• Sytuacja w spółce Autor: ~Intermarum [5.63.188.*]
    Aktualny kurs to kpina w wycenie tych spółek na GPW, C/WK na poziomie 2 to śmiech na sali, zwłaszcza z projektami, które obecnie spółka szykuje. Kto tak dołuje kurs akcji spółki, ewidetnie widać, że ktoś większy sypie PKC, pytanie czy czegoś nie wiemy czy o co może chodzić?
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~Gierka [5.173.216.*]
    Ja sypie siedzę w spółce dwa lata i co małe zainteresowanie . Mam inne spółki na oku . Jak nie zaczniecie robić zakupów z prawej to będziemy kolejne lata na tym poziomie.
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~Hamsi [89.171.43.*]
    Cóż za złośliwy los... Jedna spółka jest wyceniania tak, inna inaczej, ciekawe dlaczego tak może być? Może ma to coś wspónego z brakiem komunikacji spółki? Z nierealizowaniem planów?
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~rw [5.63.188.*]
    Przecież od początku komunikacja jest na takim samym poziomie wiec bzdury gadasz. Z tą realizacją planów tak samo, przecież wszystko co było zapowiadane powstało co prawda z opóźnieniem, ale wyszło. Jedynie Orange nie pykło, ale nie z winy spółki.
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~Ja [185.55.64.*]
    Gaming leży i jeszcze jeszcze jest sporo miejsca na spadki.
    Jak się tręd odwróci to cala branża będzie pompowana
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~memcen [104.192.47.*]
    "Jedynie Orange nie pykło, ale nie z winy spółki." - a z czyjej?
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~rw [5.63.188.*]
    Przecież to lipa z destructiv creation od początku była. wygląda, że chcieli wyłudzić pieniądze ze spółki. Zgarneli grę i teraz jeszcze chcą kasę spowrotem.
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~memcen [104.192.47.*]
    To, że lipa, to całkowita zgoda. I że Destructive nie są godni zaufania. Z tym że musimy pamiętać, że obie strony podpisały umowę świadomie, obie strony konsultowały (mam nadzieję) umowę z prawnikami. Żadna ze stron nie wchodziłaby w umowę gdyby wiedziała, że za 2 lata będzie musiała iść do sądu, bo jedna ze stron nie dotrzyma jej warunków, a druga ma pełne prawo egzekwować jej warunki, co właśnie robi. Inaczej nie mieliby cienia szans w sądzie, a tylko narazili się na koszty i stracony czas. Mam nadzieję, że uda się jakoś szybko rozwiązać sprawę, chociaż znając tempo pracy sądów...
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~Hamsi [89.171.43.*]
    Jedynie orange, XD
    Spółka miała mieć dwie nogi, na których oprze rozwój. Dział creepy, robiący gry dla wąskiej grupy odbiorców i dział z projektem orange dla szerokiej grupy odbiorców, który miał małe szanse wypalenia, ale gdyby wypalił, to zmieniłby skalę biznesu.
    Teraz jednej z tych nóg nie ma i oczekujesz, że będzie rosło?
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~Rw [5.63.188.*]
    ..hhh
    A co ma spadać ? Przecież już się wylało co miało wylać. Jak miało spaść to już spadło. Spółka pozbyła się nierentownego działu zwieksza dwukrotnie dział rentowny to chyba dobrze.
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~yanuarry [176.106.38.*]
    kiedy do was dotrze ze to jest wydmuszka , za chwile 160 mln akcji po 0,1 gr zobaczymy co sie wtedy wydarzy
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~Rw [164.127.248.*]
    Taaa miliard akcji. Taniej nie kupisz golasie
  • Re: Sytuacja w spółce Autor: ~Pola [83.10.126.*]
    a wartość księgowa to 0.053 to nic nie warty papier
    Kupisz odemnie za 1zl za rok. Wystarczy że pocket waifu w połowie będzie tak popularny co jedynka
[x]
INTM 10,14% 0,04 2025-05-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.