetnie poczytamy
    FB - wklejałem zaległości, czarne listy na discord (omijanie RODO). forumkolejowe pl :)
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~Observer [5.173.226.*]
    Ekspertem nie jestem ale jeśli ktoś ma stratę to nie będzie chciał sprzedać aby optymalizować swój PIT? CHyba, że nie ma już takich, którzy mają stratyna na PKPC - ale ktoś po 17 zł teraz kupował i to ostro bo moje poszły jednym strzałem !
    Paru skoczków i przyszłych wisielców. Przed nimi długie lata depresji, coś à la BOS. Dobrze zrobiłeś z drugim kółkiem. Moje od lipca 2021 to 11-te przy czym na 9-ciu sam wyzwalałem d-day. GPT czynił tu podszepty, black przypominał.
    P.S - Real mi maila nie podał, a chciałem Go solennie ostrzec. Teraz niestety zostanie ostrzyżony. Jeden czort, jedna literka ostrzec czy ostrzyc. Różnica żadna.
    Pozdr.!
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~Observer [5.173.226.*]
    Mimo optymizmu wielu forumowiczów, że nowy rząd to rozwiązanie wszystkich problemów i wyciągnięcie PKPC na szczyty, ja nie jestem optymistą. Dlatego oddałem wszystko nie tylko PKPC. Nie mam ani jednego papiera - poczekam zobaczę jak totalni zaczną gospodarować. Wg mnie oni potrafią funkcjonować i utrzymywać się ze sprzedaży majątku, ale może się mylę. Niestety nie widzę żadnej firmy czy inwestycji, którą koalicja postawiła z sukcesem na nogi. Wielu się dorobiło ale nie Polska i Polacy. Przykro mi.
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~grubas [193.19.165.*]
    a ja nie sprzedałem żadnych akcji (nie mam PKPC, czekam na niższy kurs z koszyczkiem) i powiem szczerze po dzisiejszej sesji na bogato przybyło mamony
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~rozsądny [193.19.165.*]
    w poniedziałek będzie 14 ? jak myślicie ?
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~antyblack [46.205.140.*]
    Przypomnij biznesmenie z grochowa do ilu miałeś sam wyciągnąć kurs ?
  • Re: Cel 8 zł, niestety. Autor: ~Joker [31.60.92.*]
    To jest mitoman z grochowa a nie biznesmen
[x]
PKPCARGO -0,22% 13,42 2026-06-03 13:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.