Brak popytu ,brak podaży, może w końcu jakaś grupa trzymajaca giełdę zainteresuje się tą spółką bo cały czas zastanawiam się nad wejściem.Nikt nie kupuje nikt nie sprzedaje ale to cisza przed burzą w końcu jakies większe odreagowanie musi też przyjść do tej spółki.Animatorzy są ajakoby ich nie było.Prezesie do dzieła zacznij dbać o obroty na ergisie.
A tak przy okazji czemu taka cisza co słychać u newcommera
akumuluj, akumuluj, o to chodzi, moze jeszcze kup se nowa emisje.to jest mentalnosc niewolnika, raz dostal w ryj od cwaniaczkow, nadstawia sie drugi raz, podswiadomosc podpowiada mu, ze to normalne i lepiej dwa razy dac sie wy.. jak raz..moze zrob se jeszcze tzw analize fundamentalna, bz sie podbudowac i stwierdz, np, ze c-wk jest bardzo niska..ha, ha,ha,,(tylko dobrze licz wartosc rynkowa zlomu..)
bardzo Pana przepraszam Panie Oles, to sie juz wiecej nie powtorzy, obiecuje dolozyc wszelkich staran, by moja kolejna analiza byla dostatecznie, a nawet bardzo i nawet najbardzeiej rzeczowa. Bylbym wdzieczny za pomoc w ukierunkowaniu moich przyszlych wysilkow , tak by nie musial sie Pan denerwowac. Czy posiada Pan jakis przyklad, wzor takiej analizy? Niestety blednie wzszedlem z zalozenie, ze na tym (takim) forum mozliwe jest wzpowiadanie roznych i niestety w tym wypadku zbyt skrotowych opinii, w tym z dziedziny , jak zrozumialem dzieki Panu ,zle rozumianej psychychologii inwestowania. Jeszcze raz bardzo Szanownego Pana przepraszam.
(Tak naprawde szkoda mi czasu na te brednie i dyskusje z..., moja wizyta tu byla raczej pryzpadkowa, czasem sobie po prostu patrze tu i tam na rozne smieszne zjawiska, baj, baj forewer.)
Panie ww ja się wcale nie denerwuje na Pana a jedynie uważam ze fajnie jest prowadzić polemikę polegająca na wymianie argumentów a nie negatywnych emocji.
no to mało popłynęła? Jak widzę to powoli zbliżamy się do magicznej granicy jednego zyla. Ciekawe ile kosztuje wymiana parku maszynowego w takim przedsiębiorstwie.
Wiem jedno najlepiej nic nie mieć przez najbliższy czas dawno mnie nie było ale widzę że tu dalej Próby Podejmujecie i Oszukujecie się. Dajcie namiary do Swoich Rodzin to zrobię zakaz gry nałogowcą przy pomocy prawnika a potem mi po prostu część nie straconej kasy dacie w darowizinie. Każdy bedzie zadowolony. Proszę cofnać się rok w tył gdybym Was ubezwłasnowolnił dzisiaj Byście w innym miejscu Byli . Pozdrawiam