widzę potencjał w tej spółce. po usunięciu prowidierów i zrobieniu porządku wszystko wróci do normy, a docelowo spółka stanie się liderem usług windykacyjnych.
spodziewałem się utworzenia rezerw. że są one na wyrost to jest dla mnie oczywiste.
nowy dołek nieunikniony ze względu na klimat wokół spółki. przy 2 zł czekam z otwartymi rękami.
lubię dokupywać na dołkach. jestem cierpliwy i znam się na wartości.
zauważ że akcje pozostały w silnych rękach. nawet niby zły raport nie wywołał wielkiej paniki patrząc po obrotach. z drugiej strony nie wiele trzeba żeby zbić kurs. ja czekam na 2 zł.
mam tylko nadzieję że podmioty z branży nie zaczną się interesować spółką. wtedy 2 zł nigdy nie zobaczę, ale póki co. oczywiście jak będę widział dużo presję sprzedających wówczas będę kupował po niższych cenach. ale mimo wszystko wydaje mi się że 2 zł to dobra cena.
Najgorzej dostać się w szpony prawników banda krętaczy i nieuków a miało być wszystko w porządku po aferze z PCH .Jedna afera nie ucichła a jest następna mam ich akcje nie sprzedałam jak przed nimi ostrzegano moze kiedyś odrobię jeżeli wcześniej nie upadną.
W tej spółce wszystko jest mozliwe. Zal akcjonariuszy
coś mi się to nie podoba. nie chce spadać. no dobra . nie od razu Kraków zbudowano. ja mam czas. na 2 zł poczekam. cierpliwość popłaca. co niektórzy widzą już teraz się goronczkują, ale nie potrzebnie. jakby spojrzeli na wykres to by zobaczyli że mamy silny trend spadkowy. nie ma co rynku forsować.
poczekam. myślę że już jutro będzie bliżej 2 zł niż 3 zł. niby spadającej siekiery się nie łapie, ale przy 2 zł jest o czym pomyśleć i wziąść na siebie to ryzyko.
może też być że za tymi dużymi zleceniami spprzedaży stoją fundusze akcyjne. przy takim zaufaniu do spółki może to być każdy. nawet główni akcjonariusze w nią nie wierzą.
wlasnie dziś nawiązalem z mimi wspolprace, podejmuja sie sciagnac zadluzenie w ciagu 60 dni za 10% jej wartosci, zobaczymy jak sie spisza, jak im sie uda mam dla nich kolejne zlecenia.
liczę trochę na fundusze akcyjne, że pozwolą mi się okupić przy 2 zł. ludzie umarzają jednostki więc muszą sprzedawać akcje, a przy tak małej płynności dużo nie trzeba.
jestem dobrej myśli, gdyż mimo wzrostowej sesji nikt nie jest skłonny kupować CF, co pozwala mi sądzić, że jak przyjdą spadki kurs CF też spadnie.
zresztą po tym co zrobił zarząd ( kompletny brak zaufania wśród akcjonariuszy) nie ma się co dziwić moim spekulacjo, że następny przystanek to 2 zł.
Może to zbliża się hossanka wszystko na to wskazuje a Zarząd wreszcie zacznie podejmować prawidłowe decyzje.Wiele spółek nie budzi zaufania ,na CF umoczyłam długo poczekam aby odzyskać.
no nie wiem. sppadki przy dużych obrotach, a wzrost praktycznie bez obrotów. może i klimat się poprawia, ale nawet przy dobrym klimacie moze jeszcze spaść i to dużo spaść. pozdro.
wszystko wraca do normy. kurs z powrotem wpadł w objęcia trendu spadkowego. wiadomo przy 2,5 był wcześniej dołek, tak więc to wsparcie na chwilę zdołało zatrzymać spadającą siekierę.
myślę jednak że dokupię za 2 zł, a może nawet taniej.
nie ma mi się co spieszyć z zakupami tym bardziej kiedy trend jest moim przyjacielem. wiem że jest tanio, ale wiem też że zawsze może być jeszcze taniej, tym baardziej że obserwowany jest odpływ inwestorów od ryzykownych rynków.
zanim się rynek podniesie z kolan, minie trochę czasu, dlatego nie ma się co spieszyć.
fikcja jak ficja, ale na pewno na wyrost, co zresztą podkreśla zarząd w raporcie.
perspektywy dobre do tego stopnia, iż uważam że będzie to pierwsza branża która zapoczątkuje nowy trend na gpw.
po kłótniach zostanie wypracowana dobra strategia, która powinna skupić się na podstawoej działalności i obsłudze dużych firm takich jak np. PKN Orlen. pozdro.