Powiedz! Czy ja kiedyś się pomyliłam?! Czy byłabym w posiadaniu tak drogocennego waloru którego nabyłam poniżej 0.30 gr?! Dlaczego nie kupiłam po 1.80 gr jak pantaran naganial tylko napisałam, że kupię po 0.30 gr. Wyśmieli mnie. Było tak czy nie? Kto się śmieje teraz?
Nagonił ludzi po 1.80 a nawet 2.80 razem z Bartem który mówi, że czuje się dobrze w posiadaniu tylko jednej spółki tylko tej. Pisał to do mnie PATAŁACHY NIEDOROZWINIĘTE. Za tą cenę co ja wam pisałam to byście mieli 7 razy tyle akcji BEZMUZGI! A ty pantarnan więcej nie podważaj moich słów półgłówku jak nie masz pojęcia o inwestowaniu! Pisze ci to Politańczykiewiczówna! Od moich relacji kurs wzrósł a od twoich to nie wiem co mam zrobić, żeby was naganiacze pościągać z tych lśniących haków.
Naganial ludzi też na Innogene największego śmiecia którym zajęła się prokułłatułła. Oszusta który ludzi oszukał na masę pieniędzy wymyślając espi z kosmosu wzięte. Naganial też ludzi na Biomed następnych oszustów kiedy pisałam, że śmieć idzie do bazy a ten lek to ściema. Miałam rację czy nie?
Czyli tam okazal sie lepszym nagonem od Was… ciekawe… Nie znam historii Innogene, ta spolka smierdziala mi z daleka. Musze pogrzebać w historii tamtego forum, poczytać smaczki tej opowieści.
A jak idzie Wam naganianie na Medicobio, bo poki co tam chyba tez kiepsciutko. Guru vel Byczek Was jak jalowki potraktowal, potem poszedl na Medinice i tam powiesil ludzi, z tego, co wczoraj czytalem. Forum bankiera to pasjonująca historia…
Wyglada, ze wisicie i na TGS, i na MDB, i na Inno… Teraz pracujecie usilnie opowiadajac o zakupach w samym dolku i ze sprawczo wyciągnięcie kurs do gory. A potem spust, jak tutaj po70 groni, Kolkowiczowny
Drogi i sympatyczny kolego Góru vel Byczek to jest mi znany lepiej niż moja własna matka. Doszczętnie!
Ile to lat my z sobą już przeżyliśmy. Jeżeli chodzi czy wisimy tylko gdzie? Może lekko na Medicofarma średnia 1.3 a to dlatego, że jestem od początku na tej spółce i znam tą spółkę jak Góru vel Byczka i tu będzie taki odjazd jak na żadnym innym Biotechu. Zresztą wspomnicie moje słowa. Nastawiam sie tutaj na wielomilionowe zyski. Liczone w dziesiątkach. Natomiast jeżeli chodzi o True Games to ja zbierałam papier poniżej 0.30 gr. więc trudno nazwać żebym tu wisiała. Nie brałam żadnego też pp co wszyscy tutaj oczywiście wiedzą.Wczoraj trochę złapałam Polyslash po 1.60 ale to niedużo, bo ta spółka ma bardzo małą kapitalizacje i nie jest to krzak. Wydała już kilka gier i z tego co wiem niedługo pojawi się inwestor dlatego tak zaniżają kurs. Tutaj też jestem spokojna o kurs. Kto jest głębiej w temacie to wie w czym rzecz i gdzie jest Rzym.
Jeżeli chodzi o Placka i innogene. Nigdy nie miałam akcji tej spółki. Uratowałam kapitał wszystkim którzy mnie posłuchali. Przewidziałam każde zawieszenie i fixy jak również sprawę w prokuraturze i to dwa dni przed tak mi mój tarot przepowiadał o czym informowałam wszystkich na forum.
A jak ja znam Góru OMG! Przecież Maybacha chciałam dla niego kiedyś rąbnąć. Stare czasy. On mnie do tej pory kocha jak nikogo innego na swiecie. Nawet książkę miał wydać i nie wiem czy nie jest w trakcie jej pisania a dokładnie zakończenia.
Góru vel Byczek już 3 lata temu oszalal na moim punkcie. Zresztą wszystkie jego posty są. Widnieją na Medicofarma. On tam tylko i wyłącznie był z mojego powodu, żeby dokonać zemsty. Robił to 3 lata dzień w dzień i noc w noc. Nie przegapił ani jednego dnia. Dzień w którym był wyszczal na 1.90 na sor trafił z atakiem paniki. I to jest prawda.
I z mojego a raczej bardziej z mojego. Tam był Maybach. Moje informacje insaiderskie. Praca córki w KNF, kontakt z January C. Wyniesione informacje odnośnie zawieszenia spółki krzaka. To tylko niektóre dlatego nie wiem dlaczego napisałaś o tobie 3/4 książki a o mnie tylko 1/4 skoro on otwarcie pisał co czuje do mnie i wkoncu oświadczył że to nie za tobą tylko za mną przyszedł! Są te posty na Medicofarma.