• Panowie - luz Autor: ~Wielebny [37.225.92.*]
    Idzie Adwent , więcej radości
    Lada dzień 2 ważne informacje, które powinny w końcu ruszyć kurs
  • Re: Panowie - luz Autor: ~Mat [37.30.26.*]
    „Ruszyć kurs „ na Mbf ? „Wielebny „ pomówmy o faktach: 4m-ce nie sklecili raportu bo taki bajzel . 7espi przy okazji wrzucili a kurs jest .. ehh każdy widzi tylko Ty masz alternatywna rzeczywistość
  • Re: Panowie - luz Autor: ~Realnie [37.225.38.*]
     Re: Panowie - luz Autor: ~Mat [37.30.26.*] 2023-11-28 11:29
    „Ruszyć kurs „ na Mbf ? „Wielebny „ pomówmy o faktach: 4m-ce nie sklecili raportu bo taki bajzel . 7espi przy okazji wrzucili a kurs jest .. ehh każdy widzi tylko Ty masz alternatywna rzeczywistość

mat, życie historią na giełdzie jeszcze kasy na giełdzie nie przyniosło.
    Było, co było, żyje się dalej a oglądanie się za przeszłością nic dobrego nie przyniesie.
    Trzeba patrzeć w przyszłość, a ta nie zapowiada się moim zdaniem w tak ciemnych kolorach jak przedstawiasz tu swoje troski.
    Jest jeszcze jedno rozwiązanie żeby pozbyć się ciężaru, o czym pewnie wiesz.
    Ale decyzja należy do ciebie tj, czy męczyć się i wylewać swoje żale na tym forum, czy pozbyć się balastu.
    Panowie - luz Autor: ~Wielebny [37.225.92.*] 2023-11-28 07:17
    (...)
    Lada dzień 2 ważne informacje, które powinny w końcu ruszyć kurs

Odważnie Wielebny. Uważaj żeby wielonikowiec nie zaczął straszyć Ciebie za takie stwierdzenia, jak poniżej

Re: Niedługo info Autor: ~KNF [159.255.181.*] 2023-11-21 21:37
    Czy masz na imię robert a nazwisko twoje coś blisko krasulki? robercik, nie ładnie tak sprzedawać informację niejawne w sposób jawny, ip można namierzyć

Dlaczego nikt nie kupuje tysięcy akcji? Autor: ~Kuba [159.255.181.*] 2023-11-23 11:26
    Chłopaki przecież wierzycie w każde Espi :)

Panowie - luz Autor: ~Wielebny [37.225.92.*] 2023-11-28 07:17
    Idzie Adwent , więcej radości
    (...)

Jestem totalnie wyluzowany Wielebny. Ale jako akcjonariusz MBF chcę znać szczegóły rozpowszechnianych na tym forum "informacji" przez bezakcyjnych uczestników tego forum.
    A, że niektórzy bezakcyjni uczestnicy tego forum kulturę czerpali z rynsztoku, to już nie moja wina.
  • Re: Panowie - luz Autor: ~s1tock88 [31.0.123.*]
    Realnie ,w szambo to cie wsadził Zarzad Mbf, lubisz tam przebywać ?Twoja sprawa.
     Re: Panowie - luz Autor: ~s1tock88 [31.0.123.*] 2023-11-28 17:37
    Realnie ,w szambo to cie wsadził Zarzad Mbf, lubisz tam przebywać ?Twoja sprawa.

analfabeto, jak już to nie cie, a ciebie.
    A dodatkowo, w przeciwieństwie do ciebie, nie jestem w szambie i nawet nie czuję żebym był w pobliżu. A ty cały czas płaczku okazujesz, że jesteś w tym śmierdzącym miejscu.
    Cóż każdy ma na co zasłużył :-)))
  • Re: Panowie - luz Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Realnie - widzisz kurs ? Od czerwca do pazdz. Widziałeś co było ? Węgiel przyjechał ? Kabiny ? Maseczki . Mam wymieniać dalej ? Zerknij na fakty .
    Je babka z dziadkiem obiad i w pewnej chwili dziadek ryp babkę w łeb. Babka na to:
    - Stary za co?!
    - A bo jak se przypomnę, żeś ty cnoty nie miała!

mat ty to ten dziadek jesteś :-)))
  • Re: Panowie - luz Autor: ~Giero13 [109.231.2.*]
    Patrz jak delikatnie i subtelnie Mat Tobie wytknął że nie czytasz ze zrozumieniem
    Mat przyłóż się Psor czuwa
     Re: Panowie - luz Autor: ~Mat [37.30.24.*] 2023-11-28 19:04
    Realnie - widzisz kurs ? Od czerwca do pazdz. Widziałeś co było ? Węgiel przyjechał ? Kabiny ? Maseczki . Mam wymieniać dalej ? Zerknij na fakty .

Mam wywalone na przeszłość.
    Przyszłość, tam patrzę.

Trzeba iść do przed, a nie cofać się.
    Gdyby świat postępowałby jak ty mat, to nadal żylibyśmy w jaskiniach.
    Wiele razy zarobiłem na MBF patrzyłeś w przyszłość powtarzając te słowa....jaka dajesz sobie i innym gearancje że znowu zarobisz jakie są szanse na pompkę od stycznia?
    Sam odpowiedz na proste jedno pytanie.
    Ale ciebie to przerasta. Łatwo przychodzi tobie giero opluwanie, szkalowanie MBF i to wszystko.
    Odpowiedz a poniższe proste pytanie.

I co wg ciebie Spółka ma odpowiedzieć na to co wyklepałeś na klawiaturze?
    Ja wiem co odpowie, ze bezakcyjny płaczek rozpowszechnia fake news i żebym zapytał się autora tego bełkotu.

To pytam się w takim razie autora, czyli ciebie giero.

Jakie instytucje i w coraz większej ilości pukają do drzwi MBF???

ty rozpowszechniłeś na tym forum tę informację.

Autor: ~Giero13 [31.61.182.*] 2023-11-06 12:29
    Opublikowano przy kursie:  2,60 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Ten mieliny z mają...

...uwaga bo może już podsputy troszku...do spółki coraz więcej instytucji puka co by stare szachry machry powyjaśniali...akcje zaczynają uwierać...nie dziwię się

Kto to wyklepał giero???
    Gdyby byli uczciwi napisali by tak dawniej mieliśmy niejasności ale prostujemy...ale tutaj nawet jak coś nie istnieje to idą w zaparte i powołują się na covid rok przed wystąpieniem pandemii...jacyś jasnowidze i prorocy...a raportu nie potrafili skleić
  • Re: Panowie - luz Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Realnie - gdzie jest węgiel ?
    To była przyszłość ..
    Tez schowali do magazynu jak maseczki?
    Czy tez jest na Allegro ?
    Nie ma węgla, a dlaczego to ie obchodzi mnie. Jest za to olej rzepakowy, cukier. to mnie teraz interesuje, bo taka jest przyszłość biznesowa MBF.

mat sprzedaj jak masz choć jedną akcję MBF jak choć trochę szanujesz swoje zdrowie.
    Nie męcz się i zacznij wreszcie żyć uwolniony od trosk związanych z MBF.
    Żeby iść do przodu stare czasem śmierdzące sprawy trzeba wyczyścić i zamknąć...tak robią uczciwie cywilizowani ludzie nie z epoki kamienia łupanego...jedna sprawa już się ulała wyrok w sprawie Stocka można sprawdzić MBF przegrał...to jest przeszłość która będzie miała wpływ na przyszłość...
    Wiesz coś o oleju....?Białoruś nie tłoczy z rzepaku bo się nie opłaca Belgia duża tłocznia stoi to samo w PL poniżej 50% produkcji nie opłaca się ciągną tani gówniany tłuszcz palmowy...więc tu przyszłości nie ma chyba ze dokładać do byznesu...co Realnie znałeś te fakty...Panie psorku...
    Re: Panowie - luz Autor: ~Giero13 [109.231.2.*] 2023-11-28 19:39
    Żeby iść do przodu stare czasem śmierdzące sprawy trzeba wyczyścić i zamknąć...tak robią uczciwie cywilizowani ludzie nie z epoki kamienia łupanego...jedna sprawa już się ulała wyrok w sprawie Stocka można sprawdzić MBF przegrał...to jest przeszłość która będzie miała wpływ na przyszłość...

O jakich śmierdzących sprawach ty bełkoczesz???
    Śmierdzi to co wyklepujesz na tym forum giero i to bardzo

Znowu plujesz bezakcyjny uczestniku tego forum.

Co się ulało, kto przegrał ?
    Widziałeś info ze strony Spółki?
    Ja przeczytałem jedynie szlochy stocka - poniżej:

Re: Moje rostrzygniecie niebawem Autor: ~s1tock88 [31.0.126.*] 2023-11-24 18:17
    Zgodnie z zapowiedzią - Dzis 24.11.2023 r nastapiło rozstrzygniecie w mojej sprawie.WYROK nie jest satysfakcjonujacy dla MBF .
    To dopiero I Instancja.
    Ciekawe czy dadzą ESPI ?
    Na marginesie - nie dotyczy to tej sprawy , ale jest porażajace jaka ilość fałszywek jest w stanie "wyprodukować RK.To nie są kwoty na kilka czy kilkanascie tys zł .Mówiac kolokwialnie nie pier..olił się w tancu - jak juz cos robić to w kwotach duzo wiekszych

Co giero ty jesteś stock, że rozstrzygasz o wadze wyroku dla MBF?

