• tona po 1 tys. zł Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    To 75 mln zł kontrakt tj. 1% 750 tys. zysku a jak pojadą na większej marży aż boję się myśleć co tu będzie się działo jak pójdziemy na ciągłe
    Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~Giero13 [109.231.2.*]
    Nie znasz ceny produktów rolnych 800zł kukurydza i pszenica obecnie max to ile to ale to tylko matematyka...kiedy piasek tam dowiozą...
  • Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~Zea [5.173.226.*]
    Podobno brakuje piasku i handel nim to bardzo intratny interes, a swoją drogą może już wystarczy tego szydzenia???Spółka w tym roku zarobi więcej niż niektóre wyceniane na dziesiątki milionów, a w dodatku ma fajne umowy, więc przyszły rok rok zapowiada się ciekawie. Produkty spożywcze to fajny pomysł, bo z wielu rzeczy można zrezygnować, ale jeść trzeba, a ludzi coraz więcej do wykarmienia:))
  • Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~Realnie [37.225.15.*]
    Ale do kogo Zea to piszesz?
    To tej loży płaczków?
    Nic to nie da. Nie zmienisz ich celu, który tylko im/jemu jest znany.
    Na bank nie jest to cel, który sprzyja nam akcjonariuszom, naszym portfelom.

• Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~s1tock88 [31.0.127.*]
    Właśnioe wróciłem z dzogingu Realnie &ZEA umowy to umowy , faktury to faktury , ile umów istnieje których nie ma , ile faktur jest ??? .... delikatnie wątpliwych , ile ton wegla w przeliczeniu na kg poszło ?
    Jesli cokolwiek pisałem to PISAŁEM.
    RK i Janusz juz dawno za to powinni powiadomić , namierzyć / ale oni chiba sie boją/ i przysłać o 6 rano ekipę do aresztowania.
    2 lata i nic ?A władza sie zmienia a oni przywiazani do tej nowej raczej nie są.
    Anhert - maseczki - blokada aliexpres - sprawa mediala -mozna czytać
    Patrząc na aktywność może nie ma co się kopać z koniem nabyć pakiet i czekać...widać że na ciągłych spekuła będzie pompować...czuję czat po nowym roku tak przełom lutego i marca...
     Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~s1tock88 [31.0.127.*] 2023-11-22 18:13
    Właśnioe wróciłem z dzogingu Realnie &ZEA umowy to umowy , faktury to faktury , ile umów istnieje których nie ma , ile faktur jest ??? .... delikatnie wątpliwych , ile ton wegla w przeliczeniu na kg poszło ?
    Jesli cokolwiek pisałem to PISAŁEM.
    RK i Janusz juz dawno za to powinni powiadomić , namierzyć / ale oni chiba sie boją/ i przysłać o 6 rano ekipę do aresztowania.
    2 lata i nic ?A władza sie zmienia a oni przywiazani do tej nowej raczej nie są.
    Anhert - maseczki - blokada aliexpres - sprawa mediala -mozna czytać

Nudny jesteś w tym swoim bełkocie.
    Co ty chciałeś przekazać wyklepując bez jakiegokolwiek sensu tę wielość liter i nieudolnie sklejonych wyrazów?
    O jakiej ilości umów i faktur bełkoczesz? W jakim kontekście?
    Co do pisani, to nie jest pisanie, bo co można z tego zrozumieć?

"RK i Janusz już dawno za to powinni powiadomić , namierzyć / ale oni chiba sie boją/ i przysłać o 6 rano ekipę do aresztowania."
    Kto, kogo powinien powiadomić, namierzyć? Kto kogo się boi? O jakim aresztowaniu bełkoczesz, o jakiej 6 rano, co przesłać?

Co ty wyklepujesz stock?
     Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~Giero13 [109.231.2.*] 2023-11-22 18:44
    Patrząc na aktywność może nie ma co się kopać z koniem nabyć pakiet i czekać...widać że na ciągłych spekuła będzie pompować...czuję czat po nowym roku tak przełom lutego i marca...

Patrzysz na swoją aktywność, stocka który nie wiem co chce przekazać na tym forum, i innych wam podobnych?
    Pisałem o aktywności spółki tym razem więc pudło...są mega płodni...
    Płody rolne dadzą dobrze zarobić i spółce i nam. Zapraszam do akcjonariatu, póki jeszcze jest tanio, bo jak będzie kolejna umowa z Arabami może być za późno, mimo fixów, zawsze to lepiej późno niż wcale nawrócić się:) Myślę, że Realnie też nie będzie miał nic przeciwko temu, żebyś do nas dołączył, a może i Stock się przekona:)
    Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~Giero13 [109.231.2.*] 2023-11-22 19:09
    Pisałem o aktywności spółki tym razem więc pudło...są mega płodni...

Pudło???

Co nie jesteście płodni, a nawet najpłodniejsi na tym forum bezakcyjni "forumowicze"???
    Woli nie ma ZEA jak widzisz lubi po prostu obrażać natury nie oszukasz
    Trochę go rozumiem, bo jednak sporo krwi za Stockiem nam tu napsuliscie, ale czas goi rany, będzie dobrze. Najważniejsze, że w spółce wszystko dobrze się układa i są umowy na miliony. Szkoda tylko Kosmatego, że sprzedał przed takimi dobrymi infami:(
    Re: tona po 1 tys. zł Autor: ~Giero13 [109.231.2.*] 2023-11-22 19:37
    Woli nie ma ZEA jak widzisz lubi po prostu obrażać natury nie oszukasz

Rozszyfruj te nieporadnie połączone wyrazy.

Kto nie ma woli?
    W jakim kontekście wskazujesz ZEA?

Kto lubi obrażać, kogo, w jaki sposób obraża?

W czym natury nie oszukasz?

Kolejny stock, który zdania ze zrozumieniem nie potrafi złożyć.
    Polonista czyli Beka wraca na forum tylko nicku zapomniał zmienić w apce
    Każdy znający podstawy języka polskiego i czytający ze zrozumieniem dojdzie do takich samych konkluzji.

Ale a bank nie ty giero i stock.

Prawda boli :-))).
    Każdy kto umie czytać potrafi rozpoznać styl pisanie i jeszcze trzeci nick Pytam wystarczy odrobinka inteligencji...to kiedy ten pociąg odjeżdża...
    Prawda boli :-))) i uciekamy do tematów zastępczych.
    Nawet sam nie potrafisz odkodować co chciałeś tą nieskładną sklejką zdań przekazać na tym forum :-))).
    Pomogę, może, że nie jesteś najpłodniejszym na tym forum, a może, że nie jesteś "forumowiczem" bez akcji?

Sam wskaż kiedy odjeżdża pociąg "forumowiczu" bez akcji.

[x]
MBFGROUP 2,82% 5,10 2026-04-01 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.