No fakt taka promocja bardzo rzadko się zdarza po takim zejściu i zbiciu kursu. Dzisiaj postanowiłem trochę chapnąć.Ciekawe czy dadzą jeszcze niżej dobrać. Powitać na pokładzie
Oj dadzą, dadzą. Tu większość ubranych wieszczy wzrosty po kilkaset % :), równie dobrze może być zjazd w okolice 5gr. Witamy pośród tych co wiszą na haku.
Szkoda bo już zrealizowałem stratę, chętnie bym Ci sprzedał tą makulaturę. Rozumiem, że Ty z tych aktualnie ubranych po 50-60gr, liczących na wielokrotne zyski? Do poziomu 5 gr. jest jeszcze potencjał 95% zjazdu
Dwa tygodnie do przeniesienia notowań będą mocno ujadać będą chcieli papier mieć w swych łapkach.. ogólnie spółka na 2024 rok będzie najmocniej grana. Tu jest teraz walka o bardzo tanie akcje a przy dyspozycje do wzrostu kursu ogromne.
Wiem ,wiem ,ty wszystko wiesz najlepiej i dlatego tu wszystkim wszędzie odpisujesz i coraz więcej czasu poświęcasz na czytanie wszystkiego odpisywanie wszędzie i tylko podpisy zmieniasz oraz numery IP!!.Dlatego Ja jestem pewny, że luty ,mażec będze kurs powyżej 2 zł
No właśnienie ,wszędzie przekonują ,że spada ,że nie wzrośnie ,że nie ma potencjału ,a jak będze po nowym roku to się niektórzy przekonają ,a te osoby co teraz jączą to pod tymi nickami ucichną ,a potem pod innymi
nickami zaczną pięknie pisać jak już będą opychać 200,300 ,400 % drożej .
spadło 98% prawie ,między sobą przeżucają z wora do wora I skubią z akcji. Będą pisać cuda ,żeby tylko jakichś leszczy dalej skubać z akcji na samym dnie ,bo przecież nie ma potencjału po takim spadku i będze mniej niż zero !!!.A niedługo komunikat z GPW o powrocie na ciągłe .Warunki spełnione już zostały .To do wiadomości tego co pytał
Od 26 maja 2015 r. akcje BEST notowane są w systemie notowań ciągłych i sprawdzcie dokładnie co w tym okresie się stało z kursem i jaki wystrzał był na wykresie !!!.
To klasyczne odbieranie akcji ! ,przede wszystkim cennych akcji po spadku o 98% ,więc warto trzymać ,bo RSI już jest na poziomach na których daje sygnał o bardzo dużym wyprzedaniu !!!.
Musisz się jeszcze dużo dziecko nauczyć i widzę że w zaprzęgu razem z koniuszko lataćie Ale to dobrze czym mniej was tym więcej dla nas. Wystarczy 100% od tego A wierz mi ty to odbierzesz ode mnie.. do zobaczenia na innych poziomach ale już nie w groszach.
Wystarczy ,że przejdziemy na notowania ciągłe ,a Amerykanie zwiększą zaangażowanie i gdy wpłynie komunikat ,to nie wiem ,czy na 2 zł wzrosty się zatrzymają,bo tu ogólnie oprócz tych przeżucanych z wora do wora to arkusz pusty do 4 zł
Ale nikt nie pisał że po odwieszeniu miały być wzrosty teraz piszą ,że po przeniesieniu notowań na ciągłe będą zrosty ,więc wyjdzie jak wyjdzie to się okaże i zobaczy ile wzrośnie ,czy 100 % ,czy 200%,a może 300 % lub więcej jak kurs złapie trend wzrostowy ,a wpisy że tu nic nie będze i ślęczenie na forum przez miesiąc I poświęcanie mnóstwo czasu przez ostatni miesiąc daje dużo do myślenia .Ja myślę że koniec stycznia zobaczymy 2 zł . Sprawdzałem Columbus tam nawet był wzrost większy ,niż 60 ,bo ,aż 75% liczyć jeszcze czas przed komunikatem GPW. Best dał ponad 200% zarobić jak ktoś zakupił przed info o przejściu na ciągłe . Sprawdzałem tylko te o których tutaj pisali ,więcej nie znam innych spółek, które przenosiły się na ciągłe i ile wzrosły, ale wychodzi na to że każda która się przenosiła wzrosła i to niesamowicie.Dodam jeszcze, że jak wejdziemy w obszar luki, czyli powyżej 1 zł ,to przestrzeń do wzrostów będzie niesamowita, a jak jeszcze po drodze ktoś się ujawni że zwiększonym pakietem papieru to już wogóle będze można liczyć pod podejście pod lukę. NA Greenx szybko było zagranie z 50 groszy na 2,50 ,więc tu wszystko jest możliwe. Tyle w temacie .Nie namawiam ,nie naganiam ,ale xzujw ,że wkońcu odrobię straty z tego roku właśnie na capitea .Przypominam ,że jeszcze nietak dawno było pełno wpisów o wątpliwościach ,a teraz cisza jak się obkupili !!!.