Wzrostów nie ma to fakt, ale gdzie ty widzisz spadki???
https://zapodaj.net/images/99c207f2efd27.jpg Bo ja to widzę męczący boczniak od kilku lat z lokalnymi dołkami coraz wyżej! Choć wykres zrobiony na kolanie w cenach zamknięcia to pokazuje to co ma pokazać bo nie o grę o parę groszy tu chodzi...
No tak na giełdzie jest, że każdy widzi co chce, a czas potem pokazuje kto miał rację,a kto nie.... Ci co sprzedali za wcześnie, nigdy nie zdarzyło się że wrócili na forum i napisali chłopaki mieliście cohones, a my daliśmy du*py i popełniliśmy błąd! Na razie liczący na wzrosty racji nie mają, ale nikt rozsądny nie będzie akumulował akcji w jeden miesiąc czy jeden rok bo chcąc nazbierać pełny koszyk przy takiej ilość rzeczywistego FF musiałbyś płacić za "chwilkę" za papier po kilkadziesiąt zł lub nawet powyżej 100zł. Przecież nie o to chodzi by kupić 150-200k a może i więcej papiera ze średnią ceną zakupu 60 czy 80zł, tylko żeby po tyle lub przy dobrych infach nawet drożej sprzedawać! Tak wiem, to marzenia ściętej głowy! I tylko nie pisz, że naganiam żebyś brał po 22zł czy po 25zł xD Naganianie to tu się zacznie gdy pojawi się pierwsza rekomendacja za jakiś czas i wskaże cenę! Tylko bez poprawy wyników nic tu się nie wydarzy.Jeśli nie wierzysz że PLI da radę operacyjnie sprzedaj i zapomnij, jeśli wierzysz tak jak ja zaciśnij zęby zewrzyj poślady i nie parz codziennie na notowania. to niech robią ludzie bez akcji i meldujący kolejne minima roczne zrobione 300 akcjami xD Ileż razy to już czytałem na innych spółkach, że kicha,że wydmucha, że nie rośnie! Zacznie gdy już 95 łasych na szybki zarobek będzie bez papiera, bo tak działa banan! Tu trwa to długo, męczy nawet mnie więc mogę rzec że nawet bardzo długo.
.
Wskaźnika AD nie będę tu podpinał czy więcej akcji jest kupowanych z prawej czy sprzedawanych z lewej. na razie pozytywnych dywergencji brak, ale..