Nawet wszedł na forum CRJ.
Nie rozumiem, jeżeli gra ma ciągle dostępne demo, wyświetlono materiały z gry kilkadziesiąt milionów razy na kanałach internetowych a ma tylko 12 tys społeczności na Steam to czy naganianie na Sonkę po innych spółkach ma coś tu zmienić?
A to nie jest tak że spółki są notowane po tyle złotych ile jest tys społeczności?
Nasz DD reporter się cieszy to prowadzi Swoje małe wiadomości...
A to nie jest tak że cały świat czeka na zapowiedź GTA i sporo osób z ciekawości będzie w najbliższym czasie oglądać tego typu wydarzenia? Może ktoś przypadkiem zobaczy nowy zwiastun naszej gierki i się zapiszę na WL albo nawet i do społeczności...
Ciekawostka matematyczna: stosunek społeczności do WL wynosi trochę ponad 13 za każdym razem jak Prezes podaję aktualną ilość WL
Doprecyzuje. Iloraz WL do społeczności wynosi trochę ponad 13... Znając liczbę społeczności po pomnożeniu jej przez 13 wyjdzie (lekko zaniżona) akualna WL. Zobaczymy ile tej społeczności będzie kilka dni po nadchodzących wydarzeniach
pozatym dziwna logike macie...rozumiem ze jak dalem kilka wpisow na innych spolkach tzn ze koniec wzrostow ? rownie dobrze moglibyscie wrozyc kursy spolek z ptasich odchodow hahahahaha błagam nie idzcie ta droga....czyli droga januszka intelektu
Przestań naganiać, na takie spółki się nie nagania, ogólnie na żadne nie powinno ale już najbardziej na takie perełki jak tutaj, pieniądz lubi ciszę...
Dnia 2023-11-21 o godz. 10:35 ~joker20 napisał(a): > Przestań naganiać, na takie spółki się nie nagania, ogólnie na żadne nie powinno ale już najbardziej na takie perełki jak tutaj, > pieniądz lubi ciszę...
widze ze przesadny kolega ...nie podzielam tej opinii pieniadz lubi cisze ale zeby inni nie wiedzieli ile masz na koncie....a nie ze np ukryjemy przed calym swiatem spolke gieldowa bo pieniadz lubi cisze xD Chyba masz problem z interpretacja tych slow...akurat ja je doskonale rozumiem dlatego wbrew i pozora totalnie nie obmosze sie z pieniedzmi na codzień i 100% ludzi myśli że mam dużo mniej niż mam w rzeczywistości... na tym polega zdanie pieniadz lubi cisze....ze masz ukrywac majatek przed gawiedzia....hehehe
Jesteś skończonym kretynem o jeszcze biega po innych spółkach i nagania 2mam, jest do tego stopnia ograniczony, że nie rozumie, że jego posty odpychają potencjalnych inwestorów, a zreszta niedługo przestanie ten Cw33l istnieć. Rozglądaj się pało XD
Dnia 2023-11-21 o godz. 11:17 ~SkonaszSoon napisał(a): > Jesteś skończonym kretynem o jeszcze biega po innych spółkach i nagania 2mam, jest do tego stopnia ograniczony, że nie rozumie, że jego posty odpychają potencjalnych inwestorów, a zreszta niedługo przestanie ten Cw33l istnieć. Rozglądaj się pało XD
hahahaha doprawdy przezabawna z ciebie istota...rozumiem ze od poziomu 6.70 tak moje posty odpychaja potencjalnych inwestorow bo od takiego poziomu zaczalem sie tu udzielac no i jaki jest tego efekt handlujemy po 12 hahahah. proponuje wam leszcze odpuscic sobie trajding oparty na wrozeniu z ptasich odchodow typu ktos nagania albo jest w waszym mniemaniu antywskaznikiem to nie wzrosnie i stosowanie sie do lepszych wyznacznikow...jakbyscie to robili to byscie zarabiali tak jak ja....widzicie w tym roku po 2 latach rozwodu z gamingiem powrocilem i co... najpierw pieknie siadla inwestycja w road studio...teraz sonka tez pieknie wchodzi... a wam polecam wieksza trzezwosc umyslu tylko tyle i az tyle...
zreszta mysle ze ludzie z problemami psychicznymi i patologia powinna miec odciety dostep do internetu... nie pomyslales ze dzieci moga czytac to co piszesz ? to nie jest forum +18