• Wazne pytanie Autor: ~Garand [80.48.63.*]
    Proszę o mertytoryczną dyskusje - jaka kwota jest potrzebna dla audytora celem wykoanania raportów ? 8 12 tys zł ? Była juz pewna dyskusja na ten temat na forum lecz jest gdzies do wykopania ? Czy są tu akcjonariusze tak zwani przez niektórych "ulicą" którzy chcieli by rozliczyć "machinacje" "niejasne działania" pewnych ludzi ? Czy komuś tu zależy na własnych pieniądzach ? Czy laga na sytuacje i dajemy sie w.... bez mydła ?
  • Re: Wazne pytanie Autor: ~Elwis [37.248.214.*]
    Tylko z czego ten raport zrobić? My nawet nie wiemy czym ta spółka się zajmuje i czy cokolwiek robi a z tego wynika że nic. Zero informacji że spółki, KNF też milczy. Po mojemu sprytnie kasę wyprowadzono do raju a teraz mamy efekt świeczki jak się wypali to sama zgaśnie.
  • Re: Wazne pytanie Autor: ~Ewa [37.47.200.*]
    Zastanawiam się też jak to wygląda od strony prawnej. Do kogo się zwrócić ? KNF ? Mam tutaj zaparkowane 105 koła. Wiem , wiem , że powiecie "oj głupia ty". Pluję sobie w brodę za ten błąd, ale to chyba nie może być tak, że można bezkarnie ludzi oszukać. Czy jest na pokładzie jakiś prawnik?
  • Re: Wazne pytanie Autor: ~Elwis [37.248.214.*]
    Według mnie to spółka do przejęcia, wejście na parkiet główny kosztuje a tu gotowiec czeka. Może jak zmienią Lisowskiej sądy to jest okazja przejąć czysta spółkę a i powalczyć też o odszkodowanie. Tu ktoś na to poluje i to jakaś gruba ryba bo inaczej już by to znieśli z giełdy.
[x]
YOLO -0,45% 0,33 2023-05-04 16:36:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.