• Takie tam Autor: ~Greg [89.151.40.*]
    Prawda jest taka, że CHP jest mało rozpoznawalną jeszcze spółką. Na bananie tylko spekuła i podbitki. Mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, kiedy akcje będą naprawdę w cenie. Przyszły rok należy do wisienki. Wszystko potrzebuje czasu, projekty w drodze... Trole jak widać odpuściły spamowanie na razie. Forum na chwilę oczyszczone że śmieci.
  • Re: Takie tam Autor: ~ADS [85.222.82.*]
    To prawda, przy tej ilości spółek growych, to takie malutkie CHP łatwo przeoczyć. Tylko dobre, powtarzalne wyniki zwrócą uwagę inwestorów. Potrzeba czasu i... dobrych wyników.
  • Re: Takie tam Autor: ~Erj007 [31.61.184.*]
    Ja to pamiętam jak oddałem votum po 17zeta (kupno po 12zl). Mamrotali o tym że w przyszłości będą dobre wyniki, zaczęły spływać a kurs no słabo w miejscu, straciłem cierpliwość. Jak tylko oddałem, kurs wywaliło po prostu rynek zobaczył spółkę i wskaźniki. Brakło mi cierpliwości.

Dziś mam cherry w portfelu i ufam ze rynek też to zauważy, choć to new connect. Ostatnio atrem pokazał wyniki spolka budowlana która zatrudnia parędziesiąt osób i ma maszyny, przychód spory koszta spore i zarobek 3 kwartał bodaj 900 tys. Przy wskaźnikach jak tam dziś cherry by hulalo po 80zl.

Zupełnie nje rozumiem poziomu kursu i wskaźników i czemu jest tak nisko. Ja tylko liczę że wyjdą te dwie gry dla nine66 i zrobią coś we własnym zakresie (ale już nie merge) i po takiej współpracy liczę na nowe umowy od obecnych jak i innych kontrahentów
  • Re: Takie tam Autor: ~Erj007 [31.61.184.*]
    Co śmieszniejsze wartość księgowa 12zl a kurs 14, cena do zysku ok 5-6 w gamingu to naprawdę ewenement
  • Re: Takie tam Autor: ~reh [109.206.223.*]
    na jakich poziomach kupowaliście ?
  • Re: Takie tam Autor: ~Misior [37.248.210.*]
    Po uśrednieniu powyżej 15zl. Ale więcej już nie dokupuje.
    Przy tej polityce informacyjnej, to dla mnie nie ma sensu tu kisić kasę.
  • Re: Takie tam Autor: ~Jerry [188.146.251.*]
    Przy okazji rozsądnych wpisów,chcialem się podpytać czy 5% kasy w cherry ,licząc ja jako spółkę na dłużej,to dużo, malo?.Jak sądzicie?
  • Re: Takie tam Autor: ~reh [109.206.213.*]
    mało ,moim zdaniem długoterminowo jest tu duży potencjał do wzrostów :) dużo projektów jest w toku , pewnie niedługo informację o kolejnych współpracach , firma zarabia .. nie ma długów.
  • Re: Takie tam Autor: ~fundamentalista [77.255.99.*]
    Zobaczcie gdzie firma była za czasów świetności. Potencjał jest ogromny jeśli będą dowozić kolejne projekty i wykazywać regularne zyski. Ja mqm czas. Moim zdaniem mobilki są mocno niedoceniane na naszej giełdzie, a to bardzo przewidywalny biznes w porównaniu innych segmentów gier.
[x]
CHERRY -1,10% 5,40 2025-12-22 15:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.