• Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: ~dejw [62.111.231.*]
    Non stop infa o nowych umowach. Mam BTG od dość dawna i szczerze mówiąc nie spodziewałem się że uda im się rozwijać w takim tempie. Akcjonariat do dupy, zainteresowanie zerowe, ale jak tak dalej pójdzie to w dłuższym terminie powino dać b. dużo zarobić
  • Re: Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: tadek997 [83.5.106.*]
    Akcjonariat nie jest posrany tylko mocno zdegustowany obecną sytuacją na giełdzie.
    Dlatego obserwujemy tak skrajne reakcje.

• Re: Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: ~koleś [195.117.21.*]
    za tą cenę na pewno nie sprzedam, mam czas, poczekam. A jak kogoś goni to niech robi co uważa.
  • Re: Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: ~Futrzak [79.186.170.*]
    Teraz nie biorą po 10 groszy będą brać za jakiś czas po 1 złoty i jeszcze będą się bić o akcje, czym się tu przejmować.
  • Re: Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: ~Futrzak [79.186.170.*]
    Mamy tu klienta, który być może jest odpowiedzialny za spadek kursu. Ukryte zlecenie na 10 groszy. Pytanie ile ma akcji i czy gra w pojedynkę. Co się może stać. Chce żeby akcje były wybierane po 10 groszy, ale dlaczego. Chce je sprzedać bo już mu nie starczyło cierpliwości, bo widzi dobrą okazję do szybkiego zarobku gdzie indziej, bo potrzebuje gotówki. Jeżeli jednak zależy mu na spadku kursu, to jeżeli sprzeda tyle ile chce po 10 groszy, to resztą akcji będzie być może chciał zbić kurs jeszcze niżej. Dość ryzykowna gra, którą zagmatwało mu jeszcze oświadczenie pana Wesołowskiego. Ale jeżeli ma dużo akcji to może wywołać panikę, nawet mimo dobrych komunikatów ze spółki. Jak powiedział kolega Tadek, nastroje są minorowe i to mu sprzyja, a także sprzyja mu to, że ludzie nie patrzą w przyszłość na kilkanaście miesięcy, tylko na kilka tygodni wprzód. Ciekawe jak rozwinie się sytuacja. Ja na dogrywce dokupiłem troszku akcji, ale mam dość duże obawy, że może być niżej, więc cierpliwie poczekam na wieksze zakupy, ewewntualnie w miarę upływu czasu będę dokupowywał trochę akcyjek, bo czyż cena 9-10 groszy to drogo, ale jak znam życie to myślących inwestujących na giełdzie jest niewielu i bardzo łatwo można nimi manipulować. Opamiętanie zawsze przychodzi zbyt póżno.
  • Re: Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: tadek997 [83.5.106.*]
    A ja tak napisze, czekałem rok poczekam i drugi.

Osobiście czekam na wyniki za I kwartał 2009 bo dopiero one dadzą jako taki obraz przyszłych zysków lub strat.

Na kokosy za IV kwartał 2008 raczej nie liczę, myślę że będzie kolejna wirtualna strata na akcjach FastFinance bo na koniec roku były one niżej wyceniane niż w III kwartale. Ważny jednak będzie wynik operacyjny, jeśli będzie strata to do d...py, ale jeśli będzie zysk to powinno dobrze rokować na I kwartał 2009. W obecnej sytuacji żadne info nie jest w stanie ruszyć kursem, chyba że będzie to info o sporych kwartalnych zyskach, które spółka mogłaby w końcu zacząć pokazywać.
  • Re: Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: ~hk tv [193.151.48.*]
    nie żartuj z tymi wynikami,
    parę spółek nieżle rokuje i zapowiada dobre wyniki a kurs co? albo w dupę albo drepcze w miejscu,
    cena akcji nigdy nie odzwierciedla sytuacji spółki bo to wypadkowa nastrojów i emocji wsród graczy-a obecnie jakie są-szkoda szczępic ozor
    ps.ten brzydalek997 z parkietu na forum to "nasz tadziu997"??
    Nie trafiłeś.
  • Re: Pomijając posrany akcjonariat to rewelacja spółka Autor: ~adam34t [83.25.208.*]
    Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 13/2009
    data dodania 2009-02-16 14:37:46
    spółka BLUE TAX GROUP SPÓŁKA AKCYJNA
    Zawarcie kolejnych umów partnerskich.

Zarząd Blue Tax Group S.A. informuje, że do 16 lutego 2009 r. Blue Tax Group S.A. zawarła kolejnych dwanaście umów o współpracy z partnerami z województwa dolnośląskiego, wielkopolskiego, opolskiego oraz małopolskiego. Wszystkie zostały zawarte pomiędzy 20 stycznia a 16 lutego 2009 roku . Obecnie podpisanych jest już 47 umów o współpracy z biurami rachunkowymi, kancelariami doradców podatkowych oraz biegłymi rewidentami działającymi na terenie województwa dolnośląskiego, małopolskiego, opolskiego, wielkopolskiego oraz zachodniopomorskiego. Prowadzone są rozmowy z kolejnymi partnerami nad zawarciem kolejnych umów które powinny być podpisane w najbliższym czasie. Zgodnie ze strategią firmy Blue Tax Group S.A. zawarte umowy mają ułatwić dostęp do usług świadczonych przez Blue Tax Group S.A. szerokiemu gronu klientów z sektora MŚP i jeszcze bardziej zdynamizować rozwój Spółki.
    W umowach o współpracy zostały ustalone zasady obsługi przekazanych przez firmy partnerskie klientów, zainteresowanych specjalistycznymi usługami znajdującymi się w szerokiej ofercie Blue Tax Group S.A., a nie świadczonymi przez firmy partnerskie.
    Umowy zostały zawarte na czas nieokreślony. Zawarte umowy wpłyną korzystnie na wzrost przychodów oraz dochodów Spółki już w najbliższym okresie.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 1 do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".

Osoby reprezentujące spółkę:

* Mirosław Stanisławski - Prezes Zarządu
    Yankesi rozwalili swoją gospodarkę, teraz przez opcje rozwalają naszą. Myślę, że niedługo jeżeli już nie teraz nieaktualne powinno być powiedzenie Patrz na Amerykę. Teraz powinno być Patrz na Chiny. Główne wykresy przełamały trend spadkowy i są w silnym trendzie wzrostowym. Mają w dupie Yankesów.
[x]
BELEAF -0,65% 3,04 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.