Co to znaczy, ze wyrok nie jest satysfakcjonujący?

MBF ma jakąś kwotę komuś zapłacić?

• Re: Panowie - luz Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Realnie : Ciebie „ węgiel nie interesuje „ Ok . Patrzysz na olej.. za kilka miesięcy napiszesz : „ olej mnie nie interesuje „ trzeba zerkac w przyszłość teraz będzie kontakt na światłowody lub coś co Mbf znowu wymyśli , a kurs dalej będzie po 3zl
    Sobie sprawdź bo to są rzeczy jawne nie potrafisz to się doucz bo pisze prawdę...jaka Tobie nie pasuje...mogą się odwołać ale to tylko odwlecze się w czasie... wierzę w sprawiedliwość jeszcze...w uczciwość już nie
    Re: Panowie - luz Autor: ~Giero13 [109.231.2.*] 2023-11-28 20:06
    Sobie sprawdź bo to są rzeczy jawne nie potrafisz to się doucz bo pisze prawdę...jaka Tobie nie pasuje...mogą się odwołać ale to tylko odwlecze się w czasie... wierzę w sprawiedliwość jeszcze...w uczciwość już nie

To jak jest jawne, to wklejaj link, sentencję wyroku, cokolwiek co by obiektywnie wskazywało na rodzaj rozstrzygnięcia wymiaru sprawiedliwości.

Jak na razie to jawny jest wyłącznie szloch stocka

Co znowu odeślesz mnie do Spółki?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.231.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Bo sam nie znasz źródła i tym samym nie znasz treści rozstrzygnięcia sądu o ile jakiekolwiek wyrok zapadł.
    Szloch stocka na tym forum nie jest dla mnie żadnym źródłem informacji, a jedynie informacje publikowane przez Spółkę na oficjalnych stronach internetowych.

Czyli bez faktów dalej będziesz opluwał MBF bezakcyjny uczestniku tego forum zasypując to forum fack news-ami.
    Wyjmin ten kij bo chyba mocno uwiera...masz już prezenty na święta czy bujasz dalej jaką to masz perłę w portfelu...czyli nie wiesz o co była sprawa...5 lat się toczyło więc wiesz tyle co Andrzej klepie i podpisuje co mu podłożą...zrozumiałeś czy łopada do tego pustaka trzeba nakłaść czy nalać ten bezklasowy olej co niby dostarczają...łego Twoje mnie przeraża...skąd Ty jesteś że masz takie o Sobie mniemanie...samcu owiec
    Zgłosiłes.już płaczkubo usunięcie a usuwaj prawda prędzej lub później wypłynie...
    O czy ty bełkoczesz giero?

Nie potrafisz wprost napisać, że nie znasz rozstrzygnięcia sądu i tak naprawdę nie znasz wiarygodnego źródła potwierdzającego, że jakiekolwiek orzeczenie w sprawie MBF zapadło, a jedynym źródłem twoich informacji jest szloch stocka na tym forum i twoja fantazja mająca na celu szklaowanie Spółki???
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.231.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Teraz kasujcie...już obraziłem przecież...wiesz mam swoje zasady ale Tobie nawet w smokingu i w kulturalnym gremium bym po prostu posłał prawy prosty i nikt by nie protestował i nie zgłaszał sprzeciwu...a teraz idę spać... jutro pomogę kilu osobom. ..ty komuś pomogłeś...masz takie coś w sobie...ja z każdej udanej inwestycji poza podatkiem belki przelewam minimum 10% na chore dzieci bo ten kraj tego nie ogarnia...może zrób coś dla innych a nie twoje musi być na wierzchu panie wszechwiedzący...
    Czyli znowu potwierdzasz, że nie znasz żadnego orzeczenia sądowego w sprawie MBF i stock, nie znasz źródła jego ewentualnej publikacji, a tak naprawdę nie wiesz czy jakiekolwiek orzeczenie zapadło, a towim jedynym źródłem jest szloch stocka na tym forum.
    I tu nie chodzi kto ma racje tylko o fakty i wykazanie kłamstwa.

I nie odwołuj się do przemocy, bo posuwasz się bardzo za daleko.

Napiszę jedno żeby nie zniżać się giero do twojego żadnego poziomu.

Lecz się na nogi bo na głowę już dawno, dawno za późno.
[x]
MBFGROUP 4,42% 7,08 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.