Odświeża stare informacje, podając jako najnowsze .... To już jest przesada i to powinno być karalne.
Info z 20 października 2023 odświeżone 23 listopada w kolumnie najnowsze wiadomości.
Mam nadzieję, że to też wpłynie na wyrok sądu, którego ogłoszenie miało być wczoraj tj 22.11.2023 , a będzie 1 grudnia 2023.
To pewnie przyczyną odświeżenia tych kotletów, żeby czasem nikt nie zdecydował się na zakupy po super cenie
Dokładnie, przed sądem tłumaczy prezesina że łzami w oczach, że koszt utrzymania spółki na giełdzie to aż 500 tys zł, a po 50 tys wydają na nwza parę razy do roku. Mam nadzieję że sąd to zauważył.
Pojutrze znów kreatywny raporcik, a od nowego roku kosmos .
Pozdrawiam cierpliwych
wystarczy dać sobie dobrze zarobić, nadwyżki wysłać spółce matce, biednym polaczkom powiedzieć, że piniendzy nie ma i nie będzie, jak mawiał pewien geniusz od finansów - stąd te ciągłe minusy w zyskach
Dokładnie tak jest to robione.
Gi group sp.z o.o. kupiona za ponad 40 mln w celu niby poprawy zysków, a cały czas przynosi straty. Ale do kogo trafiło 40 baniek , do mamusi gi holding. Kreatywne raporty będą az parszywie Włosi osiągną swój cel. Wyprowadzają pieniądze ze spolki różnymi sposobami. Żenujący Antonio płacze na sali rozpraw, brak słów na to co tu się wyprawia
Dżizys, link do tych 40M - o to mi chodziło; Robin z Sherwood już wyjaśnił, dzięki
I dzięki za adres do ekrs - w życiu nie widziałem, pierwszy raz dzięki Tobie to zobaczyłem. Odwdzięczę się - jeżeli szukasz jakichś haseł w necie to wejdź na google.pl, to taka wyszukiwarka. Nie dziękuj.
40 mln wyszło z tego że 23 mln spółka, która zadłużona była na 17 mln .
23+17=40
Za 210 mln z prohuman Włosi kupili akcji z emisji za 57 mln + 40 mln gi group sp. Z. O.o. spłacili ZUS, PFRON i skarbówkę i jeszcze im zostało na trochę na nową emisję .
Majstersztyk pod okiem KNf. Misiak dobrze w wywiadzie powiedział, że jest to wrogie przejęcie. Brak dobrych praktyk, bark honoru, typowi antypolscy bandyci