• Kamil uciekł Autor: ~rafał [94.254.211.*]
    Sprzedał no i gitara
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Kamil [31.61.230.*]
    Nie jestem nikim ważnym, nie warto zawracać sobie mną głowy. Ale na Twoje nieszczęście sprzedałem tylko część.
  • Re: Kamil uciekł Autor: zbieracz_grzybow [31.178.227.*]
    Brawo Kamil!
    Kiedy rzucisz resztę? Przy 3,5 już czy 3,2 dopiero?
    Będzie mi miło, jeśli mój portfel przestanie być obiektem Twojego zainteresowania. Sądzę, że Twój jest ciekawszy i to jemu warto, żebyś poświęcił swoją uwagę.
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~bodi [94.254.211.*]
    Kamil wywal jutro rano na dzień dobry hehe miękki jesteś.Ale to twoje akcje.To już wiemy kto kurs zaniża .....drobnica nikt z grubszych nie sprzedaje ,tym bardziej główni akcji arkusze.
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~bodi [94.254.211.*]
    Chyba za wiele nie zarobiłeś lekki plus na razie
  • Re: Kamil uciekł Autor: zbieracz_grzybow [5.173.234.*]
    Kamil, nie denerwuj się tak. Przecież napisałem szczerze że cieszy mnie ta decyzja! :-)
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Znafca [78.131.200.*]
    Kamil ja trzymam minimum do 6zł, chociaż znowu na minusie.
    Trzymam kciuki za 6 zł. Wszak mam te akcje cały czas, tylko 11 500 sztuk mniej niż wczoraj. Sprzedawałem do południa, więc nie tylko ja Wam/nam uwalałem kurs, bo były dziś transakcje sprzedaży i coś koło 10k. Ja sprzedawałem jak najdelikatniej, po 500 szt i może raz albo dwa po 1000. Natomiast zazwyczaj po napełnieniu komuś koszyczka momentalnie w to samo miejsce pojawiało się kolejne zlecenie kupna. Kiedy chciałem wystawić pakiet po prawej to w ułamku sekundy pojawiało się zlecenie sprzedaży grosz niżej co dla mnie było komunikatem: chcesz sprzedać to wal w lewo. Automat. Ustawiony na zbieranie? Na ciśnięcie w dół ile wlezie? Na wywołanie paniki? Gdy nie ma aktywnego popytu (branie z prawej) to prosty sposób na uwalenie kursu. A na Pat ostatnimi czasy mało tu takiego.
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~rafał [94.254.206.*]
    Żegnamy Kamil
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Sly_07 [185.56.211.*]
    Nie rozumiem tej dramy i wtykanie nosa w czyjes ruchy! Ma do tego pelne prawo na tym gra gieldowa polega!
    Pozdrawiam
    Żegnamy Sly_07 obrońca uciśnionych się znalazł
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Asdd [37.248.167.*]
    Niech s.......
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Sly_07 [185.56.211.*]
    Pasujesz….
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Ssff [37.248.167.*]
    Zajmij się swoim rachunkiem
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Cierpliwy [31.0.27.*]
    Dnia 2023-11-21 o godz. 21:56 ~Kamil napisał(a):
    > Trzymam kciuki za 6 zł. Wszak mam te akcje cały czas, tylko 11 500 sztuk mniej niż wczoraj. Sprzedawałem do południa, więc nie tylko ja Wam/nam uwalałem kurs, bo były dziś transakcje sprzedaży i coś koło 10k. Ja sprzedawałem jak najdelikatniej, po 500 szt i może raz albo dwa po 1000. Natomiast zazwyczaj po napełnieniu komuś koszyczka momentalnie w to samo miejsce pojawiało się kolejne zlecenie kupna. Kiedy chciałem wystawić pakiet po prawej to w ułamku sekundy pojawiało się zlecenie sprzedaży grosz niżej co dla mnie było komunikatem: chcesz sprzedać to wal w lewo. Automat. Ustawiony na zbieranie? Na ciśnięcie w dół ile wlezie? Na wywołanie paniki? Gdy nie ma aktywnego popytu (branie z prawej) to prosty sposób na uwalenie kursu. A na Pat ostatnimi czasy mało tu takiego.

Kamil -dobrą robotę zrobileś ,szczególnie na forum :::))
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Asssdff [37.248.167.*]
    Cienki
    Kamil napęd,ale kurs do góry ,a niestety inni sprzedali wyżej a sam sprzedał w dołku.
  • Re: Kamil uciekł Autor: ~Assdf [37.248.167.*]
    Niech s......
    Co masz na myśli?
[x]
PATENTUS -0,36% 2,77 2026-05-19 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.