Prawda jest taka, że CHP jest mało rozpoznawalną jeszcze spółką. Na bananie tylko spekuła i podbitki. Mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, kiedy akcje będą naprawdę w cenie. Przyszły rok należy do wisienki. Wszystko potrzebuje czasu, projekty w drodze... Trole jak widać odpuściły spamowanie na razie. Forum na chwilę oczyszczone że śmieci.
To prawda, przy tej ilości spółek growych, to takie malutkie CHP łatwo przeoczyć. Tylko dobre, powtarzalne wyniki zwrócą uwagę inwestorów. Potrzeba czasu i... dobrych wyników.
Ja to pamiętam jak oddałem votum po 17zeta (kupno po 12zl). Mamrotali o tym że w przyszłości będą dobre wyniki, zaczęły spływać a kurs no słabo w miejscu, straciłem cierpliwość. Jak tylko oddałem, kurs wywaliło po prostu rynek zobaczył spółkę i wskaźniki. Brakło mi cierpliwości.
Dziś mam cherry w portfelu i ufam ze rynek też to zauważy, choć to new connect. Ostatnio atrem pokazał wyniki spolka budowlana która zatrudnia parędziesiąt osób i ma maszyny, przychód spory koszta spore i zarobek 3 kwartał bodaj 900 tys. Przy wskaźnikach jak tam dziś cherry by hulalo po 80zl.
Zupełnie nje rozumiem poziomu kursu i wskaźników i czemu jest tak nisko. Ja tylko liczę że wyjdą te dwie gry dla nine66 i zrobią coś we własnym zakresie (ale już nie merge) i po takiej współpracy liczę na nowe umowy od obecnych jak i innych kontrahentów
mało ,moim zdaniem długoterminowo jest tu duży potencjał do wzrostów :) dużo projektów jest w toku , pewnie niedługo informację o kolejnych współpracach , firma zarabia .. nie ma długów.
Zobaczcie gdzie firma była za czasów świetności. Potencjał jest ogromny jeśli będą dowozić kolejne projekty i wykazywać regularne zyski. Ja mqm czas. Moim zdaniem mobilki są mocno niedoceniane na naszej giełdzie, a to bardzo przewidywalny biznes w porównaniu innych segmentów gier.