Mogli mi sptzedac po 3,8 a zbili specjalnie kurs. Przyszedł czas na powolne zbieranie. Spolka z duzym potencjalem wzrostowym. Spadło już ok 30 procent , Czas na zakupy.
Nie bardzo, wczoraj było parę sytuacji gdzie można było sprzedać drożej, po czym w ułamku sekundy popyt zmieniał zlecenie, brał wyżej i od razu był zrzut.
A teraz zupełnie poważnie. Słyszałem o tej książce, ale nie czytałem. Ty najwyraźniej tak. Czy poza kontekstem Patentusa uważasz, że warta zapoznania? Wszak teraz mnóstwo materiałów w internetach.
Patentus będzie miał w 4q 10-10m zysku, czyli 35-40m pln w tym roku , więc nie będzie mógł kosztować 2.70 czyli cap 80 m . Komar mówi m.in. wierz w siebie, ja powiem, że do końca roku będzie 7+
Janie, już dawno liczyłem tu na forum roczny zysk i w szacunkach się zgadzamy. Nie zmienia to faktu, że jestem na siebie zły, bo przekonanie o wartości spółki i chciwość zamknęły mi oczy na momenty, w których mogłem sprzedać część akcji i odkupić więcej. I wszystko byłoby ok, gdyby nie ostatni zjazd, który mnie wku.wia, bo jest od czapy. I jeszcze jego skala, mać. Chyba zostanę rowerzystą giełdowym.
Na Patentusie zwycięzcami nie jest spekuła tylko gwe , który skupuje akcje od kilku lat, wierzy w siebie i spółkę wbrew rynkowi, nie zawsze musi trafiać w dołku , to jest gość, z którym należy rozmawiać, a nie z jakimś od 2,70
Jeszcze jedno. Policzcie sobie, ile akcji zostało dopuszczonych do obrotu. To są serie D,E,F. Kto te akcje ma ? I określcie ff !! Wnioski wyciągjcie sami.
Suma akcji serii D, E i F to 11 375 000, a oficjalny ff za Stooq to 5 959 200. Trochę z tego mam ja, Ty, zbieracz, Jan, Eryk, Sly, technik i paru innych. Ale do czego zmierzasz nie czaję.
Z bardzo starej ekipy, kiedy można było kupić po 0.55-.0.70 zostałem prawdopodobnie tylko ja...i jaro1973... reszta z tego co wiem sprzedała swoje pakiety...ale idzie nowe
INDIE...i tego się trzymajmy