• przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    trochę podskoczyć mam ustawione pakiety na sprzedaży nie dużo ale zawsze...muszę zredukować swój udział w Ats. myślałem, że akcjonariat jest stabilniejszy. No cóż
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~Zorro [79.187.40.*]
    Gówno tam masz zaraz idziemy do góry
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    od 1,44 do 1,6 mam wszędzie po 5 tyś a gdzieniegdzie po 10 i tyle zamierzam sprzedać
    łącznie 120 tyś. Chcę wyjść z tej spółki !!! Jak zobaczę, że zbierze się na popycie około 50 tyś łącznie to sprzedaję PKC Nudzi mnie to, ze po dobrej informacji kurs tak się zachowuje...za licznie grają tu DT. NA izie jest inaczej chociaż tam już też sprzedaje, ale przyznam, że tam mam gówno :P Sprzedaję, bo później nie będzie komu sprzedać.
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~stan [80.54.27.*]
    widzę , że kolega dalej baje.....baje....baje.......
    pozdrawiam;)
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~mag(i) [78.30.78.*]
    jakbyś non stop palił zioło tj. oregano pomieszane z majerankiem w proporcji pół na pół to też byś tak miał tzw. widzenia czego inni nie widzą.....Palenie zabija....
    wiem o tej spółce więcej niż myślisz i proroka tu nie trzeba, żeby zobaczyć co się bedzie działo :P zwałka z takim akcjonariatem ( choć wolałbym aby rosło ) siedzę w tej spółce ładnych parę lat od czasów pewnego pana, ale to nie istotne.
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~łowca jeleni [89.75.72.*]
    Witaj Wizjoner!!!
    Witam!!!!!!!!!!! gdy kurs Centrozapu wynosił 0,42gr napisalem post że warto miec taką perle że da zarobic 300% wyśmiano mnie!!! w kolejnym poście zostalem skrytykowany za ortografię Autor | ~ortografia - pała [77.112.140.*] 2009-02-07 16:10 cytuję "jaka jest Twoja inteligencja ?!- takie są zyski :-) mogą być groszowe." Pewnie zastanawiacie sie dlaczego to piszę powiem wprost poczulem sie urażony,ale jak to się mówi ten się smieje kto się śmieje ostatni a więc Autorze ortografia-pała jak tam dzisiejsze zakupy?!-udane?po 0,79............na maksa?no to do jutra !!!ha,ha,ha
    A teraz chwila prawdy......mój ostatni poprzedni nick to Rezydent42 ; gracz;a teraz ok ,od tej pory następny nick ktorym bedę sie poslugiwał to; -łowca jeleni!!! Odrzuciliście moją pomoc to błąd!!! bo ja znam pewne fakty przed wami! fani ATS pewnie wiedzą o czym mówię... fani Centrozapu dopiero zaczynają rozumiec myśle że każdy kto się mnie posłuchał do dziś nie stracił ani złotówki,pomijając leszczy którzy są skazani na wieczne dupczenie!!!Leszczom zapewnimy posadę w Komi!!!!!!!!!!!

Jak widzisz łowco niestety kurs Ats z takim akcjonariatem zleci, to nie są przewidywania tylko realia :/
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~verto [83.27.140.*]
    Ja mam powazny dylemat...co robic z ats dalej.....zainwestowalem...w ta spolke bo widzilaem w niej potencial ktory zaczol sie rodzic....boli to co prawda jak sie widzie ze co kupowalo z mysla o zysku traci coraz wiecej.....1,4 bylo moja zapora..mialem taki zamiar wyjsc przed szereg i oplic czesc akcji ale niestety wiara w ats nie pozwalala mi na to....najbardziej psuja nam szyki ci gowniani inwestorzy ktorzy kupia dzien wczesniej po 1,46 i zobacza na drugi dzen i odrazu odwrot z ich strony.psuja nam rynek........myslalem powaznie nad zrobieniem sztucznego ruchu za pomoca tko :) trzeba kogos oszukac...zrobic podbitke i wtedy leszcze rzuca sie na potege na te akcje...pozwoli to wygenerwoac kilkukrotnie wikeszy obrot niz np dzisiaj a my bezpiecznie wyjdziemy.......to jest wlasnie myslenie leszcza....kupie jak rosnie.....sprzedam jak spada.....i zobacze co zrobia inni....
    z rana aby wywolac taka lawine aby ich ubrac podejrzewam z 300k by wystarczylo aby podbic do 1,50 i wtedy samo sie zacznie i przez godzine ostro atakowac i wyjsc z akcji...co o tym myslicie.....
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~smok [83.14.204.*]
    Dnia 2009-02-11 o godz. 00:43 ~Wizjoner napisał(a):
    > Jak widzisz łowco niestety kurs Ats z takim akcjonariatem
    > zleci, to nie są przewidywania tylko realia :/

Czy zawsze tak wycofujesz się z nietrafionych prognoz?
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~kolo [89.78.248.*]
    to kiedy ats zbańczy? korespondecyjne podpisanie umowy wstepnej....ale zenada.....Parówkowicz was dyma jak chce, ile jeszcze jestescie sklonni poswiecic mu swojego kapitalu? ogoli was do ostatniego grosza.
  • Moje wizje Autor: ~smok [83.14.204.*]
    Ogoli to za mało powiedziane. Wypatroszy!

Przecież on ma plan awaryjny na wyjście z tej spółki. Wszystkie infa można śmiało czytać od tyłu.
    Na razie nie ma żadnych konkretów - tylko listy intencyjne, umowy wstępne. Litości, takie mogę podpisywać sobie z kolegami na brydżu albo nawet na zakup 10 Bentley'ów. Takie umowy nic nie znaczą, mogą być wstępem do poważnej inwestycji lub klasyczną zasłoną dymną. W żadnym razie nie można domagać się na ich podstawie zawarcia jakiejkolwiek umowy przyrzeczonej czy finalnej.

O ile dobrze pamiętam to ma opcję na sprzedaż swoich akcji za 3,50. W ostatnich raportach jest mowa o splicie oraz emisji zamkniętej akcji za 0,35 groszy każda dla "inwestora zewnętrznego". Przy takiej cenie kurs przebije 1 zł szybciej niż kiedyś na Bytomiu. Szybki split zwabi spekulantów i drobnica się nie zorientuje w tym, ile akcje są naprawdę warte. Parówkowicz będzie mógł skorzystać z opcji a jego "inwestor" (niewykluczone, że to ten sam podmiot, wobec którego MP ma opcje) sprzeda po uśrednionym kursie - pomiędzy 3,50 a 0,35 groszy na rynku i też wiele nie straci.

Pozostanie płacz i zgrzytanie zębów o parkiet.

To tylko moje opinie, jak ktoś wierzy w to, że bankrutująca wydmuszka zwojuje rynek, zakupi turbiny i pokryje wiatraki papą to niech sobie wierzy.
  • Re: przyznam, że kurs mógłby... Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    Wizjonerek, a było sprzedawać>...... ????? :))))))))))))))))))) jednak jesteś leszczem większym ode mnie.... jak napisałeś, że będziesz sprzedawał to kupiłem..... :))))))))))))))))))))))))) ale jaja.....
[x]
ATLANTIS -0,34% 1,46 2026-05-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.