• MiniMax to MiniMini Autor: ~yodyod [77.253.228.*]
    Niestety dzisiejsze espi nie pozostawia złudzeń, że ten projekt jeszcze musi dluuuuugo poczekać by coś z niego było, bezpieczny nieskuteczny... Nazywa się placebo inaczej. Wartość zero. Ale chyba się wszyscy tego spodziewali po słowach prezesa jeśli. Baba z wozu, koniom lżej - pozostaje coolcryo, które i tak jest więcej warte niż kapitalizacja Medinice w tym momencie
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Sb [94.254.191.*]
    Ilekroć pytam ile te projekty są warte to jakoś nikt nie podejmuje tematu dziwne
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~John [185.69.145.*]
    Wielo krotnie na czatach inwestorskich była mowa o ewentualnej wycenie
    trochę mi nie w smak z tym minimax. Liczę jeszcze na coolcryo.....
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Rewizor [83.11.91.*]
    No to od jutra mamy Blackweek.
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~yodyod [77.253.228.*]
    Kto będzie sprzedawać, może Ty i inni których ten komunikat zaskoczył, zobacz kiedy ja pierwszy raz napisałem czy MiniMax okaże się minimini? Profesjonalni inwestorzy wiedzieli już we wrześniu, kiedy trzeba było raz jeszcze po modyfikacjach przejść badania, że coś tu nie gra, a teraz po prostu wtopa okazała się tak wielka, że już nie było jak tego przykryć. Ostatni wywiad prezesa jasno wskazywał że wynik może być nie ten teges i każdy kto umie czytać między wierszami miał to kawa na ławę. Ale tak. Na pewno jutro drobni zrobią tu jesień średniowiecza a przed znowu mentalnie wróci do Indii gdzie do obrotu szło się pół dnia
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Jam [159.205.200.*]
    Nie ten teges - dobre, profesjonalny inwestorze to koniec gasimy światło.
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~yodyod [77.253.228.*]
    Gdyby takie rzeczy miały oznaczać koniec i gaszenie światła, to wszyscy umieraliby w wieku max 25 lat, bo do tego wieku każdy z nas robi co najmniej kilka głupot, których potem mocno żałuje albo zalicza mega wtopę... Prawdopodobnie żeby ratować reputację jednak prezes odszczeka i przystąpi do partneringu w coolcryo zaraz po rozpoczęciu badań klinicznych w tym projekcie, znowu odwołuje się do ostatniego wywiadu Prezesa, będzie nie chcem ale muszem... Ja bym tak na jego miejscu zrobił i po to ma profesjonalnego doradcę by mu to szybko wyklarowali... W jakiej się znalezli sytuacji
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Next [37.248.221.*]
    Nie tłumacz im tutaj to banda tłuków co nie umieją pisać a co dopiero czytać. CC na które od początku liczę i wiem że działa tutaj to będzie grane
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Jam [159.205.200.*]
    To skąd u Ciebie ta brązowa plama w majtach?
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Dziadzia [46.187.201.*]
    Twoja stara nie doprałą
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~gitmen [37.248.162.*]
    Urządzenie do krioablacji serca ma Medtronic. Dostępne w 60 krajach. Nikt za to nie zapłaci.
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Jam [5.184.228.*]
    Zgadzam się
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~Next [31.0.95.*]
    Rozwij jeśli potrafisz
  • Re: MiniMax to MiniMini Autor: ~prawdaboli [46.113.12.*]
    powodzenia ....

[x]
MEDINICE 5,92% 12,16 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać