obstawiam wybicie, dziś dołują ile wlezie jutro obstawiam up! ps. obym się nie pomylił bo dyndanko a plan jest kasę stąd na Plaże do piątku przerzucić.
Post z d.upy. Nieudolna próba zwrócenia uwagi na Plazę, która baaaaardzo potrzebuje ruchu, bo wszyscy już z niej uciekli. Tam się temat przepalił gościu. Liczysz na kolejne kółko, bo raczej nie wierzysz w ten mityczny odpał rodem z GRX'a ;) Kręgosłup to coś czego wielu z nas tutaj nie ma. Szkoda.
Byłem, swoje wyciągnąłem, ale chętnie popatrzę na to co się nie wydarzy,. Wszyscy tam żyją arbitrażem, spekulacje spekulacjami, ale trzeba wiedzieć kiedy dać spokój. Tam ciśnienie całkiem z kotła zeszło, a jeżeli COKOLWIEK miałoby się wydarzyć, insiderzy już by kręcili lody. Sprzedasz komuś innemu.
spekuła mnie nie obchodzi, czemuś Elbit się wyprzedał w listopadzie i pytanie komu, czemu ? i teraz co w sobotę udziałowiec D.K zrobi czy obligów pod ścianę i sprzedaż czy ...? arbitraż to temat dla obserwatorow na podbitki
No to rzeczywiście inwestor z Ciebie pierwszej kategorii. Kupować na górce, przeczekać dołek i sprzedać z zyskiem... Z Twoim doświadczeniem to powinieneś celować w dołki, chyba?