Proszę o mertytoryczną dyskusje - jaka kwota jest potrzebna dla audytora celem wykoanania raportów ? 8 12 tys zł ? Była juz pewna dyskusja na ten temat na forum lecz jest gdzies do wykopania ? Czy są tu akcjonariusze tak zwani przez niektórych "ulicą" którzy chcieli by rozliczyć "machinacje" "niejasne działania" pewnych ludzi ? Czy komuś tu zależy na własnych pieniądzach ? Czy laga na sytuacje i dajemy sie w.... bez mydła ?
Tylko z czego ten raport zrobić? My nawet nie wiemy czym ta spółka się zajmuje i czy cokolwiek robi a z tego wynika że nic. Zero informacji że spółki, KNF też milczy. Po mojemu sprytnie kasę wyprowadzono do raju a teraz mamy efekt świeczki jak się wypali to sama zgaśnie.
Zastanawiam się też jak to wygląda od strony prawnej. Do kogo się zwrócić ? KNF ? Mam tutaj zaparkowane 105 koła. Wiem , wiem , że powiecie "oj głupia ty". Pluję sobie w brodę za ten błąd, ale to chyba nie może być tak, że można bezkarnie ludzi oszukać. Czy jest na pokładzie jakiś prawnik?
Według mnie to spółka do przejęcia, wejście na parkiet główny kosztuje a tu gotowiec czeka. Może jak zmienią Lisowskiej sądy to jest okazja przejąć czysta spółkę a i powalczyć też o odszkodowanie. Tu ktoś na to poluje i to jakaś gruba ryba bo inaczej już by to znieśli z giełdy.