Nic tak dobrze nie smakuje rano jak świeża bułka z samym masłem i ogórkiem. O co pytaliście o pp? Przecież napisali wam że rozwieją wszystkie wątpliwości jeżeli chodzi o spółkę pod koniec grudnia. PP wejdą pod koniec pierwszego kwartału następnego roku.
Ja tu jestem na długo, świadomie podjąłem to ryzyko, w końcu to taki start-up i wszystko jest tak zorganizowane, tzn:
- fake it till u make it
- znana osoba w zarządzie
- może nie rośnie to jak prawdziwy start-up, ale to taka specyfika biznesu - nie sa to usługi.
Jak wyjdą ze swoich problemów organizacyjnych i finansowych to może coś fajnego z tego wyjść i możemy tutaj zarobić, ale trzeba być cierpliwym.
Wierz mi, że napewno mnie tu nie było by gdyby to był drugi Hemp a zebrałam około 500k poniżej 0.30 gr. Znam sytuację spółki i próbuje Wam przekazać w zazwyczaj bardzo mądry i merytyrytotyczny sposób:)
Mówiłam, że większej partii nie będę zrzucać a jak to zrobię dam Wam znać. Moim celem nie jest żadne naganianie
( taka już się urodziłam jak znachor z intuicją chirurgiczną) wielu ludzi też uratowałam przed utratą kapitału dla wielu też pomogłm go pomnożyć.
Aż tyle nie mam, będzie niecałe 200k z nieco gorszą średnią bo 0,78. Generalnie jestem spokojny i czekam cierpliwie. Tak jak napisałem jestem tutaj na długo i od prawie samego początku.
Nie mam powodów Tobie nie wierzyć :)
Z czystej ciekawości, jeżeli oczywiście możesz się podzielić swoimi przewidywaniami co do kursu, a konkretnie wg Ciebie kiedy osiągnie założone Twoje minimum tj. 5 pln?
Tego nikt nie wie a co będzie jak będzie wojna?! Może będzie 5 a może nigdy nie będzie a może będzie i 10 i 20. Jak to się mówi kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Obecnie czasy są bardzo nie pewne. Jedni mówią, że kryzys był a inni, że dopiero nadchodzi, ja tam patrzę aby było z czego bułę drożdżową upiec i córce hamburgery zrobić a co będzie zobaczymy. Póki co sobota nakarmiłam kota i idę talerze zmyć, żeby do rana wino pić. Będzie dobrze! Trzymać WALOR!