• Krosno- nasza spółka Autor: bankier1972 [213.158.199.*]
    to wątek dla pytających o rzetelne moje opinie.
    Stowarzyszenie posiada xx głosów na walnym.
    Pytacie o nasze działania w celu ratowania huty...
    jej za mocno nie trzeba ratować, a co do spraw restrutkuryzacyjnych osoby które z nami mają doczynienienia wiedz ąże jest to proces skomplkowany ale do zrobienia,
    Działania konkretne i postulaty zostaną ujawnione na NWZA , dla mnie i kliku osób ze sztabu operacyjnego są znane i może kilku sobom spoza stowarzyszenia również,
    Jezeli natomiast sądzicie że tu ktoś coś wam forumowiczom na forum napisze to albo wy jesteście dziećmi albo nas za dzieci bierzecie.....:).
    Fakty poznacie po czasie, jak to w dobrych zwyczajach, kto zas jest w stowarzyszeniu nie musi przeżywać flustracji jak niektórzy z wa co dalej będzie....
    Każdy jest panem swego losu i własnych pieniędzy.Paweł was rozpieszcza.
    Ja powiem liczy się jakość nie ilość.
    Nie potrzebujemy członków stowarzyszenia takich że jak wiaterek zawieje lecą i robią kaku w pory:).
    I tak 20% członków stowarzyszenia posiada 80% akcji więc my o swoje jutro nie martwimy się, ale każdy normalny akcjonariusz, pomijam spekulantów , który troszczy się o swoją kasę powinien do niego należeć aby czuć poczucie bezpieczeństwa swoich środków i przynajmniej mieć wpływ na losy swojej spółki, bo wszyscy wy jesteście drobni, kupując inne spółki liczycie na łud szczęscie i nie macie żadnegow pływu na dalsze swoje zyski.
    Ja nie bede pisał więcej na forum Krosna, na innych w celach analiz owszem
    Co do dolnych wsparć już pisałem o nich ale to raczej z potrzeby koncentracji dokupowania papierów.... Nie liczcie na moje info o cenach bo byłoby to śmieszne z mojej strony w powyższej sytuacji.
    Wierzę w nasz sukces, a to oznacza tylko w przyszłości kolejne zyski na innych walorach, bo wierzę że inwestorzy w sam fakt wejścia Stowarzyszenia w inne spółki będą obierać pozytywnie,
    Dlatego wybór należy do was, ja pisać będę ale w odpowiednich do tego zamniętych kręgach.
    pozdrawiam nasze grono:)
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~Anty [79.191.150.*]
    A tak w skrócie to o co ci chodzi?
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: cezary1961 [85.193.249.*]
    ...wchodząć w inne spółki to już nie będzie SIM ,a....fundusz....o całkiem innej osobowości prawnej, sile sprawczej i kompetencjach
    c
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    a kiedy wyjdziecie calo z Krosna????Panujecie nad ta cala ukladanka...przeciez ludzie moga szybciej odrobic gdzie indziej....nie kazdy byl ubrany po 0.7 :)

Powodzewa po wynikach...nie dolujcie kursu pakietami...bo zleci samo!!!

Po 0.6 wchodze do was!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.112.93.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~fabi [83.5.255.*]
    a ja zauważyłem, że 'rysiu' nie jest zdrowy psychicznie, ale cóż, podobno zły dotyk boli całe życie.
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~rysiu. [77.112.93.*]
    Dnia 2009-02-15 o godz. 22:11 ~fabi napisał(a):
    > a ja zauważyłem, że 'rysiu' nie jest
    > zdrowy psychicznie, ale cóż, podobno zły dotyk boli całe
    > życie.

A W ,, RZUCANIE UROKU " I ZABI SKRZEK TEZ WIERZYSZ?

PS.RYCHŁEGO POWROTU DO ZDROWIA
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    3eba zfaszyc na pisofnie....

Rychu ego powrotu do zdrowia!!!

Pozdrawiam was ciule!!! Benedykt XVI
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: cezary1961 [85.193.249.*]
    ....rysiu.....wredny pysiu.....więcej już mą osobą dowartościowywać mieszańca...banderowca ze...stodołą nie będę...i pozostałym członkom SIM to samo rekomenduję.
    ....niech tu zostaną tylko ćwierciaki w stylu rysia i inne wyjące bieszczdzkie watachy....
    ....szkoda czasu na rozpraszanie się....wewnętrzne forum SIM'a wymienia merytoryczne infa, a kagańca oświaty więcej między czerń nieść nam nie trzeba....

żegnajcie i nie do zobaczenia....
    i pamiętaj rysiu ,ćwierciak to mino odbioru komplement, bo to zawsze jakaś częś całości
    c
    p.s. nawet Martin nie miał zdrowia do do w/w populacji....bo żeby kimś manipulować to
    ten ktoś musi mieć 3-cyfrowe IQ...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~tata rysia [213.134.160.*]
    Rysiu przepraszam, wybaczysz mi. Proszę!!!
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~realista [213.134.160.*]
    " (...)Działania konkretne i postulaty zostaną ujawnione na NWZA , dla mnie i kliku osób ze sztabu operacyjnego są znane i może kilku sobom spoza stowarzyszenia również(....)"

Czy wszyscy w Stowarzyszeniu mają dostęp do tych informacji, czy tylko kilka osób, jak piszesz?

Hmmmm.... przystąpić do Stowarzyszenia, nic nie wiedzieć, zablokować akcje i czekać? Dobrze rozumiem?

Tylko pytam.
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~25 groszy wtorek [87.206.32.*]
    oj tam czepiasz się słówek....... kilku wie i wystarczy,
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~kibic [83.238.149.*]
    prawda o giełdzie = zarobić= niestety kosztem innych
    krosno = ryzyko
    wtopiłem na elx,obserwowałem toora
    krosno nie ma żartów
  • Re: Krosno- nasza spółka Autor: ~wess [79.190.35.*]
    oszukał was?
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00