Chyba w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyjecie. Bez jakichś ruchów ze strony Biotka tu nic się nie zmieni. A znając ich nie są skorzy do chwalenia się sukcesami. Więc jakieś info pewnie dopiero w kolejnym raporcie, na który trzeba będzie jeszcze długo poczekać.
Na co ty liczysz kolego? Może i skończyli już tą linię, ale w ESPI tego nie podadzą. To nie jest z ich strony pomyłka czy niedopatrzenie a przemyślana i konsekwentna polityka informacyjna. Niedawno o tym pisałem i już się nie będę powtarzał. Wszystko bierze się stąd, że nasi Chońscy dobroczyńcy wciąż nie do końca przyjęli do wiadomości, że Bioton jest spółką giełdową i mają z tym duży problem. Można też się z tym oczywiście nie zgadzać. Proszę tylko o inne sensowne argumenty.
Dnia 2023-12-01 o godz. 21:04 ~Misiu napisał(a): > Kusy, ja to wiem, ale takby się chciało, żeby tu było normalnie.
A co do pisowni, to nie popełniłeś błędu. W zdaniu ALE TAKBY SIĘ CHCIAŁO piszemy łącznie. A np. w zdaniu I TAK BY SIĘ NA TO NIE ZGODZIŁ piszemy rozłącznie. Piszę tobie, bo z Dee-Bilem J23 nie warto w ogóle próbować rozmawiać. W każdym razie śmiesznie patrzeć jak nieuk się zamachnął i sam sobie zrobił krzywdę :D:D