Po drodze liczę na obniżkę nominału i dużą emisję np. 200 mln akcji po 10 zł. Inaczej widmo utraty płynności o czym już się dyskutuje. No i spadkowy grudzień przed Wami. Biada oj biada, to że wejdę po 12.x to tylko "na chwilę". Serdeczności - JAcek
Dnia 2023-12-01 o godz. 17:29 jacek_z_grochowa napisał(a): > Po drodze liczę na obniżkę nominału i dużą emisję np. 200 mln akcji po 10 zł. Inaczej widmo utraty płynności o czym już się dyskutuje. No i spadkowy grudzień przed Wami. Biada oj biada, to że wejdę po 12.x to tylko "na chwilę". > Serdeczności - JAcek
>a gdzie to się dyskutuje o utracie płynności i bankructwie napisz coś więcej chetnie poczytamy
Ekspertem nie jestem ale jeśli ktoś ma stratę to nie będzie chciał sprzedać aby optymalizować swój PIT? CHyba, że nie ma już takich, którzy mają stratyna na PKPC - ale ktoś po 17 zł teraz kupował i to ostro bo moje poszły jednym strzałem !
Paru skoczków i przyszłych wisielców. Przed nimi długie lata depresji, coś à la BOS. Dobrze zrobiłeś z drugim kółkiem. Moje od lipca 2021 to 11-te przy czym na 9-ciu sam wyzwalałem d-day. GPT czynił tu podszepty, black przypominał. P.S - Real mi maila nie podał, a chciałem Go solennie ostrzec. Teraz niestety zostanie ostrzyżony. Jeden czort, jedna literka ostrzec czy ostrzyc. Różnica żadna. Pozdr.!
Mimo optymizmu wielu forumowiczów, że nowy rząd to rozwiązanie wszystkich problemów i wyciągnięcie PKPC na szczyty, ja nie jestem optymistą. Dlatego oddałem wszystko nie tylko PKPC. Nie mam ani jednego papiera - poczekam zobaczę jak totalni zaczną gospodarować. Wg mnie oni potrafią funkcjonować i utrzymywać się ze sprzedaży majątku, ale może się mylę. Niestety nie widzę żadnej firmy czy inwestycji, którą koalicja postawiła z sukcesem na nogi. Wielu się dorobiło ale nie Polska i Polacy. Przykro mi.