• Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~PięknyLolo [195.90.64.*]
    Cześć Panikarze!

Chciałbym Was prosić, abyście dzisiaj także wysprzedwali swoje akcje na coraz niższych poziomach.
    Jeśli zrzucicie kurs do okolic 40 PLN (lub niżej) będę Wam wdzięczny. Tam będę na Was czekał :-)

Wielkie dzięki, "inweSTORY"!!!
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~gospodarz_szamba [185.246.208.*]
    Pamiętajcie 29 listopada ostatni dzień z dywidendą, wiec z godnie z ceremoniałem na szambie nie bierzemy dywidendy bo to jest kara dla akcjonariuszy i bezmyślne wyprowadzanie gotówki ze spółki, dlatego postanawiamy dać sobie ostro w s>>>, zupełnie na czczo i bez znieczulenia.
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~pit [88.156.165.*]
    Dnia 2023-11-23 o godz. 06:56 ~PięknyLolo napisał(a):
    > Cześć Panikarze!
    >
    > Chciałbym Was prosić, abyście dzisiaj także wysprzedwali swoje akcje na coraz niższych poziomach.
    > Jeśli zrzucicie kurs do okolic 40 PLN (lub niżej) będę Wam wdzięczny. Tam będę na Was czekał :-)
    >
    > Wielkie dzięki, "inweSTORY"!!!

nie lamentuj
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~PięknyLolo [62.134.92.*]
    Niżej panowie INWESTORZY, jeszcze niżej! Miało być do 40 PLNów!!! Nie zawracajcie jeszcze kursu!

:-)
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~gospodarz_szamba [185.246.208.*]
    Dnia 2023-11-23 o godz. 09:49 ~PięknyLolo napisał(a):
    > Niżej panowie INWESTORZY, jeszcze niżej! Miało być do 40 PLNów!!! Nie zawracajcie jeszcze kursu!
    >
    > Jest dobrze idziemy we właściwym kierunku, kalectwa umysłowego nie brakuje.

• Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~Elo [212.109.164.*]
    Twoje wpisy są żałosne, gościu nie ogarniasz emocj, wyjdź z giełdy.
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Też chętnie wrócę, wychodziłem 45.80-49 zł.
    A Ty shogunek parówo, pierwszy teraz łykaj, skoro pisałeś:
    Dajcie na 45 to jeszcze dokupie
    Z 10k
    https://www.bankier.pl/forum/temat_dajcie-na-45-to-jeszcze-dokupie,63413105.html
    Gdzie jesteś? Gdzie Twoja kasiora na 10K akcji?
    Panowie INWESTORZY, "giełda to takie miejsce w którym pieniądze przechodzą od niecierpliwych do tych cierpliwych".

Mam nadzieję, że w akcie paniki zrobimy jeszcze "intradejowy dołek" poniżej 40 PLNów i zakończymy temat tej pseudo-korekty.

Dobrego dnia życzę i DZIĘKUJĘ za Wasze akcje misiaczki-pysiaczki moje :-)
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~bardzo_pobożny [185.246.208.*]
    Dnia 2023-11-23 o godz. 10:02 ~PięknyLolo napisał(a):
    > Panowie INWESTORZY, "giełda to takie miejsce w którym pieniądze przechodzą od niecierpliwych do tych cierpliwych".
    >
    > Mam nadzieję, że w akcie paniki zrobimy jeszcze "intradejowy dołek" poniżej 40 PLNów i zakończymy temat tej pseudo-korekty.
    >
    > Dobrego dnia życzę i DZIĘKUJĘ za Wasze akcje misiaczki-pysiaczki moje :-)

Nie lękajta się, postaramy jeszcze mocniej dać sobie w s>>> na czczo i bez znieczulenia ,aby normalny akcjonariat przejął akcje od jełopów.

Wczoraj i dzisiaj z rana leszcz leszcza leszczem poganiał wywalając papier natomiast kumaty sukcesywnie skupował powiększając pakiet pod zaliczkę dywidendy...

Macie jeszcze szanse, aby na koniec sesji pozbyć się tego bezwartościowego badziewia. Po co ma Wam ciążyć?

Drodzy "inwestorzy" powiem tak: DZIĘKI, ŻE JESTEŚCIE :-)
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~Wiedźmin [159.205.237.*]
    Ok, zgoda. Nie miałem takich planów, ale jeśli postarajcie się jeszcze trochę by była trójka z przodu to i ja kupię
  • Re: Apel do akcjonariuszy mniejszościowych. Autor: ~axaa [89.64.45.*]
    Mniej pisać-WIĘCEJ CZYTAĆ!
    W wolnym obrocie jest lekko ponad milion szt. akcji.~1,150.000
    Każde wahnięcie na dół, góra powoduje dużą zmianę kursu.
    Pchanie na siłę zleceń z coraz niższą ceną spowoduje ,że kurs wkrótce zaliczy 35pln
    Tak było na Asseco Slovakia.
    Nie ma powodu do panicznej wyprzedaży przez leszczy!
    Być może fundusze wkrótce zaczną dokupować.Cena już wg. mnie jest atrakcyjna.
    Jestem posiadaczem znacznego pakietu-choć z reguły unikam spółek o BARDZO MAŁEJ PŁYNNOŚCI JAK OTLOG.
[x]
OTLOG 0,31% 12,96 2026-05-15 12:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.