Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,59 zł , zmiana od tamtej pory: -42,71%

Re: Niedługo tu przyjdą z Cigames i Polyslash odrabiać straty

Drogi i sympatyczny kolego Góru vel Byczek to jest mi znany lepiej niż moja własna matka. Doszczętnie!
Ile to lat my z sobą już przeżyliśmy. Jeżeli chodzi czy wisimy tylko gdzie? Może lekko na Medicofarma średnia 1.3 a to dlatego, że jestem od początku na tej spółce i znam tą spółkę jak Góru vel Byczka i tu będzie taki odjazd jak na żadnym innym Biotechu. Zresztą wspomnicie moje słowa. Nastawiam sie tutaj na wielomilionowe zyski. Liczone w dziesiątkach. Natomiast jeżeli chodzi o True Games to ja zbierałam papier poniżej 0.30 gr. więc trudno nazwać żebym tu wisiała. Nie brałam żadnego też pp co wszyscy tutaj oczywiście wiedzą.Wczoraj trochę złapałam Polyslash po 1.60 ale to niedużo, bo ta spółka ma bardzo małą kapitalizacje i nie jest to krzak. Wydała już kilka gier i z tego co wiem niedługo pojawi się inwestor dlatego tak zaniżają kurs. Tutaj też jestem spokojna o kurs. Kto jest głębiej w temacie to wie w czym rzecz i gdzie jest Rzym.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRUEGS 13,42% 0,34 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.